Şimdi Ara

söz kesilirken tek taş yüzük zorunlu mudur? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
7.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acizcool

Eşim gitmiş bi kendine bi de bana almış gümüş yüzük 150 tl vermiş. onu takıyoruz şimdi. zaten başta söyledim ona pahalı gereksiz şeyler hayatta almam diye. Allah razı olsun o da bir dediğimi iki etmez.

Hadi heveslenmiş de istiyor diyelim. yok olmaz deyince laftan anlayıp canın sağ olsun demesi gerekirdi bence. Allah yardımcın olsun kardeş... İki çift lafla her şey silinmez tabiki, ama herşeyi yeni baştan kontrol etmeye sevk eder insanı. İnşaallah doğru kararı verirsin.

edit: kızın memleket nere ki her şeyi erkek tarafı yapıyor

Hocam kız konyalı konya tarafında her bir halti erkek tarafı yaparmış kız hiç bir şeye karışmazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Kendisi tek taş diye tutturup sana para düşkünü mü diyor?

aynen öyle dostum 2000 3000 tl nin hesabını yapıyormuşum ulan 2000 tl benim 1 aylık maaşım bile değil kendi alıyor 1000 tl 4 5 ay biriktirip tek taş alacam dedi bu kadınlar hep mi böyle ya ben ne ablamnda ne yengemde gördüm hiç bir şey istemediler bu sürekli istiyor

AGA NAPTIN YANLIŞ KIZLA MI EVLENDİN YOKSA

SEN BENCE İŞ YAKINKEN DÖN YOKSA MAAŞIN GİDER YANİ

• quote:

Orijinalden alıntı: also

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Eşim gitmiş bi kendine bi de bana almış gümüş yüzük 150 tl vermiş. onu takıyoruz şimdi. zaten başta söyledim ona pahalı gereksiz şeyler hayatta almam diye. Allah razı olsun o da bir dediğimi iki etmez.

Hadi heveslenmiş de istiyor diyelim. yok olmaz deyince laftan anlayıp canın sağ olsun demesi gerekirdi bence. Allah yardımcın olsun kardeş... İki çift lafla her şey silinmez tabiki, ama herşeyi yeni baştan kontrol etmeye sevk eder insanı. İnşaallah doğru kararı verirsin.

edit: kızın memleket nere ki her şeyi erkek tarafı yapıyor

Hocam kız konyalı konya tarafında her bir halti erkek tarafı yaparmış kız hiç bir şeye karışmazmış

Gitsin Konyalıyla evlensin, aklını başına devşir. Sana kendi hikayemi anlatsam, napıyorum ben diyip koşarak kaçarsın..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.