Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bır sorum olacaktı, benım tv Androıd ve Atmos desteklıyor kodıde var. Bu durumda SN 11 den kodıden Atmos ses almam ıcın bır eklentı dedınız bu eklentının adı nedır acaba ve bu eklentıyı usb lemı yoksa Androıd tv nın App de mevcutmu tesekkurler
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Tv neydi hocam.
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Sony Xh9500
  • castagnalT kodiye netflix kurduktan sonra

tvnin kendi netflixi yok mu? önce ondan deneyin atmos alamazsanız ondan sonra kodiden deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Ocak 2021; 0:24:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    üstad benim tv philips 50 pus 7304 android, d. atmos destekli fakat, kendi oynatıcısından truhe hd atmos desteklemiyor. (yanlış hatırlamıyorsam d. digital plus atmos destekliyor. netflix, prime video daki gibi atmos)
    tv de yüklü netflix uygulamsı; dolby vision ve dolby atmos
    tvde yüklü prime video uygulaması ; hdr+ ve neyazıkki PCM yani dolby audio bilr değil
    primedan atmos almak için tivo tvbox kullanıyorum.
    tvde yüklü kodiden ise d.digital plus atmos alabiliyorum.
    yani @eiskent üstadın dediği gibi tvlerde atmos biraz karışık
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    valla sonuna kadar katılıyorum üstad allah tüm isteyenlere nasip etsin
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Hocam hicbir sey anlamadim o derece karisik konu:)
  • sen açmadan sat kutuyu 

ben çözene kadar saolsunlar burdakilerin başını çok ağrıttım. biraz kurcalayınca sende başlarsın anlamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

üstad benim tv philips 50 pus 7304 android, d. atmos destekli fakat, kendi oynatıcısından truhe hd atmos desteklemiyor. (yanlış hatırlamıyorsam d. digital plus atmos destekliyor. netflix, prime video daki gibi atmos)
    tv de yüklü netflix uygulamsı; dolby vision ve dolby atmos
    tvde yüklü prime video uygulaması ; hdr+ ve neyazıkki PCM yani dolby audio bilr değil
    primedan atmos almak için tivo tvbox kullanıyorum.
    tvde yüklü kodiden ise d.digital plus atmos alabiliyorum.
    yani @eiskent üstadın dediği gibi tvlerde atmos biraz karışık

kodiden alıyorum atmos derken filmlerden mi yoksa amazon prime mı?

bir de amazon primeda atmos içerik az mesela jack ryan denedin mi onun sesi atmos

• sadays S kullanıcısına yanıt
    yok filmlerde. ww 1984 ü d. digital plus atmos indirip tv nin kendi uygulamasında açtım. sn11 atmos olarak gördü
    amazon prime içinde tivo tv boxda da jack raynı atmos gören sn11 tvde pcm görüyor
    Ben terimleri anlamadim. Yani dolby atmos ile true hd atmos farki nedir? Sn11 hangisini destekliyor. Bende xbox series x var olmadi onunla baglarim ama bu terimler ne anlama geliyo anlamadim. Atmosun cesitleri mi var:) bir ustat cikip aciklasa ne guzel olur.

Sanırım bunu alıp kurduktan sonra anlayacağız benimde aklım karışık pcden bütün sesleri alsam yeterli benim için 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    truhe hd atmos genelde daha yüksek çözünürlük gibi düşünebilirsin daha kaliteli bi ses dolby digital plus daha kırpılmış versiyonu bit oranları daha düşük. genelde stream platformları (netflix, prime video gibi)
    kaba bi tabir olcak belki ama görüntü çözünürlükleri gibi düşünün
    dolby digital ses 1080p desek, dolby digital plus atmos 2k, truhe hd atmosda 4k görüntü gibi düşünebiliriz.
    yanlışım varsa üstadlar bi el atsın onlar daha teknik anlatabilirler
    Cok iyi anladim hocam verdigin örnekle. Elime saglik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

yok filmlerde. ww 1984 ü d. digital plus atmos indirip tv nin kendi uygulamasında açtım. sn11 atmos olarak gördü
    amazon prime içinde tivo tv boxda da jack raynı atmos gören sn11 tvde pcm görüyor

prime uygulması biraz enteresan.

nvidia shield 2019 da dolby audio processing özelliğini kapatmadan atmos ses alınmıyor. prime da.

kapatınca diğer netflix koid falan birşey değişmiyor atmos vermeye devam ediyor prime dada atmos alabiliyoruz.

ayrıca cihaz 4k değilse gene atmos vermiyor prime. netflixte çözünürlük bağımsız atmos var prime da 4k altına yok.

şu corona geçsede toplanıp şu cihazları birlikte test edebilsek. güzel sonuçlar çıkacak.

• LG SN11R 25 adet stok geldi, düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Fiyat ?

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    aynen üstad.
    prime da tv lerin atmos desteği gibi
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Google home kendisi buluyor. kurulum yapmak istermisin diye soruyor. Güncelleme ihtiyacı duyarsa onuda kendisi yapıyor sonrası ince ayarlar
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.