Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CXath1 , BILGILI , tayaydin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.646
Cevap
596
Favori
1.971.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: susfafar

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

quote:

Dostlar;
    Hullanmakta olduğum samsung hw-h551 model cihazıma bluetooth ile iphone telefonu bağlamaya çalıştığımda telefon sistemi görüyor, Bağlandı diyor fakat ses aktarmıyor.
    Sebebi ve düzeltilmesi ile alakalı bilgi verebilecek olan var ise şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar.

Ne bileyim belki bir bilen olur diye yazdım.

Soundbar'ın menüsünden Bluetooth seçili mi?

Hocam ilginize tekrar teşekkür ediyorum.
    Bilgi vermek için yazıyorum.
    Cihazla hafta sonu baya bi uğraştım lakin bağlayamadım.
    En sonunda cihazın elektrik bağlantısını arkasından beslemesini çıkarmak sureti ile kestim ve iki dakika bekleyip tekrar güç verdim.
    Bağlan dediğim anda bağlandı.
    Sebebini bilemiyorum lakin etkili bir çözüm oldu.
    Saygılar.

Bulduğuna sevindim hocam :)

• Merhaba

Sony 55x8505c tv var, hdmi arc girisinden samsung j450 hdmi arc kismina bagladim

Soundbar da anynet+ on konumuna getirdim

Tv de hoparlor olarak ses sistemini sectim

Fakat soundbardan ses alamiyorum

Sorun ne olabilir?

Not: BT ile cep telefonundan baglanabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundbarın ne olduğunu anlayabilmek için yamaha ysp 5600 ü test etmenizi ondan sonra soundbar konusunu yorumlanız faydalı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

Merhaba

Sony 55x8505c tv var, hdmi arc girisinden samsung j450 hdmi arc kismina bagladim

Sorun ne olabilir?

Optik ile bağlayın ses gelecektir hdmi arc ile bende alamamıştım sonra bir daha denemedim sanırım bir hata yapıyoruz bir yerde yazmışlardı çözümünü ama unuttum ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

Merhaba

Sorun ne olabilir?

Optik ile bağlayın ses gelecektir hdmi arc ile bende alamamıştım sonra bir daha denemedim sanırım bir hata yapıyoruz bir yerde yazmışlardı çözümünü ama unuttum ne olduğunu.

Arc bağlantısı zaman zaman problemler yaratıyor. Benim tv'de dsmart d-fix kart var ve ayrıca turkcell tv var hdmi ile bağlı. Eğer turkcell tv'yi açarsa arc bağlantısına geçiyor ve tv kumandasından kontrol mümkün oluyor. D smarta'da geçiş yaparsam arc devam ediyor. Ancak d smarttan açarsam optic bağlantı devreye giriyor, o zaman da açılıp kapanış fonksiyonları tv ile beraber devrede oluyor ama sesini kontrol edemiyorum. Önceki tv'im yine samsung'du onda dsmart kart ile uyumlu çalışıyordu. Pratikte tv samsun ve daha üst model ama aynı bağlantı performansını veremedi.

Saygılarımla.

• İşim dolayısı ile sık seyahat dönemine girdiğimden ve taşınacağımdan çok sevdiğim philips htl5140 soındbarımı satıyorum arkadaşlar açıkcası ilerde bir daha öyle bir cihaz bulabilir miyim bilmiyorum piyasa da üst düzey ürün pek yok artık ama biraz mecbur kaldım diyebilirim 18 ay garantisi vardır sıfır kondisyondadır yenisinden asla ayırt edemezsiniz fiyat 600 tl dir sahibinden com sitesine hemen koymadım ekleyeceğim önce buraya yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 5 Mart 2017; 14:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semsal01

Soundbarın ne olduğunu anlayabilmek için yamaha ysp 5600 ü test etmenizi ondan sonra soundbar konusunu yorumlanız faydalı olacaktır.

Sonos.
  • merhaba arkadaşlar,
    samsung 65ku7000 televizyonum var. soundbar ı samsung almam bana bir avantaj sağlar mı? başka markalarda uyum problemi vs. olur mu?
  • fiyatına gore iyi bir urun
  • Arkadaşlar lg sh7 soundbar aldım.Televizyonum lg 47 lm 660s televizyonu optik baglantıyla soundbara bagladım.HD den yada usb den teevizyon üzerinden müzik dinlemek istedigimde optik çıkıştan sesi kesmektedir.Ses gelmeyince sondbar kapanmaktadır.Film izlemek istedigimde ise ses gelmektedir.Bunun çözümünü nasıldır ne yapmam gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman12

Arkadaşlar lg sh7 soundbar aldım.Televizyonum lg 47 lm 660s televizyonu optik baglantıyla soundbara bagladım.HD den yada usb den teevizyon üzerinden müzik dinlemek istedigimde optik çıkıştan sesi kesmektedir.Ses gelmeyince sondbar kapanmaktadır.Film izlemek istedigimde ise ses gelmektedir.Bunun çözümünü nasıldır ne yapmam gereklidir.

Tv'nin ses çıkış ayarlarına bakmak gerekiyor gibi. Pcm, Veri akışı gibi seçenekleri gözden geçirince düzelecektir. Bir hdmi ile arc bağlantısı üzerinden bağlantı yapıp denemek çözüm olabilir.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemm

merhaba arkadaşlar,
    samsung 65ku7000 televizyonum var. soundbar ı samsung almam bana bir avantaj sağlar mı? başka markalarda uyum problemi vs. olur mu?

