Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: atemage

arkadaşlar merhaba iki gün önce lg las454b soundbar aldım. iki sorum olacak yardımcı olabilirseniz memun olurum.

1- soundbar optik ile tvye bağlı (sony android tv). soundbar kapalıyken tv de kapalıyken arada soundbar kendi kendine açılıyor, sonra gelen bir kaynak olmadığı için 1 dakika içinde kendi kendine tekrar kapanıyor. Açıldığında ekranında "optik ile bağlıyım" mesajını veriyor. ama tv kapalı. Sizce bunun nedeni nedir?

2- yine tv kapalı ve optik ile tvye bağlıyken, soundbarı açıyorum (tv hala kapalı) telefondan bluetooth ile veriyorum müzüğü. bu durumda da bazen 2 dakikada, bazen 1 saatte, bazen 10 dakikada soundbar kendi kendine optiğe geçiyor, benim ses gidiyor. tekrar manuel olarak kaynağı bluettotha alıyorum müzük çalıyor ama atıyorum 10 dakika sonra yine kesiliyor - soundbar optiğe geiçyor.

Ne yapabilirim sorun nedir sizce?

hocam tv niz ses sisteminize sinyal yolluyor. sizin sorununuz SOUNDBAR dan değil tv den kaynaklı. tv nin yetkili servisini arayın teknik destek alın bence. yaşadığınız tüm sorunlar tv den kaynaklı.

ben de bu sonuca vardım bir yandan da sony tv kısmından görüş aldım da. akşam tv ayarları ile oynayıp, gerekirse girişi optik yerine aux yapacağım. optik giriş akıllı çünkü tv oradan sinyal yollayabiliyor. aux ile bağlarsam sinyal yollayamaz çift taraflı. denedikten sonra sorunu paylaşacağım.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba iki gün önce lg las454b soundbar aldım. iki sorum olacak yardımcı olabilirseniz memun olurum.

1- soundbar optik ile tvye bağlı (sony android tv). soundbar kapalıyken tv de kapalıyken arada soundbar kendi kendine açılıyor, sonra gelen bir kaynak olmadığı için 1 dakika içinde kendi kendine tekrar kapanıyor. Açıldığında ekranında "optik ile bağlıyım" mesajını veriyor. ama tv kapalı. Sizce bunun nedeni nedir?

2- yine tv kapalı ve optik ile tvye bağlıyken, soundbarı açıyorum (tv hala kapalı) telefondan bluetooth ile veriyorum müzüğü. bu durumda da bazen 2 dakikada, bazen 1 saatte, bazen 10 dakikada soundbar kendi kendine optiğe geçiyor, benim ses gidiyor. tekrar manuel olarak kaynağı bluettotha alıyorum müzük çalıyor ama atıyorum 10 dakika sonra yine kesiliyor - soundbar optiğe geiçyor.

Ne yapabilirim sorun nedir sizce?

hocam tv niz ses sisteminize sinyal yolluyor. sizin sorununuz SOUNDBAR dan değil tv den kaynaklı. tv nin yetkili servisini arayın teknik destek alın bence. yaşadığınız tüm sorunlar tv den kaynaklı.

ben de bu sonuca vardım bir yandan da sony tv kısmından görüş aldım da. akşam tv ayarları ile oynayıp, gerekirse girişi optik yerine aux yapacağım. optik giriş akıllı çünkü tv oradan sinyal yollayabiliyor. aux ile bağlarsam sinyal yollayamaz çift taraflı. denedikten sonra sorunu paylaşacağım.

ama aux da ses kalitesi çok düşer, dts sesleri alamazsın aux dan. yani bu bir çözüm değil.

