Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb sony xf90 serisi tv için sony dışında başka marka soundbar kullanan var mı?
  • Lg sk5r saundbar ın arka kaplosuz hoparlör setini satıyorum sahibinden.com ilan var
  • sony ct290 aldım, tek eksi yanı ekranı yetersiz, meseala ses düzeyinin kaçta olduğunu, hangi modda olduğunuzu vb. göremiğyorsunuz ekranında, bir üst modeli ct390 daha şık tasarımıyla size bu özelliği sunuyor, 500 lira daha pahalı
  • merhaba,

mevcut sistemim
    55KS9500 tv
    HW-J7501 sound bar
    WAM3500 hoparlör ( 2 adet)
    Netmaster CBW-383Z4 Kablonet Modem

multiroom uygulamasınıda note 9 üzerinden kullanıyorum.

multiroom uygulamasıyla wifi üzerinden TV sesini surround olarak alıyorum. ancak TV'' yi kapattıktan sonra bu sistem kayboluyor ve TV''nin ses seçeneklerinde görünmüyor. multiroom uygulamasında da hoparlörler bazen görünmü. her seferinde yeniden sistemi multiroom üzerinde kurmak gerekiyor. kısa süreli tv''nin açılıp kapanmasında genelde ses sistemi kaybolmuyor.

bununla ilgi çözüm ve yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos desteği olan bir soundbar aldığımızda tv nin de dolby atmos desteği olması şart mı? Evde Lg 55uj630v model tv var. Dolby atmos destekli soundbar aldığımda netflixte ki dolby atmos sesleri alamayacağım herhalde. Hem soundbar hem de tv D.A. destekli olmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef böyle bir sorun var. Media playerlar da bu konuda verimli olmayınca atmos ses biraz zor ulaşılır oluyor.

Saygılarımla.

• satabay S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tv ve soundbarin wi-fi çekim alanında olması önemli. Hatta soundbar kablo ile modeme bağlanırsa daha sağlıklı. Sonrasında soundbarin add spk tuşuna basın ve uygulamadan hoparlör ekle adımı ile soundbar bulun. Bu şekilde bağlantı daha sağlıklı olacaktır. Bazen gidip gelmeler olur ama kalıcı bir sorun teşkil etmez.

Saygılarımla.

Peki Playstation 4 Pro üzerinden netflix e bağlansak olur mu? Ps4 Pro olmazsa sanırım Apple Tv 4k da DA desteği var. Son çare Apple Tv olacak gibi tabii onda da performans sıkıntısı yoksa.
    Cevabınız için teşekkürler. Saygılar bizden.

• Swa-8500 soran arkadaşlar vardı, nihayet hepsiburada ya gelmiş, ben az önce verdim siparişi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    link var mı

• www.hepsiburada.com
    Samsung SWA-8500S/TK Kablosuz Arka Hoparlör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-swa-8500s-tk-kablosuz-arka-hoparlor-pm-HB00000BGRTL

Link bu fakat stokta kalmamış, aynı gün içerisinde tükenmiş, sanırım çok adet li getirmiyorlar.

Yeni gördüm maalesef kaçırdım. Ayrıca fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aallii06 -- 22 Mart 2019; 9:8:2 >
  • aallii06 A kullanıcısına yanıt
    549.-TL ye aldım, siteyi her gün kontrol ediyordum sonunda yakaladım.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Artık bende sıkı bir takip yapacağım.
  • Merhabalar arkadaşlar,
    AVR li sistemimden sonra bende soundbar alarak bu deneyimi yaşadım.

şuan YAMAHA YSP - 5600 soundbar ve JBL Bar 5.1 Soundbar aldım.

Yamaha barda 46 adet sürücü bulunmakta. Dolby Atmos ve DTS-X destekli bir cihaz. Ayrıca wifi server bağlanarak telefon app ile tüm ayarlar, net radio, spotify vs herşeye ulaşabiliyorsunuz. Sub olarak Definitive 38cm aktif bir cihazım var. Basları sürekli min tutuyorum.
    Yamaha 5600 gayet temiz bir ses üretmekte. Sonuçta yamaha. Sadece Bar yaklaşık 13 kilo ağırlığında. 110 cm * 20 cm gibi bir boyutta.

Bunu yanında birde JBL Bar 5.1 aldım. performansını geçmişten beri beğendiğim bir markadır.
    Bu cihazı özelikle kablosuz rear hoparlörleri çok başarılı. Zaten en inavatif bar olarak isimlendirilimekte yabancı forumlarda. Ayrıca woofer çok güçlü ve her zaman "ben burdayım beni unutmaaaa" diyor.
    Kısacası JBL BAR 5.1 de çok başarılı bir cihaz. Ayrıca çok zarif bir tasarımı var.
    şimdi sürekli deniyorum her ikisini ve ya JBL yada Yamaha satışa çıkacaktır.

Deneme anında DVD ve bluetooth üzerinden barları çalıştırıp farklarına bakıyorum. Sizlerin bu soundbarları denerken yapmam gereken bir öneriniz var mı?

İyi forumlar dilerim.

Atmos sesi almak için örneğin; Apple tv 4K ve dolby atmos destekli bir soundbar olması yeterli değil mi.? Yani bu durumda tv nin atmos desteği olması şart değil sanırım.Sesi sadece soundbardan alabiliriz.

• Arkadaşlar sizce SK9Y mi,SK10Y mi.?

Teşekkürler, şuan stokta görünüyor fakat fiyat 599.- yazıyor, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_kiran -- 23 Mart 2019; 11:12:8 >
    Teşekkür ediyorum. Sipariş vericem ama bendeki Hw -ms651 saundbar da çalışır mı?

Bu model çalışmaz, sizin cihazınızla uyumlu model swa-9000s
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.