Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxalanya

SONY KD-55X8505C 4K tv kullanıyorum kablosuz hoparlör sistemi kurmak istiyorum ama tam olarak istediğim gibi bir sistemin mevcut olmadığını öğrendim, sound barlara yöneldim ama sony artık sound bar ithal etmediğini belirtti, sayfalarıdan da kaldırmışlar zaten, uyumluluk sorunu çıkarmayacak wireless yada bluetooth bir sistem var mı?

Bu iki ürün arasında kaldım sizlerin önerisi nedir?

Philips 1550 TL

Yamaha 1.570 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxalanya -- 18 Ocak 2016; 15:51:51 >

• maxalanya kullanıcısına yanıt
    Ben HTL9100 kullanıyorum, YAS-203 denemedim ama yorumlarda iyi olduğu söyleniyor fakat sıfırını bulmanız zor olabilir gerçi benim tercihim yine HTL9100 olur. Soundbarın sağ ve solundan ayrılan uydular işin boyutunu çok değiştiriyor en kısıt seste bile sizi çevreleyen bir kalite alıyorsunuz ayrıca 10 saat şarjı gidiyor zaten üst üste 2-3 film bile izleseniz yeter.. Bu arada 1.599 iyi fiyat normalde 1800,2000 arası geziyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Ben HTL9100 kullanıyorum, YAS-203 denemedim ama yorumlarda iyi olduğu söyleniyor fakat sıfırını bulmanız zor olabilir gerçi benim tercihim yine HTL9100 olur. Soundbarın sağ ve solundan ayrılan uydular işin boyutunu çok değiştiriyor en kısıt seste bile sizi çevreleyen bir kalite alıyorsunuz ayrıca 10 saat şarjı gidiyor zaten üst üste 2-3 film bile izleseniz yeter.. Bu arada 1.599 iyi fiyat normalde 1800,2000 arası geziyordu..

Teşekkürler yamaha türkiye ile görüştüm bana distribütörün iletişim bilgilerini verdi ve fiyatı sıfır ürün için onlardan aldım ama yamaha'da HDMI olmaması beni en çok soğutan unsur.

Philips ise aslında internette aradığınızda 1499 TL ye kaşınıza çıkıyor 50 bonus düşseniz 1450 tl ye alınabiliyormuş lakin doların yükselişi nedeni ile 100 TL zam yapmışlar.

dolayısıyla az daha düşmesini bekleyeceğim, sonuçta eskiyen teknolojide fiyat artmaz artık sanırım.

• Arkadaşlar 600 tl ye kadar bir soundbar arayışındayım. Bluetooth özelliği olması önemli ve daha çok tablet telefondan müzik dinlemek için alacağım. Tabiki tv ye bağlı olacak. Güçlü ve kaliteli ses veren b,ir tavsiyeniz varmı. bu fiyatlara aklıma yatan tek model lg 3530a modeli. Buna alternatif bir tavsiyeniz varmıdır
  • Az önce gittigidiyor %7 indirimi yakalayıp 1.396 TL'YE Philips HTL9100 modelini peşin fiyatına 6 taksit ile aldım. Bakalım nasıl çıkacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daywalkerr kullanıcısına yanıt
    philips htl 5140b var o fiyata bende ona bakıyorum.Ama dinleme şansım yok.İyi diyenler de var bassının kötü olduğunu söyleyen de . Bir de samsung hw-j551 modeli var ki onun hakkında da pek bilgi yok. Bunlarla ilgili bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba?
  • maxalanya kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat, hayırlı olsun.
  • Evet bende farklı 2 cihaz arasında kararsız kaldım.

LGnin en üst seviye cihazı :
    LG LAS950M 700W 7.1 özellikle spotify özelliği ile bluetooth üzerinden kesintili ve sorunlu müzik oynatım özelliği sorununu çözmüş.
    Wifi üzenden bağlantı ve Kaliteli hifi dac ile midlerde ve müzikte çok başarılı olduğu söyleniyor.

Diğeri ise philips fidelio 9100 bu cihazda sanırım diğer özellikler yavan kalsa da 4 hoparlör modu çok güzel olduğu söyleniyor.
    ikisinini de dinlemedim.

Kararsız kaldım, çevremde dinleyeceğim biryer de yok.
    bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Evet bende farklı 2 cihaz arasında kararsız kaldım.

