Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tylan

Arkadaşlar bi sorum olacak. Şimdi ben bir tv aldım ve bu tvyi dolby atmos destekli bir soundbar'a bağladım.

TV'de atmos yok ama soundbarda var. Netflik veya filmlerde atmos ses alabilir miyim?

Örneğin Samsung bir tv var LG SK10Y bağladım atmos ses çözülür mü?
    Atmos dedstekli media player alırsan dinleyebilirsin yoksa atmos ses alamazsınız.
  • aallii06 A kullanıcısına yanıt
    Wam 1500, 3500, 6500, 7500 serisi hoparlörler uyar ama çok pahalı bir çözüm olur. Bulmak da çok kolay değil. Sahibinden comda forumdan arkadaşımız ms751 ile set halinde satıyordu 9000 serisi hoparlörleri. Satmadıysa belki ayrı ayrı satar. Olanları arayın isterseniz.

Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sahibindene bakıyım. Alternatif bir Öneriniz var mı peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar..
    lg sk10y ye baglanti ayarlarini degistirmek istedim.en dogru baglanti sekli nedir acaba ?

digiturk 4k kutu var.tv ye bagliydi normalde..belki ses kalitesi daha iyi olur diye digiturk u soundbar a ,soundbari da arc tv cikisina bagladim.
    ancak soundbarda sadece hdmi 1 den goruntu alabiliyorum ve bu yuzden ses ayarlarini degistiremiyorum ve de gorutnu kalitesi daha kotu oldu..
    misal bende philips in eski bir mpeg oynaticisi var.onda dolby vs de mevcut.bunu en iyi sekilde nasil baglarim max performans icin ?
  • aallii06 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Iki farkli Alternatif bile bu cihazlar icin iyi bir sans ama aksesuarlar Turkiye de cok zayif. Bir parti geliyor sonrasinda ulasilmaz oluyorlar. Lg bu taez aksesuarlari getirmiyor bile. Sony kullanicilari biraz daha sansli. Su anda yapacaginiz sahibinden comda ilan takipnetmek gibi. Bulabilecginiz Wam serisi hoparlorlerin ikisi cihazinizla ayni fiyata gelir.

Saygilarimla.

• erenscadillac kullanıcısına yanıt
    Bu butceye sk10y alacaksiniz. Diger soundbarlara gore oldukca uzun oldugu icin muzik konusunda da begeniliyor. Konus soundbar konusu oldugu icin soundbarlari kendi icersinde degerlendiriyoruz. Buna ilaveten soundbarlarin geldigi yeri gozlemlemek icin bircok soundbari deneyimlemek gerekiyor. Yillarca anfiler, buyuk hoparlorler,m kablolar vs. derken ikinci elinpara bile etmez hale geldi. Oysa gecem ay 2 soundbari 3 gun icersinde elden cikardim. Eski lambali anfilerin sesi hicbir yerde yok. Kullanisli mi? Ya da hala kullanilabilir mi? Anfi-soundbar da boyle bir sey.gelenekci ve yenilikcilik arasinda karar vermek gerek ama onyargili olmadan.

Saygilarimla.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, en uygun Atmos destekli media oynatıcı Nvidia Shield gibi gözüküyor.
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Evet forumda kullananlar var ben xbox one x de izliyorum gayet tatmin edici bir ses veriyor
    Apple TV 4K ile Nvdia Shield arasında hangisi mantıklı ve ileri dönük iyi bir tercih olur peki ? LG SK9Y ile kullanılacak

• brkekc B kullanıcısına yanıt
    Hocam Apple TV 4K daha iyi bir tercih gibi duruyor. Hem güncelleme desteği hemde stabilite açısından.

Yine de 2 ürününde forumlarına bakıp öyle karar verebilirsiniz. Nvidia Shield Türkiye desteği bulunmuyor bunu göz önünde bulundurun.

