Şimdi Ara

şöyle kızları mest edecek bir parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
22
Favori
12.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen yanımdan bir kız geçiyor yada ortama bir bayan geliyor kızın gideri olmasada parfümü beni mest ediyor kendimden geçiyorum. Şöyle kızlarında çok beğendiği bildiğiniz önerebileceğiniz bir parfüm markası var mı? yanlız önerdiğiniz markayı siz beğendiğiniz için önermeyin daha önce her hangi bayan bir parfümü çok hoş bulduğunu söylemişse, yada başınızdan bir olay geçmişsse önerin param heba olmasın.. bir de diş macunum ağzımda kötü tat bırakıyor onada kullanıp memnun olan varsa tavsiye alabilirim.

• one million. faydasını gördüm

one million> bvlgari aqva > davidoff champion > 212 vip bende olanlar bunlar sıralamam bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 14 Nisan 2012; 21:58:26 >
    İmzama ne koyacağıma karar verene kadar bir süre boş kalacak.
  • Rochas man çok duymuştum
    Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • Geçen forumda bir arkadaş Lacoste Red'i çok övmüştü otobüste bile kızlar falan sormuş
    Daha Fazla Göster
  • one million iyidir eski sevgilim kullanıyordu
  • http://www.markafoni.com/product/2082073/

Bu parfümü beğenmeyen 1 tane kız yok! Gece mekanlarda tanıştığım(!) kızları buna borçluyum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar internetten one million hakkında yorumları okudum herkes kalıcı demiş, ama benim istediğim kalıcı artı ve daha önemlisi kadınların burnuna daha hoş gelmesi. erkekler demek istediğimi anlar bazı kadın kokuları bizi kendimizden geçirir. var mı bi kızın bayılıyorum bu parfümüne dediği bir parfümünüz?
    Kadıköy
  • banner verdiğin linke tıklayınca üyelik gerektiğini söylüyor
    alles90: kız kendinden geçsin istiyorum, adrenalini yükselsin kokuyu duyunca:D
    Ck Euphoria ( kiz arkadasim bayiliyor)
    Hermes ( cogu kisi pek begenmiyor ama bir kac kiz cok begenmisti )
    Dior Homme
    Bir de Armani Gio
    Edit : kalici demissin. Valla bu saydiklarim arasinda en kalicisi One million ve 212 Vip. Ozellikle one million gecen yazin havuza girmistim hala kokuyodur dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jambon -- 14 Nisan 2012; 22:23:43 >

Orijinalden alıntı: alles90

@Tangmuch kizim :D
    Erkek parfumu asigi biri olarak soyluyorum one million, dior fahrenheit, jean paul gaulter bunlari denemeden parfum alma degisik bi etkileri var kizlar uzerinde

jpg yazacaktım da tereddüt ettim.alsam mı acaba :)

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• dostum kalıcılık 2. planda dedim yani güzel olmayan bir parfüm kalıcı olsada önemli değil. yani bu kalemi biraz iddialı olabilir ama parfüm kadınların başını döndüren bir parfüm olmalı. kendimden biliyorum bazı bayanların parfüm kokusunu duyunca mest oluyorum resmen.

Orijinalden alıntı: Tangmuch

@alles kız mısın dalga mı geçiyon
    @sadula bu saydıgın parfümler ne kadar?

one mill 157tl
    bvlgari 126 tl
    dgerleri hediye

Orijinalden alıntı: Tangmuch

one millionu bende duydum bayağı, bakalım arkadaşta rochas man demiş daha önce duymamıştım ikisinin arka arkaya yazması dikaktimi çekti denemeye değer oda sanırım.

Rochas Man cidden öneririm. Çok seksi ve baştan çıkarıcı bir koku,yanık şeker kullanmaları zaten farklı bir lezzete sürüklüyor Rochası.

Üstelik diğerleri gibi ebesinin nikahı gibi model üretmiyor bu firma,sabit bir model ve sabit bir kullanıcı kitlesi var.İstikrarlılar.

Eğer farklı birşey istersen Joop Homme de öneririm.O da tütün lezzetini vanilya ile kombin yapıp güzel bir tad çıkarmış. Daha olgun ve erkeksi bir koku.

Son olarak Armani Black Code öneririm,Armaninin efsane kokusudur,biraz daha pahalıdır ama değer.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.