• ve sesin tonuda düşüyor.yanı sesı bayağı yukseltmke gerek.bende lg tv ve las450h soundbar var.auxtan bağladım.çok farketti.ama ses geliyor.
  • arkadaşlar selamlar, sony SONY HTCT60BT ile yamaha yas 81 arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?
  • soundbar önerisi!
    forumu belli bir süredir takip ediyorum.
    arkadaşlar 49puk7100 philips TV'ye bağlayacağım 600 tl üst limit - 300w alt limitli soundbar tavsiyelerinizi bekliyorum.
    (hediye çeki kullanılacağından teknosa ve bimekste satılan ürünlerden olursa ayrıca teşekkür ederim.)
    bazı modellerde kopma - kısa süreli bağlanamama - 20/50hz sıkınıtısı gibi sorunlar okudum o yüzden tereddütlüyüm. ayrıca philips tv ye başka model soundbar bağlamak verimlilik açısından sorun yaratırmı.
    ilk etapta dikkatimi çekenler aşağıda varsa diğer önerilerinizide bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
    LG LAS454B
    SAMSUNG HW-J430
    sizce beklemelimiyim yoksa bu ürünler fiyat/performans ürünü olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kalban

soundbar önerisi!
    forumu belli bir süredir takip ediyorum.
    arkadaşlar 49puk7100 philips TV'ye bağlayacağım 600 tl üst limit - 300w alt limitli soundbar tavsiyelerinizi bekliyorum.
    (hediye çeki kullanılacağından teknosa ve bimekste satılan ürünlerden olursa ayrıca teşekkür ederim.)
    bazı modellerde kopma - kısa süreli bağlanamama - 20/50hz sıkınıtısı gibi sorunlar okudum o yüzden tereddütlüyüm. ayrıca philips tv ye başka model soundbar bağlamak verimlilik açısından sorun yaratırmı.
    ilk etapta dikkatimi çekenler aşağıda varsa diğer önerilerinizide bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
    http://www.teknosa.com/urunler/110100918/lg-las454b-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w LG LAS454B
    http://www.teknosa.com/urunler/110100899/samsung-hw-j430tk-soundbar-ev-sinema-sistemi SAMSUNG HW-J430
    sizce beklemelimiyim yoksa bu ürünler fiyat/performans ürünü olabilirmi

samsung kullanmadım ama las454b kullanıyorum lg nin çok başarılı buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: d16v1

arkadaşlar selamlar, sony SONY HTCT60BT ile yamaha yas 81 arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

Yamaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Peki bunlara lg 454b dahil etsek?
  • quote:

Peki bunlara lg 454b dahil etsek?

bence yanlarına piyasadaki en düşük fiyatlarını ve watt çıkışlarını da yazsan daha hızlı geri cevap verebilirim size.

hatta linklerini koyarsanız bende hızlı bir şekilde inceler nacizane yorumumu paylaşırım sizlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 8 Ocak 2016; 17:23:22 >
    cevaplar için teşekkürler
    yamaha:
    fiyat ikinci el 450 tl (ürün eski üretim ve ne kadar kullanıldığı belli değil)

lg :http://www.lg.com/ca_en/sound-bars/lg-LAS454B-sound-bar

fiyat sıfırı kliksada 450 tl hatta kazı kazanla 399 tl.

sony:
    www.sony.co.uk
    Sound Bars for TVs & Home Cinema | Surround Soundbars | Sony UK
    http://www.sony.co.uk/electronics/sound-bars/ht-ct60bt

fiyat teknosada 450 tl (ancak teşhir veya kutusuz ürün olma ihtimali var)

• quote:

Bende 3530 vardı sattım ve çok pişmanım. şimdi tekrar almak istiyorum fakat rakamlar çok yüksek. varmı bildiğiniz kampanya bu ürün ile ilgili.

mrb arkadaşım bende 3530 almayı düşünüyorum birdek n11 de bulabildim rakamlar çok artmış 3530 yada 3540 almayı düşünüyorum ama çok kararsızım ne dersin birde o rakamlara alınırmı 550 ve 599 tl bilgi verirsen sevinirim.
  • quote:

cevaplar için teşekkürler
    yamaha:http://tr.yamaha.com/tr/products/audio-visual/hometheater-systems/front-virtual-surround-systems/yas-81_black__g/?mode=model
    fiyat ikinci el 450 tl (ürün eski üretim ve ne kadar kullanıldığı belli değil)

lg :http://www.lg.com/ca_en/sound-bars/lg-LAS454B-sound-bar

fiyat sıfırı kliksada 450 tl hatta kazı kazanla 399 tl.

sony:http://www.sony.co.uk/electronics/sound-bars/ht-ct60bt
    fiyat teknosada 450 tl (ancak teşhir veya kutusuz ürün olma ihtimali var)

Yamaha
    LG
    Sony

Sıralama bu bence. Kullanımdan ziyade arızası yoksa al ama sıfır olsun dersen LG al.