Benim tercihim Apple 4K olacak. HDR, Dolby Vision, Atmos desteği tercih etmemdeki sebep.
    Teşekkür ederim ! Sanırım tercihim bu yönde olacak , biraz fiyat düşüşü olduğunda alacağım . Yada dışardan getirtilebilir

• Merhabalar,
    Evimde Samsung Qled 7 serisi TV var. Soundbar olarak LG SK10Y aldım. Ancak HDMI arc ile bağlantı yapamıyorum. Hdmi kablom uyumlu. Arc out çıkıştan one connect box da in e bağlantı yaptım. TV de tüm ayarları ayarladım. Anynet açık ancak hiç bir şekilde ses gelmiyor. Mecburen optik kullanıyorum. Apple tv 4K yı mecburen soundbar a bağladım. Dolby Atmos dinleyebilmek için. Normelde tv ye gelen her ses soundbar a gitmeli ama bende olamuyor. Sürekli mode değiştirmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabai sony rx70 model eski müzik setinin hoparlörlerini led tv ye optik çıkışlı olacak şekilde nasıl bağlarım. Müzik seti gövdesi yok. Elimde sadece ve sadece hoparlörleri mevcut. Kırmızı beyaz kablolu, hoparlörler çok güçlü .

Tek isteğim led tv den kaliteli ses alarak salonda dağıtmak. Soundbar amfi vsvs en ucuz ve en az yer kaplayan çözümünüz nedir. Led tvde sadece optik çıkış var. Mümkünse alacağım tüm aparatları linkle paylaşırsanız memnun olurum.

2. el muzik seti gövdesiyle ses için ayrı kumanda lazım, Tek tv kumandasıyla yöneteyim derim.Açma kapaması ayrı zaten.

Biraz araştırdım ,https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-ch-dac-donusturucu-ses-dekoder-digital-to-analog-4439-ses-adaptoru-dolby-optik-coaxial-toslink-412087038 Böyle birşey var.

2. olarak bu var.https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/optik-to-rca-ses-cevirici-analog-dijital-tos-donusturucu-4555-rca-cevirici-optic-digital-coaxial-409123067

3.olarak bu soundbarlara bağlantı sağlayabilirmiyim.https://www.hepsiburada.com/grundig-gsb-910-black-bluetooth-soundbar-2-x-20w-ses-sistemi-p-HBV000007M1BV

Fazla bilgi sahibi değilim bu sebeple soruyorum. Şimdi ben en ucuz yollu optik çıkışlı led tv ye rx70 hoparlörünü nasıl bağlarım, Ne yazık ki yeni led tv lerde sadece optik çıkış var başka çıkışlı Samsung veya Lg led varsa söyleyin onu alayım. Eski modellerde var.

Veya hiç bunlarla uğraşmayayım bendeki Led tvyi satarak Subwoofer lı onlarda 20w sub 20 watt 2 hoparlör çıkışlı oluyor Samsung led tv alayım. Çünkü bendeki Led hiç radyo yayını gibi ses veriyor.

Ne tavsiye edersiniz. Üstteki 2 linktekiler var , ucuz yollu ne alayım yani 500 600 e halledemezmiyim. 3500 luk birseyi sırf hoparlörü değerlendirmek için alamam.

• Yakyd kullanıcısına yanıt
    Tv yayinini ne ile seyrediyorsunuz?

Saygilarimla.

Merhaba,

Anlattığınız şekilde aslında bağlantıyı doğru yapıyorsunuz. Soundbar ARC ile TV ye bağlı olacak. Apple TV'de soundbar'a bağlı olacak bu şekilde ses alabilmeniz gerekli. Ancak siz hangi kaynakta sorun yaşıyorsunuz?

Apple TV'den mi yoksa TV yayınından mı ses alamıyorsunuz?
  • Apple tv yi o şekilde bağladım. Ancak Digitürk PS4 ve tv nin kendi menüsündeki uygulamaların sesi gelmiyor. Ne yaptıysam olmadı maalesef.

• Digitürk kullanıyorum. Teşekkürler yardım için

Tv nin menüsünde hdmi ayarlarından uhd ile ilgili bir ayar var onu kapatın.

Saygılarımla.

• Denedim maalesef. Anlayamadım sorunu. Her türlü seçeneği deniyorum. Sadece optik bağlayınca ses geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakyd

Denedim maalesef. Anlayamadım sorunu. Her türlü seçeneği deniyorum. Sadece optik bağlayınca ses geliyor.
    Ayarlar》goruntu》uzman ayarlari》hdmi uhd color》difiturkun bağlı olduğu hdmi portu kapalı gözükecek.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.