SN11 i 3 4 gün kullandıktan sonra SN11 e haksızlık ettiğimi düşündüm daha doğrusu anladım q70r a göre odamda sesler çok da kulağı dolduruyor çok daha iyi bunun dışında remux filmlerde gerek ön gerek arka efektler çok çok daha iyi özellikle çevresel seslere bayıldım amatmış gibi olmayayım ama onyyo 646 avr ve polk audio t seris hoplar varken ki zevke yakın ve hatta atmoslar baya çalışıyor dolby atmos seslerde yukarıdan gelen sesleri baya baya duyuyorum. çok net değil tabi yukarıdan 10 kurşun geliyorsa 2 sini duyuyorum diyebilim. hatta avangersde captan marvelin yukarın yere indiği sahne var odada da yukarıdna yere indiğini duydum :) son olarak sub a gelelim sub q 70den çok fazla iyi tam yerinde vuruyor gürültü yapmıyor sahneleri efektleri bana çok iyi veriyor sesin odad yayılımı filan çok iyi soundbar arkalar ve subın uyumlu çalışması aşırı iyiç gün geçtikçe beğeniyorum. sanırım dahada iyi olacak |
SOUNDBAR [ANA KONU] (694. sayfa)

-
-
Uygulama üzerindeki ayarlarınız ne şekilde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi kalibrasyonunu yaptırdım öyle bıraktım. sadece youtubeda center az gibi geliyordu bu gün onuda hissetmedim geri kalan herşeyde baya iyi
-
Arkadaşlar kablo karmasasindan kurtulmak ve iyice büyük masrafa girmemek için gözüm gibi baktığım Polk Tl1600 Blackstone 5.1 ses sistemimi satıyorum.dusunen olursa pazarlığa açığım.Soundbara geçeceğim.Elinde Sony h700 olan varsa takasa acigim
Öncelikle merhaba; bende Samsung 55NU8000 televizyon var 1 yıl oldu alalı, şimdi Samsung Q70T soundbar aldım ancak Netflix ve Amazon prime daki hiçbir filmde Dolby Atmos ses alamıyorum Tv nin e-arc hdmi dan soundbar e-arc paugge hdmi 2.1 kabloyla bağlı ancak ne açarsam açayım Soundbar ın ekranında Arc yazıyor Dolby atmos hiç yazmadı.
Bunun sebebi Tv nin Dolby Atmos sertifikası olmamasımıdır veya bir şekilde ayar yaparak birşeyler yapabilirmiyim.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende tam soracaktım ne durumdasın diye üstad sevindim memnun kalmana sende baya bi aramıştın sn 11 bulup memnun kalmamak kötü olurdu. midway diye bir film var bide onu seyret uçak sahneleri baya ii atmosun tadına varıyosun benim çok hoşuma gitti
-
Onuda indireyim ozaman :) sn11 yavaş yavaş hoşuma gidiyor. Tek eksik dip ses oda kesilse 10 numara
Bende de aynı TV var maalesef atmos destekli mkv player alman gerekiyor
evet ya o can sıkıcı ama verdiği keyfin yanında ufak bi bedel benim arka hop. ler ile aram 2mt falan hiç öyle olunca hiç gelmiyo ondan dert etmiyorum açıkcası
-
iyi geceler
atmos filmleri falan nerden indiriyorsunuz? paralı veya davetiye ile kayıt olunan torrent sitelerinden mi yoksa başka yerden mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalfelaket
Öncelikle merhaba; bende Samsung 55NU8000 televizyon var 1 yıl oldu alalı, şimdi Samsung Q70T soundbar aldım ancak Netflix ve Amazon prime daki hiçbir filmde Dolby Atmos ses alamıyorum Tv nin e-arc hdmi dan soundbar e-arc paugge hdmi 2.1 kabloyla bağlı ancak ne açarsam açayım Soundbar ın ekranında Arc yazıyor Dolby atmos hiç yazmadı.
Bunun sebebi Tv nin Dolby Atmos sertifikası olmamasımıdır veya bir şekilde ayar yaparak birşeyler yapabilirmiyim.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.malesef, tv nın çıkışı atmos u desteklemiyor.
ya amfi ile yada arkadaşımızın dediği gibi atmos destekli mkv player ile sorunu çözebilirsiniz.
tam bir karmaşa..
