Eşim gitmiş bi kendine bi de bana almış gümüş yüzük 150 tl vermiş. onu takıyoruz şimdi. zaten başta söyledim ona pahalı gereksiz şeyler hayatta almam diye. Allah razı olsun o da bir dediğimi iki etmez.
Hadi heveslenmiş de istiyor diyelim. yok olmaz deyince laftan anlayıp canın sağ olsun demesi gerekirdi bence. Allah yardımcın olsun kardeş... İki çift lafla her şey silinmez tabiki, ama herşeyi yeni baştan kontrol etmeye sevk eder insanı. İnşaallah doğru kararı verirsin.
edit: kızın memleket nere ki her şeyi erkek tarafı yapıyor
Hocam kız konyalı konya tarafında her bir halti erkek tarafı yaparmış kız hiç bir şeye karışmazmış
quote:
Orijinalden alıntı: also
quote:
Orijinalden alıntı: qer_1st_k
Kendisi tek taş diye tutturup sana para düşkünü mü diyor?
aynen öyle dostum 2000 3000 tl nin hesabını yapıyormuşum ulan 2000 tl benim 1 aylık maaşım bile değil kendi alıyor 1000 tl 4 5 ay biriktirip tek taş alacam dedi bu kadınlar hep mi böyle ya ben ne ablamnda ne yengemde gördüm hiç bir şey istemediler bu sürekli istiyor
AGA NAPTIN YANLIŞ KIZLA MI EVLENDİN YOKSA
SEN BENCE İŞ YAKINKEN DÖN YOKSA MAAŞIN GİDER YANİ
quote:
Orijinalden alıntı: also
quote:
Orijinalden alıntı: acizcool
Eşim gitmiş bi kendine bi de bana almış gümüş yüzük 150 tl vermiş. onu takıyoruz şimdi. zaten başta söyledim ona pahalı gereksiz şeyler hayatta almam diye. Allah razı olsun o da bir dediğimi iki etmez.
Hadi heveslenmiş de istiyor diyelim. yok olmaz deyince laftan anlayıp canın sağ olsun demesi gerekirdi bence. Allah yardımcın olsun kardeş... İki çift lafla her şey silinmez tabiki, ama herşeyi yeni baştan kontrol etmeye sevk eder insanı. İnşaallah doğru kararı verirsin.
edit: kızın memleket nere ki her şeyi erkek tarafı yapıyor
Hocam kız konyalı konya tarafında her bir halti erkek tarafı yaparmış kız hiç bir şeye karışmazmış
Gitsin Konyalıyla evlensin, aklını başına devşir. Sana kendi hikayemi anlatsam, napıyorum ben diyip koşarak kaçarsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme