Şimdi Ara

Soyumun nereden geldiğini nasıl öğrenebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
6
Favori
79.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

büyükannem 103 yaşında öldü(ALLAH rahmet eylesin) babası savaşa gitmiş falan anlatırdı hep dinlerdim Atatürkü gördüm diyordu

yaw nedense zaten yaşı 100 den fazla olanların çoğu Atatürk'ü görmüş oluyor.Benim dedemin babasıda Atatürk'ün seyisiymiş sözde.
  • Beypazarı / Saray Köylüyüm Bizim köyde yıllar önce eşkiyalar saklanma mekanı olarak kullanırmış 4 dağın arasında bizim köy babannem diyor bizim soyumuz eşkiya diyor
  • www.soyumusopumuogrenmekıstıyorum.com.tr
  • Ruaphx kullanıcısına yanıt
    Güldürdün

• Kalktı o uğraşmayın boşuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dna araştırmasıyla haplo grubunu öğrenebilirsin

hepimizinkiyle aynı yerden geliyor yani...
  • ciddiyim uzun araştırmalar yaptım. Köy 4 dağın tam ortasında saklanmak için güzel mekan eşkiyalarda bizim köye saklanmışlar derken olan olmuş kanımda hafif bi eşkiyalık var zaten
  • Ruaphx kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

• gaç paraysa verek

• Animus'a bin

• takip

• Bende Trabzonlu yum ama uzaktan yakından lazlıkla alakam yok saçım siyah gözlerim kahverengi siyah gibi burnum küçük ve düz babamda dedemde öyle tenim beyaz değil hafif esmerlik var ama kürtler gibi değil açıkdan biraz koyu :)
  • İlk olarak ön hücreler dediğimiz etrafı bir çeşit zar ile kaplı rnalardı sonra onlar evrimleşerek bakterilere evrildiler. Ardında dahada karmaşık hayvansal protistlere dönüştük. 500milyon yıl önce büyük büyük büyük dedemiz bir balıktı ardında sudan karaya çıkış yaşandı ve tiktaalik dedelerimiz karaya ayak bastılar daha sonra 6 milyon yıl önce şempanze kuzenlerimiz ile australopithecus dedelerimizin soyları ayrıldı ve yaklaşık 500.000 yıl öncwe kuzenlerimiz olan neanderthallerden soylarımız ayrıldı 200.000 yıl önce ise Modern insan ortaya çıktı . Bundan sonrasını bilmiyorum ama hepimiz Adem babamızdan zincirleme akrabayız ne gerek var bunlara :D
  • Bu konu hakkında birkaç yere başvurdum. Osmanlı arşivlerine baktım ama 1900 lerde savaşan dedelerimden başka bir şey bulamadım. Gelişmeleri aktaracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

İlk olarak ön hücreler dediğimiz etrafı bir çeşit zar ile kaplı rnalardı sonra onlar evrimleşerek bakterilere evrildiler. Ardında dahada karmaşık hayvansal protistlere dönüştük. 500milyon yıl önce büyük büyük büyük dedemiz bir balıktı ardında sudan karaya çıkış yaşandı ve tiktaalik dedelerimiz karaya ayak bastılar daha sonra 6 milyon yıl önce şempanze kuzenlerimiz ile australopithecus dedelerimizin soyları ayrıldı ve yaklaşık 500.000 yıl öncwe kuzenlerimiz olan neanderthallerden soylarımız ayrıldı 200.000 yıl önce ise Modern insan ortaya çıktı . Bundan sonrasını bilmiyorum ama hepimiz Adem babamızdan zincirleme akrabayız ne gerek var bunlara :D

O ilk hücrelerden kaç tane vardı, sadece bir tane mi?

• Milyonlarca vardır belkide sayı olarak tahmi etmek mümkün değişl benim açımdan bir moleküler biyolog veya biytokimyacıya sorun tam biyolojinin en uçtaki kpousudur yaşamın bşalandgıxcı olduğu içni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.