-
normal torrent sitelerinden. filmin uzantılarından atmos, yada dtsx uygun olanı indirebilirsin
LG SN11R'de Chromecast receiver özelliği var mı yoksa SN11RG mi olması gerekli?
Örneğin Türkiye'de geçenlerde satılan ilk parti üründe Chromecast var mıydı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SBKLG SN11R'de Chromecast receiver özelliği var mı yoksa SN11RG mi olması gerekli?
Örneğin Türkiye'de geçenlerde satılan ilk parti üründe Chromecast var mıydı?
sonu G ile biten modeller türkiyeye gelmiyor hocam
G ile bitenlerde dahili google asistant oluyor. malesef o modeller ülkemize gelmiyor.
chromecat ile ilgili türkçe kullanım klavuzunda yazan bilgi
Yerleşik Chromecast kullanımı
Chromecast etkinleştirilmiş uygulamalar ile bu ses çubuğuyla müzik içeriğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.
kendim hiç denemedim ama.
-
Netflix'te alamayabilirsiniz ancak amazon primeda atmos ses almanız lazım. Tv'nin ses çıkış ayarını dolby digtal plusa getirin. Jack Rayn dizisini açın ve deneyin. Ben mu9000 kullanıyorum ki 3 senelik bir model. prime'da atmos ses alıyorum. Ancak netflix üzerinden atmos ses vermiyor.
Saygılarımla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjkSN11 i 3 4 gün kullandıktan sonra SN11 e haksızlık ettiğimi düşündüm daha doğrusu anladım
q70r a göre odamda sesler çok da kulağı dolduruyor çok daha iyi
bunun dışında remux filmlerde gerek ön gerek arka efektler çok çok daha iyi özellikle çevresel seslere bayıldım amatmış gibi olmayayım ama onyyo 646 avr ve polk audio t seris hoplar varken ki zevke yakın ve hatta atmoslar baya çalışıyor dolby atmos seslerde yukarıdan gelen sesleri baya baya duyuyorum. çok net değil tabi yukarıdan 10 kurşun geliyorsa 2 sini duyuyorum diyebilim. hatta avangersde captan marvelin yukarın yere indiği sahne var odada da yukarıdna yere indiğini duydum :)
son olarak sub a gelelim sub q 70den çok fazla iyi tam yerinde vuruyor gürültü yapmıyor sahneleri efektleri bana çok iyi veriyor sesin odad yayılımı filan çok iyi soundbar arkalar ve subın uyumlu çalışması aşırı iyiç gün geçtikçe beğeniyorum. sanırım dahada iyi olacak
Alıntıları GösterÖncelikle incelemeniz için geç kalmış bir teşekkürümüz vardı onu iletelim. Açıkçası bu tarz karşılaştırmalı videolara çok rastlayamadığımız gibi, türkçe ve yerli bir video çok değerli. Burada kullanıcı deneyimleri bu konuyu sürüklüyor ve soundbar memnuniyet arttıkça, bilinçli kullanıcı sayısı çoğaldıkça hem öneriler hem de aktarımlar bilgi bekleyenleri memnun eder düzeye geliyor. Tekrar teşekkürler.
SN11'i birçok kullanıcının standart ayarla kullandığını görüyorduk, buna bir de burn süresinin etkisini gelen mesajlardan görmeye başladık. Cİhazlarınızın bas ve tiz ayarları ses rengini değiştirecek türden. Müzikte perde arkası hissiyatını tiz ayarı ve ovc ayarları ile aşmak mümkün olabilir.
Sn11 kullanamadığım için hazır ses modlarının karakterini bilmiyorum ancak sk10 ve sk9'daki mantıkla hareket edersem;
Standart: Pure direkt moda yakın ses verir. Bu mod özelikle çok kanallı ses kaynaklarında(netflix dd filmler), nostalji muzikler(örneğin 77 yılına ait bir rock kaydı ya da bizden örnekle barış manço dönence orjinal kayıt ya da klip), siyah beyaz mono kayıt filmler.
