< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1003. sayfa)

-
-
herkese sağlıklı mutlu huzurlu seneler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mutlu yillar. Tilbasi programlarini ses sistemlerinde keyifle izlemeniz dilegiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkese hayırlı seneler lgsn11r ilk çıktığı zaman almıştım tvde atmas özelliği olmadığı için hiç kullanmadım aldığımda kurulumu yaparken telefondan 1 kere müzik açtım okadar ogün bugün tv ünitesinin üstünde duruyor tabi hiç kullanmadığım için güncellemede yapmadım ilk aldığım zamanki güncelleme ile duruyor atmos özelliğini kullanmak için nvidia shield tv almaya niyetlendim sonra vazgeçtim ps5 aldım ondada atmos yok :) şimdi sorum şu shield tv alıp güncelleme yapsam mı yoksa xbox series s mi alsam yada satsam mı karar veremedim eğer satmak istesem fiyat ne yazmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar 4000 tl ye amazondan aldığım bose tv speaker i geri vereceğim. 31 ocak a dek iadesi mevcut. İsteyen varsa bu fiyattan veririm.stokta yok şu an ve 6-7 bin tl lik cihaz.
ayrıca dialog ve tv yayınları için çok iyi bir cihaz. Lg sk10y den kat kat iyi film ve tv de.
Bu arada bose soundbar 700 10.000 tl amazonda. Normalde 16-17 binlik cihaz.
HW-Q800T modelini kullanıyorum. Geçen ay uygun fiyata SW-8500 arkaları ilave ettim. Genel olarak memnunum. Çoğu sistemde olan konuşma sesi kısıklığı sorunu da yok diyebilirim. Ses gecikmesi yaşamadım. Bence başarılı bir sistem. 20m2 salon için yetiyorda artıyor bile. Müstakil evdeyim, yüksek seste de testler yaptım. Sub çok güçlü değil ama yeterli. Tavsiye ederim.
HW-Q800T modelini arka setlerle kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim. Seste bana göre yeterli. Tıkır tıkır derler ya öyle işte.
arkadaslar yolda ( 8 ocak teslimli ) denon soundbar 550 var.
bugun ku bose amazon fiyati dehset iyi 10.000 e soundbar 700.
ben son 1 ayda 5-6 soundbar alip geri vermis oluyorum.sizce riskli bir durum mu ? amazon iptal etmez degil mi iadeleri ?
-
Bana 1 ay içinde 2 iade yapınca uyarı tarzında bi mail gelmişti. 2 ürünün toplamı 20k civarı idi. Biri philips soundbardı beğenmediğim içini iade etmiştim diğeri ise arızalı çıkan kahve makinasıydı. Biraz abartmışsınız sanki :)
-
peki toplam siparisiniz nasil ki? benim yilda ortalama 50 bin tl lik alisverisim oluyor.
gecen sadece size verdigimiz urunlerden memnun kalmadiginizi gorduk sorun nedir sizi nasil memnun edebiliriz gibi bir mail gelmisti.
-
Philips 58pus8505 Tv için soundbar ya da ucuz yollu bir ses sistemi arıyorum. tv hoparlöründen güzel olsun biraz da ortalama kaliteye sahip olsun yeter. TV'de hdmi eArc girişi yok, arc girişi varmış. o yüzden tv dolby atmos vs desteklese de kullanamayacağım galiba. Önerisi olan var mıdır 5K tl bütçe ayırabilirim?
-
3-4 ay önce o mail gelmişti bana. Benim de sipariş toplamım o civarlardadır. Amazon Germany üzerinden network cihazları sipariş vermiştim. Vaad edilen performansı alamayınca mecburen iade ettim. Amazon’u suistimal etmek kesinlikle istemem, aldığım ürün sorunlu veya gerçekten memnun kalmadıysam iade etmeyi düşünürüm. Durumu anlatmak için müşteri hizmetlerini aramıştım. Hesabımı incelediler, sorun yok dediler, sistem otomatik mail atıyormuş. Ancak iadeler sıklaşırsa Amazon hesapları kapatabiliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 1 Ocak 2022; 14:38:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bakalim..yolda ki denon 550 ile bu bose 700 arasinda secim yapip sonlandiracagim bu isi.
biraz araliklarla da evde surroundu tammalayacagim.
bose 700, 800 dolar tum dunyada.
bugun tl karsiligi bile 10.400 tl den fazla.tr satis fiyati 20 bin tl.
amazon.com
Bose Smart Soundbar 700: Premium Bluetooth Soundbar with Alexa Voice Control Built-in, Blackhttps://www.amazon.com/Bose-Soundbar-Alexa-control-built/dp/B07FHHL862 -
Fiyat çok iyi ama bass module 16500 tl
Amazon.com da sounbar 700 + bass module 700 1400 dolar ancak gönderim yok.
-
Subwooferi bile olmayan bir alete sırf bose diye o fiyatları vermeyin yok bir numaraları
atmos bile yok hdmi girişi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de yeni yilin ilk degisikligini hoparlorleri degistirerek yaptim. Polk audio siparisi verdim. Kuleler turkiyeden centre amazondan. Bakalim nasil olacak?
Saygilarimla.
Kim aldı bose 700 ü. Birazdan alacaktım
Hayırlı olsun, ben uzun süre Polk Audio kullandım son derece memnun kalmıştım. Sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Hocam bence bir şeyleri aldıktan sonra yazın bu tarz ortamlara, gördüğünüz üzere insanlar bu şekilde bulunca kaçırmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X