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
  • Arkadaşlar 5+1 ses sistemi alıpta film keyfi yapmak istiyordum ama ev biraz daraşmalık bu yüzden daha fazla yer kaplamk yerine soundbaralayım dedim 4+1 yazıyor ayrıca 2 hoporloru daha var altta linkte belirttiğim sistem surround ses almama mümkün mü acaba

KAVİSLİ SOUNDBAR + 2 KABLOSUZ SURROUND (LAS855M + 2X NP8340)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-kavisli-soundbar-plus-2-kablosuz-surround-las855m-plus-2x-np8340-404166553/detay/

• Samsung hw-k551 i alarak evde kurulumunu yaptım philips htl 5140 soundbarım da var ve bir başka evde kurmam gerektiği için her zaman ki odaya samsungu kurdum. Öncelikle samsung bu defa bir çok şeyi başarmış görünüyor ses berraklığı diyalogların netliği çok iyi bir kıyas yapmam gerekirse şu anda ki piyasada ki 1500-2000 tl bandında ki soundbarlar da en iyi philips le birlikte. Sinema performansı htl5140 ile benzer ancak dinamiklik ve bazı sesleri daha belirgin vermede philips önde ama bu dediğim bazı ses ve sahnelerde oluyor genelde benzerler ve aslında hangisini açsanız bu daha iyiymiş diyebiliceğiniz tatlar almanız olası atmosfer olarak philips bir tık daha öne geçmeyi başarıyor zaten bundan iyisini görmedim şöyle bir husus var ki samsung burnin oldukça sesi ve performansı daha da açılıyor. Samsungun bass performansı çok çok iyi puncy denilen bir tarzda ve yumruk gibi sallıyor philips çok az daha yumuşak ama daha derin bir bass üretiyor müzikte samsung kesinlikle daha başarılı çok güzel bir mid performansı var müzik dinlemek gerçekten çok keyifli vokaller midler ve basslar güzel bir lezzet sunuyor. Samsung bu defa 1500-2000 tl lik soundbarlardan daha üstün bir cihazı güzel bir fiyata sunmuş görünüyor. Son olarak samsungun bir ay sonraki performansını tekrar yazacağım zira 6 aylık bir hoparlör ile bir kaç günlük hoparlörün aynı dinamik aralığı sunması beklenemez her materyalde burnin yani kullanım zamanı etkili olmayabiliyor ama bunuda belirteyim dediğim gibi bir süre sonra belli olacak. Son tahlilde fiyat segmentinde samsung benden 10 üzerinden 10 aldı philips e ise 10 üzerinden 8 veriyorum.

Samsung artıları:

Geniş bir sound ve harika sinema performası

Sert yumruk gibi basslar ile ayrıca subwoofer derinliği ayarı

Harika müzik dinletisi performansı

Açık anlaşılır diyalog (philips kötü değil bu arada ama samsung önde)

Philips artıları :

Sinema performansında natural gerçekçi hissi

Bass yönetimi ve derinliği

Gerçekçi surround

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 13 Mart 2017; 9:41:7 >

• Arkadaşlar selam

Philips htl6145c soundbar aldım geçen gün. Daha önce logitech z5500 vardı lakin evde yaramaz bi yavrucak ve de kablo karmaşıklığına çözüm olarak soundbar aldım. 6145 daha önce de takip ettiğim cihazdı, geçen gün uygun fiyata bulunca aldım

Fonksiyonel olarak çok kullanışlı, ses kalite olarak doygunluk gayet iyi (kulaklar z5500 hala aşina tabi). Genel olarak aldığıma gayet memnunum.

Az kablo iyi keyif

• Beyler merhaba suan bi tane bluetooth soundbar alma asamadindayim ama cok bilgim olmadigi icin buraya bi danisayim dedim. Bugun mediamarkt taydim jbl xtreme cok hosuma gitti ve indirime girmisti. 220 euroya dusmus 300 den. (Almanyadayim) asagi yukari bu fiyat araliginda onerebileceginiz, daha iyi diyebileceginiz urun var midir? Boseden soundtouch ve soundlinki de denedim fena degildi ama bass i biraz dusuktu. Beats pill xl asiri kotuydu vs. Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.

Simdiden tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: semsal01

Soundbarın ne olduğunu anlayabilmek için yamaha ysp 5600 ü test etmenizi ondan sonra soundbar konusunu yorumlanız faydalı olacaktır.

Yamaha YSP5600'ü ben test için araştırdım ama herhangi bir yerde demoya ulaşamadım. Sizin yönlendireceğiniz bir yer varsa memnun olurum. Bu arada ben İstanbul'dayım.
  • vvvolkan V kullanıcısına yanıt
    MERHABA KARDEŞİM BENDE LG SH7 VE JBL SB 450 ARASINDA KALDIM. JBL SB 450 DE OTOMATİK SES MOTORU VARMI VE TV YE BAĞLADIĞINDA KAPATİP AÇTIGINDA OTOMATİK AÇILIYORMU.BİR KAÇ YERDE DE BLUETOOTH DA SIKINTI YAŞAYANLAR VAR.BİRDE BERRAK SES ALINIYORMU FİLMLERDE BASS BOĞUYOMU SESİ ... GERİ DÖNÜŞ YAPARSAN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER..
  • Halen karar verip bir soundbar alamadım.2.000 TL civarı bir bütçeyi net olarak belirledim,ilk amaç film izlemek tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum,teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tarz bir aparat nereden buluruz?

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.