Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim yardımlarınız için . Bu modeli yurtdışı sitelerde bulabiliyorum. Müşteri hizmetlerine attığım mailde, 9000s için tüm Samsung bayilerini TEK’e tek aramam gerekiyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojikadam07

Atmos sesi almak için örneğin; Apple tv 4K ve dolby atmos destekli bir soundbar olması yeterli değil mi.? Yani bu durumda tv nin atmos desteği olması şart değil sanırım.Sesi sadece soundbardan alabiliriz.
    Apple tv 4k dolby atmos ses destekliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Destekliyor.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük bir farkları yok hocam. Ben fiyat farkı çok yüksek olmadığı için 10Y aldım, ancak TV’nin 55” ve altıysa ben 9Y alın derim.

Bu arada SPK8-S arka hoparlör seti arıyorum. Elinde olan veya temin edebilecek arkadaşlar irtibata geçebilirse çok sevinirim.

Ses kaynağınızın Atmos destekli olması gerekli. Yani Apple TV veya Xbox üzerinden ses alıyorsanız Atmos ses alabilirsiniz.

• Sanırım kimse LG’den SPK8-S temin edememiş. Ben de Amazon üzerinden sipariş ettim. Gelince soundbar ile ilgili oldukça detaylı bir inceleme videosu çekeceğim.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mesajlarda bu konu oldukça yoğun yazıldı. Lg Türkiye bu seti getirmediği için bir-kac kişi amerkapaketim.com'a sipariş verip istedik. 2 ay gecikme ile eline ulaşanlar olduğu gibi benim hala elime ulaşmadı mesela. Bu nedenle sk5r alıp, ondaki kiti kullanmak durumunda kaldım. Elinde spk8 olan kimseler cin şanslı diyebiliriz ve elindeki cihazları elden çıkarmadan satmaları zaten zordu.

Saygılarımla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Ben doğrudan amazon.com üzerinden aldım. Vergiler ve gümrük ödemeleri dahil 240$’a geldi. 4 Nisan’da teslim olacak gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shagg

Merhabalar arkadaşlar,
    AVR li sistemimden sonra bende soundbar alarak bu deneyimi yaşadım.

şuan YAMAHA YSP - 5600 soundbar ve JBL Bar 5.1 Soundbar aldım.

Yamaha barda 46 adet sürücü bulunmakta. Dolby Atmos ve DTS-X destekli bir cihaz. Ayrıca wifi server bağlanarak telefon app ile tüm ayarlar, net radio, spotify vs herşeye ulaşabiliyorsunuz. Sub olarak Definitive 38cm aktif bir cihazım var. Basları sürekli min tutuyorum.
    Yamaha 5600 gayet temiz bir ses üretmekte. Sonuçta yamaha. Sadece Bar yaklaşık 13 kilo ağırlığında. 110 cm * 20 cm gibi bir boyutta.

Bunu yanında birde JBL Bar 5.1 aldım. performansını geçmişten beri beğendiğim bir markadır.
    Bu cihazı özelikle kablosuz rear hoparlörleri çok başarılı. Zaten en inavatif bar olarak isimlendirilimekte yabancı forumlarda. Ayrıca woofer çok güçlü ve her zaman "ben burdayım beni unutmaaaa" diyor.
    Kısacası JBL BAR 5.1 de çok başarılı bir cihaz. Ayrıca çok zarif bir tasarımı var.
    şimdi sürekli deniyorum her ikisini ve ya JBL yada Yamaha satışa çıkacaktır.

Deneme anında DVD ve bluetooth üzerinden barları çalıştırıp farklarına bakıyorum. Sizlerin bu soundbarları denerken yapmam gereken bir öneriniz var mı?

İyi forumlar dilerim.
    JBL ve Definitive'i karşılaştırırsanız ne dersiniz ? JBL daha hızlı bass üretebiliyor mu ?

Sk10y daha üst seri bir cihaz. Temelde meridian ile geliştirme var ama kullanılan bileşenler daha kaliteli gözüküyor. Tavan hoparlörlerisk9y'ye göre daha küçük tasarlanmış ama boyutuna göre daha kaliteli ses veriyor. Sk9y kaplı kutu duruyor bende sk10y'den sonra.

Saygılarımla.

• Gorod kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Definitive cihaz 38 cm bir sürücü kullandığı için daha derin fakat yumuşak ses üretiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 13hz 'e kadar öneriliyor. Bu daha derin bass demek.
    JBL ise 25 cm fakat daha sert bass üreten bir cihaz.
    Ben ses sistemleri ile (avr li setler) yaklaşık 98-99 yılından buyana ilgilenmeye çalışıyorum ve JBL her zaman bana keyif vermiştir. Definitive ise daha pahalı ancak çok büyük mekanlar istiyor. Mesela 60 m gibi alanlar bence.
    JBL woofer bildiğiniz gibi Bar 5.1 soundbar sete ait ve kablosuz. Uyumları kusursuz gerçekten. Definitive ise kablolu ve onu Yamaha YSP 5600 ile kullanıyorum. Def sub malesef fazla geliyor.
    Kısacası kullanılacağı yer de çok önemli.

• Epeydir sayfaya bakmıyordum.
    Piyasada üst sınıf cihazların içinde tavsiyeniz var mı?
    Mesela Bose Soundbar 700 e baktım. Amozondaki puanı çok kötü. Ayrıca hoperlör frejansları ile ilgili hiç bilgi vermiyorlar.
    Sizlerin tavsiyesi nedir?
  • Yamaha 5600 DSP ve Definitive için birkaç foto;
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• JBL Bar 5.1 ve sub için birkaç foto SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• Resimler mobilede gözükmüyor pc ilemi bakmak gerekiyr

SJ9 modelini artık teknosa da göremiyorum.SK9Y yenilenmiş modeli mi acaba.?

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Bende fark ettim. Hatta mobil ile resimleri yüklemiştim. Hemen kontrol ediyorum.

Evet güncel model sk serisi. Bu sene de sl serisi bekleniyor.

Saygılarımla.

İki modelden birini almayı düşünüyordum o halde bekleyeyim.

Teşekkürler.

DTS X’in bir yazılım güncellemesiyle SK9 ve 10 serisine gelme ihtimali de var. Ancak ben pek ihtimal vermiyorum. Aksi halde L serisi ölü doğmuş olur. Yine de 9 ve 10 kullanıcıları olarak bekleyip göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.