Şimdi Ara

Söylenti: Dark Souls 3'ten Bilgiler ve Ekran Görüntüleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beni aynı zamanda sevindirirken aynı zamanda zorluğunu hatırladıkça içimi karartan bir haber. Fakat bu adamların bu kadar hızlı bir şekilde oyun geliştirmeleri beni sevindiriyor çünkü bir kere Dark Souls'un temposuna dövüşünce alışında diğer oyunların dövüşü ne kadar iyi olursa olsun heyecansız gelmeye başlıyor. İlk Dark Souls'u bitirdikten sonra bir de NG+ ile bitirmiştim ve o da bitince kendimi boşluğa düşmüş gibi hissetmiştim. Bu arada PC sürümü kesin değilmiş.
  • darksouls 2.5

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sanki bazı yerler BloodBourne'de de vardı.

• grafiklerde pek bir gelişme olmasa ki, ben de dahil, grafikleri takan da yoktur bu oyunda diye düşünüyorum, heyecan verici bir gelişme bekliyoruz bakalım.

• dun haberi gorunce cok mutlu oldum, umarim ikiden daha iyi olur ve demon's a daha yakin olur kalite olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Ben bunun pek de söylenti olduguna falan katilimiyorum,düpe düz DS3 bu:).Yine harika bir hikaye,zorlu oynanis,cene düsüren bölüm tasarimlari fakat bir o kadar kötü grafikler ve kötü saniye/kare orani....Birileri su adamlara bir iki mühendis göndersinde su teknik sorunlari artik asabilsinler.

harika hikaye ?
  • DS3 Beklemiyorum. gelmiycek bence bu sene.

• E3 te tanitilir 2016 da cikar o zamana kadar zaten bloodborne ile oyalaniriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: eskhioyuncu<br> <br> Ben bunun pek de söylenti olduguna falan katilimiyorum,düpe düz DS3 bu:).Yine harika bir hikaye,zorlu oynanis,cene düsüren bölüm tasarimlari fakat bir o kadar kötü grafikler ve kötü saniye/kare orani....Birileri su adamlara bir iki mühendis göndersinde su teknik sorunlari artik asabilsinler.<br> </blockquote><br> harika hikaye ?

Souls serisinin hikayesi müthiştir, sadece kafka vari anlatır, senin karekterini merkeze koymaz. Bossların bile muazzam hikayesi vardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.