Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem sinema hem müzik için AVR'li bir sistem tercih edebilirsiniz. Ancak bütçeyi baya yukarı çekmeniz gerekiyor.

En basitinden şu sistem gibi;

Tabi bu da AVR'li giriş seviyesi. Bütçe arttıkça alacağınız kalite artacaktır. Hoparlörleri ayrı avr'yi ayrı alabilirsiniz tabi.

Her şey bütçeye bakıyor.

• tylan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim.
  • Bi tanıdık abimin Arçelik marka Tv'si çok az ses veriyormuş bunu nasıl çözebiliriz?
    Şöyle ucuz yollu Sounbar alsak iş görürmü?
  • Abiler selam sizin tavsiyeler hep 1000 tl üstü yokmu 300-500 metre arası 35metrekare salona uyan bir cihaz öneriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Ne 3k lık TV. Ne de 0.5k lık sounbar doğru bir karar değil. İkisi de çok vasat olur. Doğru düzgün TV alın bence. 365 gün oturup seyredeceksiniz sonuçta.
    sizce bu kombin nasıl? bu tv nin yanına bu soundbar uygun mu? yoksa gereksiz mi?

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 1 Mart 2019; 15:5:33 >

• n11'den 499 TL'ye Vestel Desibel SBA400 W Soundbar (dahili Subwoofer) siparişi verdim. Ürün kargoda. Ürün hakkında nette bilgi yok denecek kadar az. Vestel MH'den kullanım kılavuzu istedim, maille gönderdiler.

Kılavuzdaki teknik bilgilere göre bu ürün kaç kanal, 2.1 mi? anlayamadım. Yorumlayabilir misiniz?

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    2.0 cihaz. Harici sub olmadığı için . 1 olmaz. Yüksek frekans dediği tiz hoparlörleri. Düşük frekans dahili sub, diğerleri de normal hoparlörler.

Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Son bir soru:
    Güç amfisi ne anlama geliyor acaba? 18W X 2CH + 36W ICH demiş.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Cihazlarin kalitesi dolayisi ile fiyatini icindeki bilesenler belirler. D sinifi anfiler boyut sorunu olan cihazlarda kullanilirlar. Soundbarlarda da verim acisindan bu anfilerin kullanimi mevcut. 18w hoprloru, 18 watta subwooferini surdugunu belirtmis.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar Samsung HW-MS650/TK ve LG SK5R arasında karşılaştırma yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Artıları ve eksileriyle.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Ikisi birbirinden farkli konsept cihazlar. Oncelikle subwoofer kullanma imkaniniz yok ya da daha yumusak bas tarzini seviyorsaniz ms650 alternatif olmali. Yine ms 650 3 kanal yani diyaloglar icin merkez hoparlore sahip bir model. Bu ozellikle filmlerde basarim saglayan bir ozellik. Ms 650 uygun hoparlorlerle arkaya surround ilavesine de olanak sagliyor. Boylexe 5 kanal ses verebilir hale hazir.

Sk5r ise 4.1 kanal yani alcak frekanslari subwoofera ilererek bar uzerindeki hooarlorleri ile tiz ve midleri vermeye calisan bir model. Merkez hoparlor olmadigi icjn diyaloglar bar uzerindeki sag ve aol hoparlorlere dagitilacak, ancak wireless baglanti apararina kablonile baglaban kutudan cikan surroundlari ile de cevresel seslwri verebilecek bir model.

Samsung ms serisi ovulen ve referans gosterilen seri. Bunun nedeni baslari ayri bir hoparlorden degil br icindeki hoprlorleri ile saglamasi ve bunun icin kaliteli bilesenler kullanmasi. Tabi buradan gelen bas camlari titretmeyecek ama ben buradayim diyecektir. Sk5r ise ayri bas hoparlorleri ile biraz daha guclu etki yaratabilir. Sk5r nin olumsuz ozelliklerinden biri bilgi ekrani yok. Ledler ile takip ediliyor. Ms650'de kucuk bir ekran var kayan yazi seklinde gisteriyor.

Saygilarimla.

• sizce bu kombin nasıl? bu tv nin yanına bu soundbar uygun mu? yoksa gereksiz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Ikisi birbirinden farkli konsept cihazlar. Oncelikle subwoofer kullanma imkaniniz yok ya da daha yumusak bas tarzini seviyorsaniz ms650 alternatif olmali. Yine ms 650 3 kanal yani diyaloglar icin merkez hoparlore sahip bir model. Bu ozellikle filmlerde basarim saglayan bir ozellik. Ms 650 uygun hoparlorlerle arkaya surround ilavesine de olanak sagliyor. Boylexe 5 kanal ses verebilir hale hazir.

