Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @kervanoglu: olur da; soundbarın girişlerine bakmak lazım. size en az 2 hdmi girişi olan bir soundbar gerekiyor gibi.

@efekentli095: sizin hangi amaçla ve hangi marka tv ile kullanacağınıza göre değişir. ikisinde de bluetooth ve optik giriş mevcut. lakin ki samsung'da usb giriş de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 19 Şubat 2016; 10:22:20 >
  • Lg tv ile kullanicam am tvde bt yok optikle bagliycam film izlerim hafta sonları müzik falan öyle cok bi beklentim yok aslında sesi temiz olsun yeter bugün aksam ikisinden birini gidip alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekentli095 E kullanıcısına yanıt
    lg alın madem.
  • lg LAS454B te bazı kanallarda ses çok açık olmasa bile bir arada patlama oluyor. şöye tarif edeyim, eski analog radyolarda kanal ararken tam frekansı bulamadığında çıkan cızırtı gibi. tv ye optikle bağlı tvde turkcell tv mevcut.
  • Teşekkür ederim bugün akşam gidip ikisininde sesini dinlicem hangisi hosuma giderse onu alicam

• Peki arkadaşlar; bu soundbarlar surround oluyor mu? 2+1 sinema sisteminin vereceği surround havasını tek bir soundbarla yakalayabilir miyim?
  • USHAKA kullanıcısına yanıt
    standart bir 2+1 ile surround ne kadar yakalanırsa ona yakın verebilir.
  • Samsung js7200 tv ye uygun soundbar ariyorum. Teknosada gördüm Bitane 400 liraya düşmüş. Bluetooth ile cep telefonun dan müzik açtık hatta. Kodu jw430 gibi bişeydi. Alınır mı bu fiyatı uygun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

Samsung js7200 tv ye uygun soundbar ariyorum. Teknosada gördüm Bitane 400 liraya düşmüş. Bluetooth ile cep telefonun dan müzik açtık hatta. Kodu jw430 gibi bişeydi. Alınır mı bu fiyatı uygun mu

kac w baktiginiz cihaz

• Arkadaslar yeni aldığım samsung hw j430 cihaz telefona bt sorunsuz baglanıo ama dell marka laptopum görmüyo sorun neden kaynaklanıo yardımlarınız için şimdikten teşekkürler

• Bende birtane almayı düşünüyorum ama benim TV de optik çıkış yok SPdıf coax yazılı bir çıkış var kablo sıkıntısı olduğu için ya hdm yada kulaklık çıkışını kullanıcam ses kalitesi düşermi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirac safak

Bende birtane almayı düşünüyorum ama benim TV de optik çıkış yok SPdıf coax yazılı bir çıkış var kablo sıkıntısı olduğu için ya hdm yada kulaklık çıkışını kullanıcam ses kalitesi düşermi acaba.

optige gore tabi ki ses kalitesi duser digiturk ya da dsmart falan var ise oraya baglayanilirsiniz

• efekentli095 E kullanıcısına yanıt
    hiç bt ile pc veya notebook bağlamayı denemedim. hdmi veya optik tercih ettim. ancak sıkıntı notebookunuzun bt ile ses aktarımı yapamıyor olmasından kaynaklanabilir. bt driveri ses aktarımını desteklemiyorsa yapılabilecek bir şey yok.

• cradleofden C kullanıcısına yanıt
    Şimdi gördüm mesajınızı, uygun fiyat derken şu anda 699 TL 6145C modeli.
    B5 güzel evet ama Türkiye'de yok diye biliyorum. Teknik olarak ise ne farklar var bilmiyorum led display haricinde.
  • Televizyonum LG değil BEKO. Bluetoothla bağlayabilir miyim? Bağlayamazsam kabloyla bağlayabilirim sanırım di mi?

Auto power özelliğini kullanmak için de televizyonumun LG olması şart mı? Yoksa benim televizyonda da bunu görür mü?

3d surround özelliğini kullanabilmek için televizyonun 3D özellikli olması gerekir mi acaba?

Bir de kablo değil de bluetooth bağlantısıyla tv'ye bağlasam; seste kalite kaybı yaşar mıyım?
  • USHAKA kullanıcısına yanıt
    1 tv desteği var ise belki bluetooth ile bağlanabilir. Desteği yok ise tv nizde optik çıkış var ise oradan bağlayabilirsiniz. Optik çıkış olmazsa olmazımız.

2 tv çok eski değilse auto power destekliyor sıkıntı yok.

3 3d sound, adı üzerinde 3d ses. Görüntü ile alakası yok. 3d olmayan tvlerde de, sanal surroundu yaşayabilirsiniz.

4 optik kablo çok daha kaliteli ses verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde soundbarin kablosuz subwooferi var, tek basina nasil kullanabilirim? Yatay parca yok.

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    tek başına derken??? tek başına subwooferı ne yapacaksınız ki?
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece bu parca var elimde, kablosuz oldugu icin tek basina kullanma imkanim olur mu

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla soundbar ile irtibatı olmadan çalıştıramazsınız. çalıştırsanız bile yüksek bir ses çıkmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.