Şimdi Ara

Şöyle bişey yapmak çokmu zor yani?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuradaki tek kişilik bir çok uçakları adamlar garajında yapıyor.Vehayut puzzle gibi parça şekilde alıp birleştiriyorlar.Motor alınsa yapılamazmı yani.çok merakım var Umarım fazla yaşlanmadan kendi imkamlarımla en azından bir uçak yaparım:)Varmı benim gibi bu tür konulara merakı olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 11 Eylül 2012; 18:52:37 >

• Yok mu hiç merakı olan
  • ben meraklı değilim ama eğlenceli olur... ama bide şimdi uğraşmak gerek bayaa... boş vaktin bol olması lazım.. zor yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

ben meraklı değilim ama eğlenceli olur... ama bide şimdi uğraşmak gerek bayaa... boş vaktin bol olması lazım.. zor yani..

evet tam emekli işi ama emeklik yaklaştıkça tabuta şekil veririz gibime geliyorda hayırlısı:)

Çocukluğumdan bu zaman bir heves var umarım o imkanım olur çok pahalıyada mal olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

quote:

ben meraklı değilim ama eğlenceli olur... ama bide şimdi uğraşmak gerek bayaa... boş vaktin bol olması lazım.. zor yani..

evet tam emekli işi ama emeklik yaklaştıkça tabuta şekil veririz gibime geliyorda hayırlısı:)

Çocukluğumdan bu zaman bir heves var umarım o imkanım olur çok pahalıyada mal olacağını sanmıyorum

parçaların fiyatını geç iyi bi mühendislik istiyor şu yapılan şeyler... ilk önce iyi tasarlanmalı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LE10

quote:

parçaların fiyatını geç iyi bi mühendislik istiyor şu yapılan şeyler... ilk önce iyi tasarlanmalı...

Evet aerodinamik bilgin iyi olması gerekiyor bilgim var.Ama ben sıfırdan bir tasarım yapma derdinde değilim bu tür yabancı forumlarda bir çok çizim mevcut.Cnc sistem var nihayetinde.çok aşırı bir bikgi gerektireceğini sanmıyorum.şunları yapanların bir çoğu uçak mühendisi değil neticede.Yardım alınacakta bir çok kaynak mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 11 Eylül 2012; 19:06:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up ben fazlasıyla meraklıyım fakat maddi durum yok
  • Bunları yapmak zordur , yani kokpiti , kanadı , motoru , aerodinamik tasarımı falan. Tek hatanda metrelerce yüksekten yere çakılırsın. Sonun acı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.