LGnin en üst seviye cihazı :
    LG LAS950M 700W 7.1 özellikle spotify özelliği ile bluetooth üzerinden kesintili ve sorunlu müzik oynatım özelliği sorununu çözmüş.
    Wifi üzenden bağlantı ve Kaliteli hifi dac ile midlerde ve müzikte çok başarılı olduğu söyleniyor.

Diğeri ise philips fidelio 9100 bu cihazda sanırım diğer özellikler yavan kalsa da 4 hoparlör modu çok güzel olduğu söyleniyor.
    ikisinini de dinlemedim.

Kararsız kaldım, çevremde dinleyeceğim biryer de yok.
    bilgi verirseniz sevinirim

LAS950 dinledim çok güzel falat bana kaba geldi ayrıca ne kadar sanal surround kalitesi iyide olsa ben ayrılabilir hoparlörler ve fidelio serisine olan sempatim + tasarım için 9100 tercih ettim, bluetooth üzerinden oynatım 9100'de de mevcut.

Ama dinlemeden karar vermeyin ben sizi yanıltmayayım..

9100 ile sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim.

• Arkadaşlar merhaba

Samsung HW-H600 soundstand hakkında bilgisi olan varmı televizyonu bulunduğu sehpadan çok az yükseltmek istiyorum ses kalitesi olarak nasılsır pek internette yorum bulamadım
  • Arkadaşlar merhaba samsung hw-h600 soundstand kullanan veya bu sistem hakkında bilgisi fikri olan varsa yorum yapabilirmisiniz

• Merhaba;

LG LAS 650M(320 W) -- 699 TL
    LG LAS 750M(360 W) -- 625 TL

Bu ikisini ucuza buldum.
    Satıcı 650M'in daha pahalı olmasının sebebinin Subwoofer'ının daha güçlü olması dedi.
    Surround ses alabilmek için sisteme eklenecek ek bir hoparlör için 750M'in subwoofer'ı yetersiz kalabilirken 650M'inki güçlü ses verebiliyormuş.

LG'nin kendi sitesinde
    650M Subwoofer -- 160 W
    750M Subwoofer -- 200 W
    şeklinde gösterilmiş teknik özellikleri.
    Ayrıca her ikisinde de USB girişi yok siteye göre.
    Ve yine siteye göre 750M'in kutu içeriğinde LAN kablosu ve OPTİK kablo var iken, 650M'in kutusunda yok görünüyor.

Özetle:
    HANGİSİNİ ALMALIYIM?

LAS650M Mİ? LAS750M Mİ?

Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurDaLLiCa

Merhaba;

Bu ikisini ucuza buldum.
    Satıcı 650M'in daha pahalı olmasının sebebinin Subwoofer'ının daha güçlü olması dedi.
    Surround ses alabilmek için sisteme eklenecek ek bir hoparlör için 750M'in subwoofer'ı yetersiz kalabilirken 650M'inki güçlü ses verebiliyormuş.

LG'nin kendi sitesinde
    650M Subwoofer -- 160 W
    750M Subwoofer -- 200 W
    Ve yine siteye göre 750M'in kutu içeriğinde LAN kablosu ve OPTİK kablo var iken, 650M'in kutusunda yok görünüyor.

Özetle:
    HANGİSİNİ ALMALIYIM?

LAS650M Mİ? LAS750M Mİ?

750

• quote:

Orijinalden alıntı: HurDaLLiCa

Merhaba;

Bu ikisini ucuza buldum.

LG'nin kendi sitesinde
    650M Subwoofer -- 160 W
    750M Subwoofer -- 200 W

Özetle:
    HANGİSİNİ ALMALIYIM?

LAS650M Mİ? LAS750M Mİ?

merhaba
    bu fiyatlara nerde buldunuz acaba
    bilgi paylasir misiniz biraz.. ya da link

• kin_yas K kullanıcısına yanıt
    samsung ve lg'nin soundstand/soundplate ürünlerini deneme şansım oldu. lg az daha güçlü; samsung'un ise bağlanabilirlik opsiyonları daha fazlaydı. lakin ki beklentiyi yüksek tutmayın. tv'nizin sesinden memnun değilseniz fark yaratıyor ama surround sistemlerin etkisini beklememek gerek.

