Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgilenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından 2.el bose soundtouch 300 almayı planlıyorum fakat kutu içinde adaptiq kulaklık yer almıyor, bu kulaklık kurulum için şart mıdır, kulaklık olmadan manuel kurulum yapılabiliyor mu ? Ürünü kullanan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

• Merhabalar

Sk9y ve ve 10 modeli arasında çok fark var mı.?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam.

Ekstradan neden hoparlör ihtiyacı duydunuz acaba.? Kendi sesi tatmin edici değil mi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojikadam07

Selam.

Ekstradan neden hoparlör ihtiyacı duydunuz acaba.? Kendi sesi tatmin edici değil mi.?
    arka speakerlar olmadan filmlerde çevresel ses almak mümküm değil.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Arka speaker bile temin edilemiyor.O zaman bu cihazı boşuna almayalım.?

• Merhabalar,
    500 lira dolaylarında bir soundbar araştırıyorum.Deneyim ve önerilerinize açığım
  • Sk5r ile sj3 arsında kalmıştım. Dün Migros'da 599 liraya Sj3 denk geldi aldım geçtim. İlk izlenimlerim olumlu. 25 m2 odada yeterli geldi. Kutudan çıkan optik kablo ile bağlantı yaptım. Hdmi çıkışı yok. Lg tv'nin kumandası ile kontrol edilebiliyor. Bu fiyata çok iyi. Bulunduğunuz ilde varsa kesinlikle kaçırmayın. Linki de ekleyeyim.
    www.migros.com.tr
    Lg Sj3 Dturllk 300W Soundbar Ev Sinema Sistemi - Migros
    https://www.migros.com.tr/lg-sj3-dturllk-300w-soundbar-ev-sinema-sistemi-p-257842e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 12 Mart 2019; 13:7:31 >

• Lg nin arx10 2300w av modelini kullanıyorum ve bu cihazın yanına soundbar veya 5+1 kompakt sistem düşünüyorum fakat henüz karar veremedim.

Lg sj9 hala alınır mı.? Ayrıca sk9y ve sk10y modelleri arasında çok fark var mı.?

• aykutx kullanıcısına yanıt
    dolby atmos ile de mi mümkün değil?

• Amerikanpaketim benim spk8'leri hala gönderemeyince mecburen sk5r ile surroundlar tamamlanmış oldu. Şimdi elimde bir adet sk5'e donusmus satılık hiç kullanılmamış ürün var.

Sk9y ile 10y arasında fark var. Daha önce bu tarz cihazları kullanmayanlar için önemli olmayabilir detaylar ancak sk10y bir üst seviyede cihaz olarak lanse ediliyor yabancı forumlarda dahi.

Saygılarımla.

• Lg Sj3 ile LG LAS454B aynı ürünler mi?
  • Philips pus6401 tv kullanıyorum lg sk1 ya da sj3 e geçmemde yarar olur mu asıl amacım müzik dinlemek ipoddan aux ile birde sk1 ve sj 3 arasındaki fark nasıl iyi forumlar (biraz acil)

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Peki performans nasıl bu hopörler ile ? Tatmin edici mi ?
    Bende SK9Y için kullanacağım spk8 bulmak ne mümkün

• merhaba

LG LAS855M ile SK5R arasında kaldım. Teknoloji açısından hangisi daha üstün ve performanslı bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Sahibinden'de ilanları var ikisi de aynı fiyat ona göre yarın sipariş edeceğim.

Karşılaştırma yaptığım zaman usb, wifi, dtsx ve 3D sorround gibi ciddi caydırıcı farklılıkları var ikisinin de o yüzden aklım karıştı :/
    https://www.epey.com/ses-sistemi/karsilastir/91654-126610/lg-music-flow-las855m_lg-sk5r/

SK5R'nin iki uydu hoparlörünü kendisine almış satan kişi, onu da belirteyim yalnız.
    Teşekkürler şimdiden herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolessic -- 14 Mart 2019; 2:28:2 >

• brkekc B kullanıcısına yanıt
    Uyduların sesi güzel. Tiz sesi de başarılı. Tabi ki seyrettiğiniz alandaki çevresel etki normalle kiyaslanmayacak derecede artıyor.
    Ben samsung ile de arkada wireless hoparlör kullandığım için yalın soundbar dinlediğimde arkadan ses arıyordum ama sk9 da 10'da arka hoparlör olmadan başarılı bir ses deneyimi sunuyor. Yanlız hoparlörler küçük olduğundan size bakması ve kulak seviuenizde bir yerde olması önemli. Yoksa tam performans alamazsınız.

Saygılarımla.

• coolessic C kullanıcısına yanıt
    Las750 ve 950'yi kullanmış biri olarak las855 curved barın da bir şekilde sesini tahmin ediyorum. 3 sene öncesinin teknolojisi. Sk5'te 24 bit hi res dac var sanırım. Cihazı kutudan çıkaramadığım için bilmiyorum. Sonuçta 2.1 ile 4.1 arasında fark yok arkada hoparlör yoksa. Sanırım sk5 daha iyi ve güncel bir secim olacaktır.

Saygılarımla.

• LG SPK8im amerikadan geliyor. kullanan ve amerikadan alan arkadaşlar priz sorununu nasıl çözdünüz.Türkiye elektriğinde bir sorun oluyor mu? Bir aparat kullanmalımıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar aklımda sk9y var ama bu paralara soundbar mı daha akıllıca olur yoksa 5+1 veya diğer sistemler mi karar veremiyorum. Daha çok uydu yayınları ve müzik dinleme amacıyla almayı düşünüyorum. 2.500 civarı da bir soundbar için çok gibi geliyor.
  • Arkadaşlar LG Sj3 ile LAS454B arasında kaldım. Aralarında 300 tl gibi bir fark var. LG LAS454B deneyimleyen,tavsiye eden var mı?
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.