Bass Blast ya da ASC normal tv yayını, 2 kanal kayıt dolby digıtal ya da stereo filmler.
Saygılarımla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentÖncelikle incelemeniz için geç kalmış bir teşekkürümüz vardı onu iletelim. Açıkçası bu tarz karşılaştırmalı videolara çok rastlayamadığımız gibi, türkçe ve yerli bir video çok değerli. Burada kullanıcı deneyimleri bu konuyu sürüklüyor ve soundbar memnuniyet arttıkça, bilinçli kullanıcı sayısı çoğaldıkça hem öneriler hem de aktarımlar bilgi bekleyenleri memnun eder düzeye geliyor. Tekrar teşekkürler.
SN11'i birçok kullanıcının standart ayarla kullandığını görüyorduk, buna bir de burn süresinin etkisini gelen mesajlardan görmeye başladık. Cİhazlarınızın bas ve tiz ayarları ses rengini değiştirecek türden. Müzikte perde arkası hissiyatını tiz ayarı ve ovc ayarları ile aşmak mümkün olabilir.
Sn11 kullanamadığım için hazır ses modlarının karakterini bilmiyorum ancak sk10 ve sk9'daki mantıkla hareket edersem;
Standart: Pure direkt moda yakın ses verir. Bu mod özelikle çok kanallı ses kaynaklarında(netflix dd filmler), nostalji muzikler(örneğin 77 yılına ait bir rock kaydı ya da bizden örnekle barış manço dönence orjinal kayıt ya da klip), siyah beyaz mono kayıt filmler.
Bass Blast ya da ASC normal tv yayını, 2 kanal kayıt dolby digıtal ya da stereo filmler.
Saygılarımla.
Alıntıları GösterRica ederim hocam inşallah dahada çoğaır bu tarz videolar
ilk başta samsunga çok alışık olduğum için ve ses rengi samsungun biraz daha net olduğu için sn11 de karasız kalmıştım (samsungda dialog sesleri çok iyidi) ama kullandıkça farkı rahat görüyorum. burn in sonrası çok daha iyi olacak gibi
-
Ya bu google yapıp ettiklerine akıl sır ermez bir de durmadan isim değiştiriyor hangi uygulamaın eski imi neydi
benim anladığım google chromecast ile google asistant aynı şey değil yani amacınız android üzerinden müzik aktarımı ise bence bu bizim ülkemizdeki sn11lerde de var bu chromecast özelliği ioslarda airplaye denk geliyor
google asistant daha gelişmiş özellikler içeriyor sesle komtorl gibi cihazı açıp kapatmak ya da aynı ekosisteme sahip google cihazlara komut vermek v.s. bu bizdeki sn11rlerde yok sanırım onun nedeni de google asistan bizim ülkemizde yok diye yok lgnin suçu değil
anladığım bu ama işte ne kadar anladı isem
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadaysYa bu google yapıp ettiklerine akıl sır ermez bir de durmadan isim değiştiriyor hangi uygulamaın eski imi neydi
benim anladığım google chromecast ile google asistant aynı şey değil yani amacınız android üzerinden müzik aktarımı ise bence bu bizim ülkemizdeki sn11lerde de var bu chromecast özelliği ioslarda airplaye denk geliyor
google asistant daha gelişmiş özellikler içeriyor sesle komtorl gibi cihazı açıp kapatmak ya da aynı ekosisteme sahip google cihazlara komut vermek v.s. bu bizdeki sn11rlerde yok sanırım onun nedeni de google asistan bizim ülkemizde yok diye yok lgnin suçu değil
anladığım bu ama işte ne kadar anladı isem
Dahili google asistanda kumandadaki düğmeye basıp konuşuyorsun, chromecast üzerinden de telefondaki home uygulamasına konuşup yapabiliyorsun. Birkaç kere denemiştim sk10y'de oluyordu ama kumandandan kapatmak daha basit tabi:)
Saygılarımla.
-
sarı sitede birisi kapalı kutu sn11r satıyor arkadaşlar fiyatı uygun yazmış ilgilenen varsa baksın bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X