• Dün las750 aldım teknosadan (999tl). Ses kalitesi gerçekten çok iyiydi. sanal surround olayı beklentimin üzerinde çıktı. Merak ettiğim bir kaç şey var. Bu ürünle birlikte hemm farklı odalarda aynı müziği hem de aynı odada rear left rear right hopralor olarak kullanmak için eklenti hoparlör almak istiyorum. Burada hangisini seçebiliyoruz?

bu mu?

yoksa

bu mu?

Bir de ben sub'ı yaklaşık 3 metre öteye koydum arada koltuk var bir sorun olur mu? kesinti olup olmadığını nasıl test edebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Dün las750 aldım teknosadan (999tl). Ses kalitesi gerçekten çok iyiydi. sanal surround olayı beklentimin üzerinde çıktı. Merak ettiğim bir kaç şey var. Bu ürünle birlikte hemm farklı odalarda aynı müziği hem de aynı odada rear left rear right hopralor olarak kullanmak için eklenti hoparlör almak istiyorum. Burada hangisini seçebiliyoruz?

bu mu?

http://www.dr.com.tr/Elektronik/LG-H3-Music-Flow-NP8340BTURLLK/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000632532

yoksa

http://urun.n11.com/hoparlor/lg-music-flow-p7-np7550-bluetooth-hoparlor-P80073270?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_213_3097&utm_term=

bu mu?

Bir de ben sub'ı yaklaşık 3 metre öteye koydum arada koltuk var bir sorun olur mu? kesinti olup olmadığını nasıl test edebilirim?

Selam,
    Öncelikle hayırlı olsun,
    Aşağıdaki linkte konu ile ilgili ufak bir incelemem var. Bence sub biraz uzakta. Surround için DR linkindeki işinizi görür, ancak kesintisiz ve gecikmesiz ses için 5ghz modem tavsiye ederim ama modem de mümkünse aynı odada olsun yoksa 5ghz dalgalarının duvarlardan geçişi 2.5ghz gibi değil kayıp çok dolayısı ile sıkıntı oluyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112122458

• quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

quote:

Dün las750 aldım teknosadan (999tl). Ses kalitesi gerçekten çok iyiydi. sanal surround olayı beklentimin üzerinde çıktı. Merak ettiğim bir kaç şey var. Bu ürünle birlikte hemm farklı odalarda aynı müziği hem de aynı odada rear left rear right hopralor olarak kullanmak için eklenti hoparlör almak istiyorum. Burada hangisini seçebiliyoruz?

bu mu?

http://www.dr.com.tr/Elektronik/LG-H3-Music-Flow-NP8340BTURLLK/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000632532

yoksa

http://urun.n11.com/hoparlor/lg-music-flow-p7-np7550-bluetooth-hoparlor-P80073270?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_213_3097&utm_term=

bu mu?

Selam,
    Öncelikle hayırlı olsun,
    Aşağıdaki linkte konu ile ilgili ufak bir incelemem var. Bence sub biraz uzakta. Surround için DR linkindeki işinizi görür, ancak kesintisiz ve gecikmesiz ses için 5ghz modem tavsiye ederim ama modem de mümkünse aynı odada olsun yoksa 5ghz dalgalarının duvarlardan geçişi 2.5ghz gibi değil kayıp çok dolayısı ile sıkıntı oluyor.

hocam on numara yazı olmuş elinize sağlık tam aradığım bilgiler mevcut. tek merak ettiğim bu kablosuz olan p7'leri de aynı şekilde dahil edilebiliyor mu h7 üzerine?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

quote:

bu mu?

yoksa

bu mu?

Selam,
    Öncelikle hayırlı olsun,

hocam on numara yazı olmuş elinize sağlık tam aradığım bilgiler mevcut. tek merak ettiğim bu kablosuz olan p7'leri de aynı şekilde dahil edilebiliyor mu h7 üzerine?

Selam,
    P7 de music Flow özellikli olduğundan surround destekler sanıyorum. Sonuçta wifi üzerinden haberleşiyorlar ama sürekli açık kalacaksa pil ömrü çabuk gider, h3 daha mantıklı olabilirolabilir. Yalnız h3te tek eksik 3.5mm port yok, yani illa kablosuz bağlantı istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersonicbluepearl -- 30 Ocak 2016; 0:11:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soundbarlarda en iyi marka model hangisi? fiyatı yüksek olsada Bunun üstüne yok diyebileceginiz? bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.