Şimdi Ara

Sosyalist Turan mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu zamana kadar komünisttim ama şu son olaylardan sonra ne sol kesimden nede diğer parlamento partilerinden bir hayır gelmeyeceğini anladım muhtemelen Ülkesini seven bir Sosyalist Turancı olacağım bilemiyorum aklım çok karıştı herkes cozuttu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypordel -- 17 Temmuz 2016; 1:27:08 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlarımızdan biri imzasına şunu yazmış : "windows gibiyim, nerde hata yaptığımı bilmiyorum"
    Şu an herkesin kafası karışık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ciddiyim ekonomik ahlaksal kültürel olarak sosyalistim ama Düzgün bir Türk Milleti ile heryere gidilir o yüzden
  •  Sosyalist Turan mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Forumdaşlarımızdan biri imzasına şunu yazmış : "windows gibiyim, nerde hata yaptığımı bilmiyorum"

Normal ya kimse ne yaptığını bilmiyor ki
  • Ulkeni gercekten seviyorsan benim yapacagimi yapacaksin hocam. Yurtdisina gideceksin. Uzaktan seveceksin. Yakina gelince les gibi cihadci kokuyor, pislik akiyor cunku. Uzaktan guzel boyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vRagnar

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Forumdaşlarımızdan biri imzasına şunu yazmış : "windows gibiyim, nerde hata yaptığımı bilmiyorum"

Normal ya kimse ne yaptığını bilmiyor ki

İnşaAllah sonu hayırlı olur. Sonuçta ölenler bizim insanımız. Çok acı bir durum.

• İnternetten araştırma yapıyorum şuanda karşıma Çıkanlar ilginç Galiyievistler ve Milli Sosyalistlerin ideolojileri çok ilginç hem sömürü olmayan hemde türkçü bir toplum ilginç bana ters gibi gelirdi ama ilgimi çekti.
  • Nasyonel sosyalizm diye bir şey var zaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Nasyonel sosyalizm diye bir şey var zaten?

Yok demedim araştırmak mantıklı geldi dedim
  • Öncelikle merhaba forumdaşlar farkındasınızdır ortalık karıştığı gibi insanların aklıda karışıyor. Bu aklı karışanlardan biride benim . Son olaylar öncesinde komünistken artık ne sol sosyalistlerden ne de parlemento partilerinden hayır gelmeyeceği kanaatine varmamla beraber siyasi bir arayışa girdim.
    Araştırmalarım sonucunda Galiyevizm , Milli Sosyalizm , Turancı Sosyalizm gibi kavramlarla karşılaştım ilk önce 2 farkılı görüş saçma bir birlikteliği gibi gelen fikirin okudukça derin bir düşünce sonucu ortaya çıktığını farkettim .
    Açıkçası Türk toplumunun o etkileyici güzel gelenekleri ile sömürü düzeninin yerini burjuva demokrasisi yerine gerçek demokrasinin aldığı bir sistem çok hoş olabilir diye düşündüm .
    Daha fazla merak eden olursa bir araştırma grubu kurabiliriz bu konudan yola çıkarak .
  • Araştırmakta fayda var kardeşim. Mantıklı ve işe yarar görünüyor fakat şu ana kadarki temsilcileri biraz sıkıntılı :/

• quote:

Araştırmakta fayda var kardeşim. Mantıklı ve işe yarar görünüyor fakat şu ana kadarki temsilcileri biraz sıkıntılı :/

Galiyev gibi mi ?
  • Turan sadece Türklerden olusmuyor. Bunun icinde macari var,japonu var,korelisi var,mogolu var, var oglu var. Cok derin ve buyuk bir konu bu. Kultur, bilim ve tarih bolumune acmani tavsiye ederim bu konuyu.

• Mussolini ve Hitler diyebiliriz :/

• quote:

Mussolini ve Hitler diyebiliriz :/

yanlız ben spesifik türk sosyaliziminden bahsediyorum genel nasyonal sosyalizm değil .
  • Bu bahaneyle iyi bir araştırma yapıp, güzel bir konu açabilirsiniz. Bu fikir kesinlikle mantıksız değil. Değerlerinin iyi belirlenmesi ve yaymak gerekiyor sadece.

• quote:

Bu bahaneyle iyi bir araştırma yapıp, güzel bir konu açabilirsiniz. Bu fikir kesinlikle mantıksız değil. Değerlerinin iyi belirlenmesi ve yaymak gerekiyor sadece.

Evet bende farkettım konu dışında bir konu açtım zaten araştırma grubu kurmak için ama ilgi gelmedi pek
  • Dostum oradaki insanlardan bir halt olmaz. Yukarıda başka bir arkadaşımızın dediği gibi Kültür, Bilim ve Tarih kısmına açmak en mantıklısı bence. Yardımcı olmak çok isterdim, fakat konulara hiç hakim değilim. Sadece yüzeysel, herkesin en azından bilmesi gerektiği(!) kadar biliyorum. Alanım değil, matematikçi olma adayıyım.

Güzel, toparlayıcı bir konunuzu görmek isteriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.