Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.597
Cevap
596
Favori
1.967.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Q990D bası daha derin bunu net söylerim, derinlik olayı Bas kapalı kutu portsuz olduğu için her ufak sahnelerde bile olayı gircek bu sebepten daha fazla hissedilecek ondan.

Q990D gibi açık port Çıft Sub olsaydı varya Nakamichi DRAGON sublar gibi o zaman çok güzel olurdu.

Q990B C D bunları kullanan adam hiç bir zaman sub tan şikayet eden olsa bile az olmuştur. Ama Q990F daha ana test sitesinde bile Sub konusunda Muallakta olan tonla yazı okudum.

Jbl studio 550p sub kullandım 25cm kocaman sub kapalı kabin, kesinlikle açık portlu alt modeli olan 260p gibi olamadı. Harman-kardon hkts210 kapalı kabin kullandım ritmik bastı Q990F bas zaten en çok buna benziyo harman-kardon hkts210 sub bile Q990D filmlerde yanına gelemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Aynen ya başından beri ben de hep açık portlu olmaması canımı sıkmıştı, o kadar bekledim ama heyecanla koşup alasım yok hiç. Elimdeki logitech x540 açık portlu ve tek sürücülü ve boyutu 4 ya da 5 inch odayı inletiyor ve bunun sebebi sub boyutları büyük ve açık portlu oluşu.

Gerçekten de dekoratif amaçlarla sub ı küçültmüşler 😐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

990C bas olarak çok daha iyiydi son yazılım öncesi, yeni yazılımla tekrar iyi olur diye ümit ediyorum. Eskiden bas geliştime gerekmiyordu geri dönme imkanı olsa bir önceki yazılıma dönerdim.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Evet, görüntüsü güzel de ses yok. :)

• JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Hocam ses yok derken Q990F sub için olumlu yönde iyileşme olmadımı ayarlar ve yer değişimi ile.

Şimdilik hayır. Reddit’de bu konudaki bir tartışmada bir kullanıcı, köşeye çapraz koyarak verim alabildiğini belirtmiş. İlk fırsatta ben de o şekilde bir deneme yapacağım. Gelişmeleri yazarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yöntem B ile benim kullanım şeklim böyle Q990D ile.
    Sizde B yöntemi ile Yapıp Bas size bakacak şekilde çevirseniz, diğer basta duvarın 90 derecelik açıcına bakacak yeri varsa güzel olurmu acaba.

Garip olan şey Kapalı tip baslar genelde yer seçmeden iyi ses vermesi lazım. Harman-kardon hkts210 mesela çok tatlı bir tonu vardı. Kapalı kabin yere vuruyordu onun tabi

Subwooferın yerini değiştirince bas olayı çözüldü. "Ben köşe severim" deseydi, bu kadar uğraşmazdık. :)

Reddit'deki kullanıcı gibi köşeye çapraz koyunca, baz bana gereğinden fazla geldi, (gülmeyin). çapraz koyulduğunda 2-3 cm ileri geri alındığında bile sese etki ediyor. Köşeden çapraz olarak biraz uzaklaştıkça bas artıyor, daha da uzaklaştığında azalıyor. Köşeye yakın düz olarak koyunca benim kulağıma göre tam kıvamında oldu.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Basın yerini bulamasına sevindim,
    Şimdi benim aklımdaki başka kapalı kabin sub kullanmamdan ötürü ön yargı var, olay şu ;

Sub uzun atım yapan odayı saran yapıdamı, yoksa Sert vurup ben burdayım diyen her sahneye giren sub mu. Yoksa bu ikisinin karışımı birşey mi.

Gök gürültüsü videosu var Gerçek Atmos olan ama youtube den açmadığımız ordaki sesin açık kabindeli D gibi verebilirmi?.

Q990D ve Q990F yüksek kalite Vs videolarından F nin sitili çözdüm gibi ama sub yerseçmesi benimde aklımı karıştırdı bu denli fark var ise.

F sub bu kadar yer seçerse o zaman diğer sistemlerde olduğu gibi kimseye direk F al diyemem ben.

Tabi ben ancak Q990B karşılaştırabilirim ki, şimdiye kadar kulağımda kalanla mukayese etmeye Top Gun Maverick (True HD) ile fırsatım olabildi. Q990B'den daha kısa ve tok vuruyor gibi geldi bana. Benim de hoşuma giden bas stili budur zaten. Q990B ile Q990D farkını bilemiyorum.

Q800D icinde böyle kullansak fark yaratır mı 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Q990B de Q990D den çok farklı değil sadece daha toplanmış elden geçmiş hali,
    Tok bas müzikte daha çok yöneldiğim tip ama Filmde hem Tok ama kapalı kabin bile olsun uzun atım yapabildiği kadar yapsın diyen sub zaten rakamları yüksek olur onuda biliyorum ama Samsung bu sene dış kutusunu ufaltmak için bu seçimi yaptı gibi bir düşünce aklımdan çıkmıyor.

• Kesinlikle maliyet odaklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)reddit
    From the Soundbars community on Reddit: Samsung HW-Q990F
    https://www.reddit.com/r/Soundbars/comments/1l1v72f/samsung_hwq990f

Burada biri Q990D'nin subwoofer ile arka hoparlörlerini Q990F ile eşleştirdiğini belirtmiş. Konu içinde subwoofer olarak hangisinin daha iyi olduğu sorusuna Q990F'inkinin biraz daha iyi olduğunu ama Q990D'ye sahip olanların Q990F2e yükseltmelerine gerek olmadığını belirtmiş.

Evet hocam bende birçok vidoe izledim yazı okudum, Q990F daha başarılı demişlerdi , sitil değişimi var hangisini seviyorsanız ona yönelin demişler her kafa farklı ses var, bu sebepten kendi evinizde sistemi duymadan karar vermek yanlış olur diye düşünüyorum sub yeri özellikle bu kadar önemliken,

• Kose seven kapsli bir sub. Son yillarin en radikal degisiimini yapan samsung uretim hattini degistirme maliyetine neden katlandi ve risk aldi?

Lojistik maliyetini dusurmustur ama arge uretim bantlari bunlar da maliyet. Subi beklenen kaali port karakteri harici ekstra bir katki yok. Baska bir sey olmali.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Kullanılan subta MDF malzemesi hadi diyelim daha az oldu ,ama amfi + power kati ve fazladan bir hop ile bu malzemenin daha fazlası gitti gibi geldi bana, lojistik farkı ne kadar fark eder acaba onun hesabını yapamıyorum bilmiyorum.

Soundbarlar içinde boyutuna göre en iyi sub Sonos 4 tür buna eminim. Adamlar çift Sub açık portlu olarak böyle bir ayarlamışki hela,

Samsung Sonos firmasınıda satın alırsa o zaman güzel olur. BW ekibini komple satın almış zaten arada oda kaynardı, :)

• Q800D kullanıyorum bugün amazon.de sitesinden almanyadan buraya gelecek birinin adresine swa-9500s siparis oluşturdum. 9600₺ ye geldi . Umarım değer ve memnun kalırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt

Almanyadan türkiyeye kargo gelmiyor nasıl ayarladınız konumu?

• yazmış ya almanyadan türkiyeye birisi getirecek onun adresini verdim diye

• 
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.