Sk5r ise 4.1 kanal yani alcak frekanslari subwoofera ilererek bar uzerindeki hooarlorleri ile tiz ve midleri vermeye calisan bir model. Merkez hoparlor olmadigi icjn diyaloglar bar uzerindeki sag ve aol hoparlorlere dagitilacak, ancak wireless baglanti apararina kablonile baglaban kutudan cikan surroundlari ile de cevresel seslwri verebilecek bir model.

Samsung ms serisi ovulen ve referans gosterilen seri. Bunun nedeni baslari ayri bir hoparlorden degil br icindeki hoprlorleri ile saglamasi ve bunun icin kaliteli bilesenler kullanmasi. Tabi buradan gelen bas camlari titretmeyecek ama ben buradayim diyecektir. Sk5r ise ayri bas hoparlorleri ile biraz daha guclu etki yaratabilir. Sk5r nin olumsuz ozelliklerinden biri bilgi ekrani yok. Ledler ile takip ediliyor. Ms650'de kucuk bir ekran var kayan yazi seklinde gisteriyor.

Saygilarimla.
    Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim. Bas konusunda camların titremesine gerek yok. Kaliteli ses olsun yeter. Sk5r'de gerçek surround olması beni cezbediyor. Kullandığım tv 2010 model Lg led tv. Optik giriş mevcut. Akıllı tv değil. Usb girişi var. Film izlerken usb'yi kullanıyorum. Lg'yi optik girişe bağlayıp filmi de usb'den alırsam Dts x özelliği bu şekilde çalışır mı bilmiyorum. Lg fiyat olarak 1350 lira civarında. Ms650 yi de Teknosa mağazasında 1097 liraya buldum. Sanırım tek kalmış, eski fiyat etiketi duruyor. Kutu içinde duruyordu. Teşhir ürün falan değilse çok iyi fiyat. Hala karar vermiş değilim. Hangisi olursa olsun şuan Philips 2+1 kullandığım için bunlardan birini alırsam çağ atlamış olacağım. :)

• guguk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben LG SK9Y aldım lakin bu rear spk8-s bulamıyorum yurtdışında bile sorun .
    Nerden bulabilirim yada buna alternatif varmıdır kurtar lütfen bu sıkıntıdan

• zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    Mümkünse tv yi daha büyük alın. 49 inç 4k için küçük olur.
    İzleme mesafeniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkekc

Kardeşim ben LG SK9Y aldım lakin bu rear spk8-s bulamıyorum yurtdışında bile sorun .
    Nerden bulabilirim yada buna alternatif varmıdır kurtar lütfen bu sıkıntıdan
    Hocam Türkiyede maalesef satılmıyor. Bizde yurtdışından bestbuy sitesinden kampayadayken aldık şu hali ile çok pahalı forumda sk5r alıp arka kolonlarını kullananlar var ama performansı nasıl bilmiyorum kullananlara sormak lazım. Şu hali ile tek çözüm yurt dışından getirtmek ama dolar euro çok fırladı sen bilirsin gende bu arada 2019 model çıkacak soundbarlarda spk8 i kullanacağı için elinde olanda pek satmayacaktır gibi geliyor.
  • yasarda Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende LG SK9y arasında çok gidip geliyorum umarım memnun kalırım yoksa başka bir ürüne mı yonlensem

• guguk kullanıcısına yanıt
    Merhabalar LG SK9y arka hoparlör Türkiye'de satan bulamadım servisi aradım onlardada satış yokmuş nasıl temin ettim yada edebildi mı dostdum

• onurjk O kullanıcısına yanıt
    bestbuy Sitesinden indirimdeyken buradan bir kaç kişi aldık kullanıyoruz. Türkiyede satışı olmayacakmış Lg Türkiye bu bilgiyi verdiği için yurt dışından mecbur getirttik
  • Selamlar bende lg sk9y aldım sistemden memnun kaldım yalnız arka kolonlar için spk8s in dışında başka alternatif yok mudur türkiye bulunmuyor yurtdışında da yok sk5r modelinin arka kolonları uyumlu diye duydum ama deneyip kullanan varmıdır cevap için şimdiden teşeklürler

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.