Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tayaydin , tayaydin , BurakBilgin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.646
Cevap
596
Favori
1.971.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde SDR indirmişsiniz 8 bit yani HDR için 10bit olanını indirmeniz gerekiyor.

Saygılar.

• ok bide onları deneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

selam. şimdi tekrar kurcalamaya başladım tv yi avenger d atmas indirdim 3tb seagate hddye attım usbden tv ye bağladım. tv hdm arcden soundbar hdmi out earc şeklinde bağladım. tvnin kendi player ı ile açtım sounbatdan d.atmos olarak göründü. kodiye geçtim @cchacalls ın dediği ayatları yaptım. ondada sounbardan d.atmosu gördüm. filmin dosyasının resimlerini attım. ama kayıt şekli kayıplı atmos mu değilmi. bilmiyorum. şimdi dtsx deneyeceğim. bildiğiniz kayıpsız d.atmos, dtsx demo falan varsa link verirseniz deneyeyim.

ş
    i
    m

boşuna uğraşıyorsunuz

mi boxu soundbara bağlayıp gönderin

bu dosyalar watchandlearn dediği gibi netflix mantığında dd+ atmosu zaten aktaracak onu tvnin arc çıkışı sorun true hd atmoslarda teknik olarak aktramaz tv mi boxı sounbara bağlayıp ayarları mi boxın kodisinde yapacaksınız

• Merhaba , Samsung Sound+ MS651 kullanıyorum. Lg SN11R Evkur da 4999 TL etiket ile listeleniyor. Bilgi vermek istedim. Saygılar...
  • stok varsa şahane
  • Arkadaşlar Evkur dan sipariş geçtim. Gelişmelerden sizleri bilgilendireceğim. Siparişiniz onay postası geldi. Ben kredi kartsız uzun taksit yöntemi ile sipariş verdim. Bakalım neler olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 2 Eylül 2020; 17:0:28 >
  • Hayırlı olsun.Çok memnun kalacaksınız.
    Evkur dan kontrol ettim,3 ten fazla sepete ekletmiyor.Ya 3 tane stok var yada 3 ten fazla alınamıyor.
    Almayı düşünen varsa alsın,soundbar defterini kapatsın 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Arkadaşlar Evkur dan sipariş geçtim. Gelişmelerden sizleri bilgilendireceğim. Siparişiniz onay postası geldi. Ben kredi kartsız uzun taksit yöntemi ile sipariş verdim. Bakalım neler olacak...
    alırsınız evkur üzmez çalışma mantıkları böyle
  • Teşekkürler. Bakalım ne zaman yollanacak, stok bilgisi sipariş ekranında yer almıyordu. Zaten ücret ödemedim. Çok gecikirse iptal ederim. Sizleri de bilgilendirim.

• Bu arada LgSN11R kullanıcıları 2.1 modda cihazı kullanabiliyorlar mı? 2.1 müzik performansı nasıl? Deneyen oldu mu?

• MasTek kullanıcısına yanıt
    Ben de siparis verecegim fakat Evkur olmasindan dolayi cekiniyorum. Siparis asamasinda bu kadar fazla bilgi istemesi normal mi anlayamadim.
    Vatan'da da hala stoklara girmemis gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 2 Eylül 2020; 21:2:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Ben de siparis verecegim fakat Evkur olmasindan dolayi cekiniyorum. Siparis asamasinda bu kadar fazla bilgi istemesi normal mi anlayamadim.
    Vatan'da da hala stoklara girmemis gozukuyor.
    Hocam sonuçta senet yapacakları için insanların ödeyebileceklerinden emin olmak istiyorlar. Kredi veren banka gibi yani. Zaten henüz imza atmadım. Sipariş iptal butonu aktif. Dilers iptal ederim.

Zaten siparişim onay sürecinde. Beni biraz araştıracaklar sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 2 Eylül 2020; 21:13:18 >
    Ben de sizden sonra verdim siparisi 4+10 taksitli olarak. Ilk defa siparis veriyorum Evkur'dan. Sorunsuz teslim aliriz umarim :)
  • SN11R modelinin ilk kullanıcıları olarak sayımız artıyor memnuniyet verici :)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:29:40 >
  • samsung q800t soundbar kullanan oldumu aranızda.
  • bir arkadaş kullandığını söyledi ama izlenimlerini hiç yazmadı
  • bu sistemi kullanıp sn11 ile kıyaslama yapan varmı

• Benim de LG SJ4 soundbar'ım var. Son derece berbat bir ürün.300 watt güya..
    Sesin max seviyesi, muadil Samsung'a göre çok düşük.
    Tiz ayarı yok.Ancak, ekstra program kurup arttırabiliyorsunuz. Ama gene de yetersiz.
    Sesler, genel olarak, gene Samsung'a göre, net, anlaşılabilir ve berrak değil.
    Bir de bluetooth belası var.Hiç sebepsiz kendi kendine devreye giriyor..Tabii o anda ne izliyorsanız, ses devre dışı kalıyor..Hatta bir kaç kez, nerden geldiği belli olmayan sesler ve müzik bile karıştı.Bir ara, bluetooth tam arıza verdi. Anakart ve bluetooth modülü değişti. Ama sorun gene devam ediyor.
    Kısaca,tam bir estetik ve teknik tasarım faciası.
    Almak niyetinde olanlara, şiddetle (!) tavsiye etmiyorum.
    Zaten ben de bir daha asla LG ürünü almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.