Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

True da olsa pcm de olsa Atmos yazmali zaten. Avr ekranlarinda bu tip ayrimlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı sitede samsung swa 9500 s arka kit var arayanlar varsa bi baksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Cihazı satan abimizde burdan zaten cce nick'li forumdas 👍

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Aynen

Swa 9500s siparişim ayın 25 inde türkiyede oluyor.dün bir anda 990c aldığım için,boşa çıktılar, satışa koydum.

Swa 9500 ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 23 Şubat 2024; 11:45:47 >
  • Bunlardan kullanan var mı arkadaşlar? Hangisi iyidir? Günlük kullanım ve oyun amaçlı.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)amazon
    Lenovo Lecoo DS111 Kablolu (USB+3.5mm) Tak Çalıştır Kolay Kurulum TV/PC/Telefon/Tablet Net Ses Teknolojisi Geniş Uyum Surround Ses Stereo 6W Soundbar 540g Kompakt Taşınabilir Speaker Hoparlör Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXLM46WZ?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_TSVGY5SAGWS0JK7YJVNP_2

HP Dhe-6002 Rgb Gaming Oyuncu Hoparlörü Soundbar Tv ve Pc Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0865MYFBB?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_K84BPQ23Z13PFZZ1YC1N

• cce kullanıcısına yanıt
    990c hayırlı olsun diyelim keyifle kullanın inşallah 👍👍

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, oda haftaya elimde olacak

• Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandığım LG HS6 model sounbarı bugün amazon indirimden 7.7k ya aldığım q600c modeli ile değiştiriyorum.

Eski lg modelimi optik çıkış üzerinden tv ye bağlı idi.Şuan tv philips 50pus8506 modeli bu modelde hdmi eARC destekleyen çıkışı var.

Yeni gelecek olan q600c de hangi bağlantıyı kullanmam lazım sizce optik mi yoksa eARC mi ?

rting sitesinde şu şekilde bir bilgi gördüm.

Samsung HW-Q600C/TK Soundbar (2023)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4PZJ783

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 26 Şubat 2024; 12:25:33 >

• MARCO kullanıcısına yanıt

eARC

• turuncu55 kullanıcısına yanıt

Öncelikle zahmet verdim ilgilendiniz teşekkür ediyorum hocam

VRR özelliği ne için gerekli, ben öyle bir menü hatırlayamadım ama bakıcam.

Bağlantıları dediğiniz gibi yaptım zaten ama bakalım

teşekkür ederim tekrar

• MARCO kullanıcısına yanıt

ARC'de gecikme biraz daha fazla görünüyor Öner abi. Optik bağla istersen. Gecikmeyi azaltmak için senkronize ayarı var yazıyor ona da bak.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

hd sesleri optikle alamazsınız optik önermeyin ayrıca yarasalar belki duyar 4 ms gecikmeyi onu algılayacak kulak daha bizde yokSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• sıradan çinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    VRR, various refresh rate yani değişken yenileme hızı oluyor. Oyuncu monitörlerindeki gsync vs özelliği gibi tv’nin paneli kaynağın verdiği kare sayısına göre kendini ayarlıyor. Bu sayede ekranda yırtılma vs sorunları olmuyor.

Misal PC’de oyunların bazı sahnelerinde ek kartı yada cpu tam yüke çıkıp gücünün yetmediği yerlerde fps değeri düşer. Örneğin normalde 100 fps veren kart, o an 30-40 fps’ye düşer. İşte böyle anlarda ekran da aynı hızda çalışıp görüntünün bozulmasını engeller.
    VRR kabaca bu oluyor.

Bu özelliği açmak için de ayarlardaki girişler alt menüsünün altında VRR kısmına gelip, on yapmanız gerekiyor. Manuel’den aldığım ekran görüntüsünde bu şekilde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 23 Şubat 2024; 16:17:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

TCL vrr tv mi yapmış helal olsun monitör de destekleyecek bunu biliyorsunuz

• Netfilix teki yıtıcılar belgeselini bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim. 3. Defa 1. Sezonu bitirdim. Ayrıca Hayatımda ilk defa türkçe dublaj bukadar hoşuma giti. Orijinal selendirmeden kat kat iyi. Okavango deltasındaki yıtıcılar ın zorlu hayatını anlatıyor.

• sadays S kullanıcısına yanıt

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) Doğrudur valla o konuda bilgim yoktu.

• Samsung soundbar mevcut.Durduk yere bazı zamanlarda kapatıyor kendini ses gelmiyor.Bunun çözümü nedir acaba?

s800b modeli.

• Merhaba. Kızmayın bana ama acemi sorum olacak.

PS5 den gaming laptop a geçiş yaptım. Hayatımda ilk defa PC'de oyun oynayacağım. Bu PC'yi LG SC9S soundbar'ıma wifi bağlamak mümkün mü? (Bluetooth değil, wifi). Yoksa ikisi aynı şey mi oluyor. Evimde wifi 6e destekli access pointler var. BT'den daha hızlı olur diye wifi ses aktarmak istiyorum windows PC den. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 24 Şubat 2024; 17:22:15 >
  • Elektrigi mi kesiyor, kablosuz baglanti mi kesiliyor?

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Normal kapanıyor.Sonrasında kumandadan bağlantı üzerinden aktif ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.