Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.969.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun yok hocam. gayet güzel bağlanır. soundbarda da hdmi olması yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 6 Şubat 2016; 16:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @recruit1

Teşekkür ettim hocam.
    Bu arada gereğinden pahalı (1700 TL ) olmasına rağmen uydu hoparlör tasarımı,kablosuz olması ve hakkındaki
    iyi yorumlar sebebiyle Philips Fidelio htl9100 almayı planlıyorum var mıdır yorum yapabilecek kimse?
  • cradleofden C kullanıcısına yanıt
    philips güzel de fiyatı hayli yüksek hocam.

• @recruit1

Hocam günde 5 kere fikir değiştirmekten bir türlü sistemi alamadım ancak müsadenle son bir sorum var.
    Fidelio fiyatı sebebiyle gereksiz geldi ve " Philips HTL5140" düşünüyorum ancak makinanın birer adet hdmi giriş çıkışı var.
    Çıkış için "HDMI OUT (ARC)" yazıyor bu ARC özelliği tv lerde olan özellik değil mi?Yani digiturk u sisteme bağlayıp çıkışı da projeksiyona
    versem çalışır mı?
    çalışır hocam.

• @recruit1

Çok teşekkür ettim..
  • İyi günler LG NB3531A almak istiyorum fakat kablosuz bir şekilde en fazla ne kadar uzaklığa götürebilirim. bununla ilgili bir bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Ben yatak odasında bulunan televizyondan ki banyo bu sistemi kurmak istiyorum. bununla ilgili deneyimi olan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Avrasya2 A kullanıcısına yanıt
    hocam üründeki kablosuzdan kasıt bluetooth. dolayısıyla bluetooth nereye kadar çekiyorsa oraya kadar gider. lakin ki tv'de de bluetooth olması lazım. ayrıca banyoda da olsa ürünleri prize bağlamak durumunda kalacaksınız.

• Arkadaşlar merhaba 3530a kullanıyorum. Yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ama 2 haftadır bir sıkıntım var. Subwoofer da aralıklarla kesiklikler oluyor mesala 2 3 dk.bir sub da ses gidip kendi kendine geliyor. Tekrar eşleştirirken sub arkasındaki paired tuşuna basılı tutup çekince yeşil-kırmızı yanıyor ancak eşleşmiyor. Fişini çekip takıyorum kendi otomatik buluyor ama sorun hala devam ediyor. Buna hard reset yada fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim acil yardım bekliyorum nasıl çözebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeful

Arkadaşlar merhaba 3530a kullanıyorum. Yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ama 2 haftadır bir sıkıntım var. Subwoofer da aralıklarla kesiklikler oluyor mesala 2 3 dk.bir sub da ses gidip kendi kendine geliyor. Tekrar eşleştirirken sub arkasındaki paired tuşuna basılı tutup çekince yeşil-kırmızı yanıyor ancak eşleşmiyor. Fişini çekip takıyorum kendi otomatik buluyor ama sorun hala devam ediyor. Buna hard reset yada fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim acil yardım bekliyorum nasıl çözebilirim...

sub un arkasinda Reset tusu gibi bir tus var mi

• Yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

@recruit1

Hocam günde 5 kere fikir değiştirmekten bir türlü sistemi alamadım ancak müsadenle son bir sorum var.
    Fidelio fiyatı sebebiyle gereksiz geldi ve " Philips HTL5140" düşünüyorum ancak makinanın birer adet hdmi giriş çıkışı var.
    Çıkış için "HDMI OUT (ARC)" yazıyor bu ARC özelliği tv lerde olan özellik değil mi?Yani digiturk u sisteme bağlayıp çıkışı da projeksiyona
    versem çalışır mı?

Tv ARC İLE. Ses sistemin ARC bağla. Diğer herşey tv de bağlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    tv yok galiba. arkadaş projeksiyon kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeful

Arkadaşlar merhaba 3530a kullanıyorum. Yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ama 2 haftadır bir sıkıntım var. Subwoofer da aralıklarla kesiklikler oluyor mesala 2 3 dk.bir sub da ses gidip kendi kendine geliyor. Tekrar eşleştirirken sub arkasındaki paired tuşuna basılı tutup çekince yeşil-kırmızı yanıyor ancak eşleşmiyor. Fişini çekip takıyorum kendi otomatik buluyor ama sorun hala devam ediyor. Buna hard reset yada fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim acil yardım bekliyorum nasıl çözebilirim...

evde wireless modem varsa onunla cakisiyor olabilir, modemin ayarlarini kurcalamak lazim, zannediyorum frekans araligi diye bir secenekle alakaliydi.

• @mga93
    @recruit1
    Evet recruit1 arkadaşımın dediği gibi şimdilik tv yok,projeksiyon olunca nasıl olacak diye sormuştum.Arc tv lere özel bir ağ değil mi?

evet hocam. audio dönüş kanallı, çift yönlü çalışabilen hdmi bağlantısı. hem in hem out yani.

Bende 9100 var çok memnunum 1700 pahalı daha uyguna satıldıgı zamanlar oldu temiz ikinci el filanda bakabilirsin, normal soundbarlardan çok daha farklı.

5140 da kendı çapında güzel bir ürün incelemelerde filan iyi puan alıyor fakat birde 6145 e bakın derim güzel diyolar ki şu anda mediamarkt'de fiyatı uygun.
  • @cocainer

Hocam bu kadar kararsızlıktan sonra bu ayki bütçeyi acil başka bir konuya ayırıp alımı mart ayı başına bıraktım. :)
    Sizinkinin sanırım yeni versiyonu olan "Philips Fidelio B5" de çok güzel duruyor ama tavsiye ettiğiniz modele de bakacağım.
    Uygun fiyat derken ne kadar da geziyor acaba?
  • Merhaba, yeni bir oda yapiyorum ve projeksiyon ile birlikte soundbar kullanmayi dusunuyorum. Ps4, digiturk ve pc yi soundbara baglayip projeksiyondan goruntu almam mumkun mu? Avr kullanmadan sadece soundbar uzerinden goruntu aktarimi yapip, cihazlar arasinda gecis yapabilir miyim? Hdmi uzerinden soundbar projeksiyona baglanacak diger tum cihazlar soundbar uzerinden goruntu aktarimi yapacak. Mumkun mu?

• Samsung HW-J430 TK 400 tl lg las 454b 450tl sizce hangisi daha iyi arastırma yaptım ama kafam cok karıstı yarın alıcam acil yardım...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.