Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben zamanında çok baktım ama uygun fiyatlı bişey bulamadım . Yurtiçinde bulmak zaten zor.

Aslında yassı bir demir çubuğun iki ucuna birkaç delik açarak aynı işi görecek bir aparat yaptırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jr1907 J kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ben de öyle yapacağım artık, elektrostatik boya ile kaplatabilirsem

• Sound bar ile bas hoparlörün bluetooth bağlantısını yakında duran adsl modem ara sıra kesiyor.Modemi kapatınca sorun çözülüyor. Lakin modemi koyacak başka yer yok. Modem ayarlarından bu sorunu ortadan kaldıracak bir çözüm bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızışimşek

Halen karar verip bir soundbar alamadım.2.000 TL civarı bir bütçeyi net olarak belirledim,ilk amaç film izlemek tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum,teşekkürler.

hocam bende kuruyorum sistem ama karar veremedim

ofiste samsung HW-J6001R 2016 curved soundbar var bunu satıyorum

evde LG LAS454 VAR ES FENA DEĞİL AMA AKILLI DEĞİL TV AÇILINCA AÇILMIYOR

LAS950M ALDIM AMA

Sony HT-NT5 4K VE HDR YAZIYOR ( gerçek mi bu pazarlama taktiği mi sese etki ediyor mu ? )

z906 yıda satim diyorum LAS950M alim arkada uyumlu 2 hoparlör ile film için z906 dan iyi mi olur kötü mü ?

las950 m sony nt5 den iyi midir ?
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Gördüğün gibi benim sorumada pek tavsiye çıkmadı,forum kullanıcısı bir dostumuzun tavsiyesi üzerine ben sony ht-nt5 e yöneldim ama henüz almadım.
  • kırmızışimşek kullanıcısına yanıt
    1400tl civarina las950m buluyorsaniz alin. Film konusunda ust seviye bir cihaz. Las950'nin soundbar kisminda 3 sag 3 sol ve ortada olmak uzere 7 hoparlor, ayrica 2 adet tiz bulunuyor. Suruculeri ufark olsa da sound bara gore buyuk sayilacak hoparlorler bunlar. Bu sayede midi de oldukca guclu veren bir model. Bas hoparloru -20,+6 araliginda ayarlanabiliyir las950'nin ve ben cinema modunda ses seviyesi 20(99'kadar cikiyor) +2'de kullandigimda komsular icin bazen kisiyorum. Soundbar icin fiyat performans orani iyi bir cihazdi las950. Usd'nin uygun oldugu donemde 1.999TL ile soundbar icin oldukca yuksek bir fiyattan satistaydi. Su anda tek tuk olsa da 1.400tl'ye en alinasi modellerden.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

1400tl civarina las950m buluyorsaniz alin. Film konusunda ust seviye bir cihaz. Las950'nin soundbar kisminda 3 sag 3 sol ve ortada olmak uzere 7 hoparlor, ayrica 2 adet tiz bulunuyor. Suruculeri ufark olsa da sound bara gore buyuk sayilacak hoparlorler bunlar. Bu sayede midi de oldukca guclu veren bir model. Bas hoparloru -20,+6 araliginda ayarlanabiliyir las950'nin ve ben cinema modunda ses seviyesi 20(99'kadar cikiyor) +2'de kullandigimda komsular icin bazen kisiyorum. Soundbar icin fiyat performans orani iyi bir cihazdi las950. Usd'nin uygun oldugu donemde 1.999TL ile soundbar icin oldukca yuksek bir fiyattan satistaydi. Su anda tek tuk olsa da 1.400tl'ye en alinasi modellerden.

Saygilarimla.

Merhaba,

Şu anda bende Denon AVR 1312, 5+1 var ama hem kablo kirliliğinden kurtulmak hem de daha net bir ses alabilmek için değiştirmeyi düşünüyorum
    LAS950M almayı düşünüyorum ama daha çok müzik dinlemek için almayı planlıyorum. 1400 TL'ye buldm. Yorumlarınızı duymak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal-mania

cihaz güncelleme alırsa hallolurmuş diyorlar ama internete bağlanma gibi bi özelliği yok

çok güzel ürün yapmışlar ama dts in olmaması saçma

yeni çıkardıkları 7.1.2 dolby atmos özellikli sistemde de dts yok bizim mi anlamadığımız bişey var :)

hocam hangı sıstemde dolby atmos var ?
  • Dolby ve dts iki rakip ses tasarımı markası çeşitli anlaşmalarla lisansları sınırlama yoluna gitmiş olabilirler dolby her zaman daha çevresel bir atmosfer sunmuştur dts ye göre ilk nesillerde dts daha yüksek veri ve ses kalitesi sundu ama son formatlarda veri büyükleri ve kalite benzer ama iş sinematik ve çevresel sese gelince değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 23 Mart 2017; 9:16:44 >
  • murattyilmaz M kullanıcısına yanıt
    Daha net bir ses alamayabilirsiniz muzik konusunda ama zaten bir soundbar alacaksaniz tercih edin.

Saygilarimla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha net bir ses alamayabilirsiniz muzik konusunda ama zaten bir soundbar alacaksaniz tercih edin.

Saygilarimla.

Merhaba,

Yorumunuz içn çok teşekkür ederim.
    "Müzik için daha iyi bir ses olmaz ama alacaksanız 950m alın" diyorsunuz. Doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattyilmaz

quote:

Saygilarimla.

Merhaba,

"Müzik için daha iyi bir ses olmaz ama alacaksanız 950m alın" diyorsunuz. Doğru mu anladım?

Las950 yi aldım kullandım K551 müzikte sinema ve bass performansında kesinlikle daha üstün.
  • Bugün itibariyle Sony ht-nt5 almış bulunmaktayım,elime ulaşıp kurduğumda izlenimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Bugün itibariyle Sony ht-nt5 almış bulunmaktayım,elime ulaşıp kurduğumda izlenimlerimi paylaşırım.

kaça aldınız? ve nereden aldınız?
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    N11 den 2.229 tlye aldım.

• quote:

Bugün itibariyle Sony ht-nt5 almış bulunmaktayım,elime ulaşıp kurduğumda izlenimlerimi paylaşırım.

Hayırlı olsun güzel seçim yaptın. Memnun kalacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

quote:

Saygilarimla.

Merhaba,

Las950 yi aldım kullandım K551 müzikte sinema ve bass performansında kesinlikle daha üstün.

hocam sh7 resmen k551 dovuyor sız las950 ile karsılastırıyorusnuz ki dinledim yanından geçmez !!!

• Desteğiniz için çok teşekkür ederim,ayar yaparken ihtiyaç olursa yine rahatsız edeceğim.😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

quote:

Saygilarimla.

Merhaba,

hocam sh7 resmen k551 dovuyor sız las950 ile karsılastırıyorusnuz ki dinledim yanından geçmez !!!

Dövüyor uçuyor vs tabirler pek teknik bir anlam içermemektedir ne yazık ki kaç gündür 30 özel mesajla bana hangisi diye sordunuz ve ses sistemi ticareti yaptığınızıda belirtmişsiniz almışsınız kullanın gerek yok polemik paylaşımlara ayrıca varsa bir donanımınız teknik ve kalifiye bir incelemenizi bekleriz satıcı ağzı pek itibar görmez...

• murattyilmaz M kullanıcısına yanıt
    Denon cok yumusak ve guzel tinilar verir. Soundbarlardan bu kadar ayrintili ses almak ozellikle muzikte cok mumkun degil. Ancak niyetiniz bir soundbar almaksa las950 iyi secenek demek istedim.

Saygilarimla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.