Şimdi Ara

Sow'u kim tutacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler süper kupa maçında Sow'u kim tutacak? Dany nin durumu ortada, Semih ne yapar bilinmez. Defansın durumu Sow karşısında düşündürüyor beni. Sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Sow'u kim tutacak?
  • O mantıkla bakarsan Drogba'yı kim tutacak
  • iyice suyunu çıkarın tam olsun.
  • Webo ?
  • Herkes tuttuğunu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki messiyi tutuyorsun.
  • ortasahamızdan geçemeyecekleri için endişeye gerek yok.Fenerin taktiği söyliyeyim 10 kişi defans ilerde sowu bırakıp her maçta olduğu gibi balı devreye sokmak isteyeceklerdir.Atak futbolu bekleme fenerden maç boyuncada en fazla 4 tane şut çekerler onlardan 2si tutar 1i gol olacaktır.
  • Fatih Terim.
  • drogba tutar çaredogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Sow'u kim tutacak?

Sayfa takıldı hocam hd paylaşmışsın
  • drogbayı kım tutucak asıl sorun orda hadi drogbayı tuttun defasının 4 adamını fedai yaptın tuttun sneijder ı napacannnnn ha napacannn onuda tuttun selcugu napacannnnnn ha napacannnn
  • Fake
  • herkesin tuttuğu kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

drogbayı kım tutucak asıl sorun orda hadi drogbayı tuttun defasının 4 adamını fedai yaptın tuttun sneijder ı napacannnnn ha napacannn onuda tuttun selcugu napacannnnnn ha napacannnn

Sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Red John

Pardon hocam.
  • Jeneriklik gol attı size. Tutmanız lazım.

Şaka bir yana, Drogba'dan ceza sahası sınırında korkuyorum. Sneijder'de 2. ve 3. Bölgelerden şutlayabilir, ayağı çok iyi adamın. Derhal önlem alınması lazım bu iki adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

drogbayı kım tutucak asıl sorun orda hadi drogbayı tuttun defasının 4 adamını fedai yaptın tuttun sneijder ı napacannnnn ha napacannn onuda tuttun selcugu napacannnnnn ha napacannnn

Sakin.

Çok asi görüyorum seni bu aralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Sakin.

Çok asi görüyorum seni bu aralar

Sondaki gülücüğü son anda fark ettim o kadar yazmıştım silmek zorunda kaldımŞaka maka çok işsizim bu yüzden nette çok dolanıyorum doğal olarak foruma çok giriyorum çok konu görüyorum birikiyor ama yukarıdaki mesajımda çok da sinirlilik yok sanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.