• Merhaba arkadaşlar
    LG las450h kullanıyorum bir kaç aydır.
    Auto vol özelliği kapalı olduğu halde, bazen kendi kendine ses 50 ye çıkıyor, neden olabilir?

tercihimi sıfır ürün olmasından dolayı lg den yana kullandım. Aklım yamaha da kaldı ancak ileride daha iyi bir bütçe ile terfi edebilirim.
    Lg fiyat performans ürünü- kullanımı kolay, bluetooth bağlantısı ve wireless woofer olması avantaj. 15 m2 oda da kullanıyorum. Ses şiddeti ve kalitesi tatmin edici. Kumandası aynı zamanda bazı marka tv lerin kumandası ile uyumlu. Benim panasonic tv nin kumandası sesini açabiliyor. Şöyle bir problem var üniteyi tv nin önüne koyarsanız kullanışlı. Ancak duvara asarsanız tv kumandası aynı zamanda tv ninde sesini açtığı için kullanışsız.
  • insancapekinsanca İ kullanıcısına yanıt
    Auto vol. dediğimiz olay seslerin şiddetini ayarlıyor, sizin bağlandığınız cihaz 50. kademede kapattınız ise o şekilde açılıyordur veyahut bluetooth ile bağlanan telefon 50 ile başlamakta telefon son seste olunca tahminimce öle bir problem vardır, siz hiç subwoofer bağlantısında kopma yaşadınız mı ?
  • SONY KD-55X8505C 4K tv kullanıyorum kablosuz hoparlör sistemi kurmak istiyorum ama tam olarak istediğim gibi bir sistemin mevcut olmadığını öğrendim, sound barlara yöneldim ama sony artık sound bar ithal etmediğini belirtti, sayfalarıdan da kaldırmışlar zaten, uyumluluk sorunu çıkarmayacak wireless yada bluetooth bir sistem var mı?
  • yurtdışı forumlarında biraz gezindim, sanırım Yamaha yas-201 modeli efsaneymiş ama üretilmiyor artık öğrendiğim kadarıyla

http://soundbarreviewshq.net/yamaha-yas-201-review-2/

bunun yerine yamaha yas-203 modeli var sanırım.. incelemesi aşağıda

• Arkadaşlar sound bar-projeksiyon kombinasyonu hakkında yardım rica ediyorum.Bende Lg 70g
    projeksiyon var bununla kullanabileceğim sound bar tavsiye edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 16 Ocak 2016; 12:07:11 >
  • Merhaba,
    LG LAS650M ve LG H4 NP8350 Smart Hİ-Fİ Speaker aldım.
    Kendi çabamla kurmaya çalıştım.
    Sorum şu: LG H4 NP8350'yi sadece bilgisayara bağlı speaker olarak kullanmak istiyorum.
    Yani bütün bilgisayar seslerini almak istiyorum. Oyun oynarken, film izlerken vs. Normal bir bilgisayar hoperlörü gibi yani... Bunu yapamadım bir türlü.
    Yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligonder

Merhaba,
    LG LAS650M ve LG H4 NP8350 Smart Hİ-Fİ Speaker aldım.
    Kendi çabamla kurmaya çalıştım.
    Sorum şu: LG H4 NP8350'yi sadece bilgisayara bağlı speaker olarak kullanmak istiyorum.
    Yani bütün bilgisayar seslerini almak istiyorum. Oyun oynarken, film izlerken vs. Normal bir bilgisayar hoperlörü gibi yani... Bunu yapamadım bir türlü.
    Yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Teşekkür ederim.

Bluetooth ile bilgisayara kablosuz olarak bağlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.