Şimdi Ara

imza olayı biraz basit değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akşam akşam aklıma takıldı.. mesela bir imza ile birçok işlem yapılıyor.. mesela derlerki boş kağıda imza atmayın.. boş kağıda imza atarsanız ve kötü niyetli birinin eline bu kağıt geçerse üstünü istediği şekilde doldurup kişinin mal varlıgına parasına vs. artık akla gelecek ne varsa herşeye el koyma durumu var.. sizce bu durum güvensiz değilmi.. mesela birisi sizin imzanızı görsün.. ve sizde zengin birisisiniz... kişi bu imzayı taklit edip size karşı kötü planlar uygulayamazmı ?

• yaş kaç?
  • stf11 kullanıcısına yanıt
    senden büyüğümdür.. bu olay ciddi.. hukuk sitelerinde bu konuyu araştırırsan görebilirsin...
  • Max 12 diyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bos bi kagida imza atiyim sana gonderiyim. Sen ustunu istedigin sekilde doldur bakalim benden 1 lira bile alabilcek misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsli_bey

pok yiyenin uşakları biz burda dalgamı geçiyoruz...
    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1GKLA_enTR674TR674&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=bo%C5%9F%20ka%C4%9F%C4%B1da%20imza%20atmak

Adamsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir şey yapılabiliyor olsaydı DH Ölücü Tim donumuza kadar alırdı merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza eğer taklitse kriminal laboratuvar incelemesi yapılıyor ve size ait olmadığı çıkıyor

• Ben canım sıkıldıkça elimde kalem varsa boş kağıtlara imza atarım. Hatta bazen imzayla dolar kağıt.

• siz siz olun boş kağıda imza atmayın... en azından bundan sonrası için
  • Böyle şeyler olabilir ama bu araştırılınca doğru şey ortaya çıkıyor zaten o zengin adamlarda asıl imzalarını kullanmıyor hertarafta
  • Her tarafa imza atılmaz

• El yazısı denen bir şey var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.