Şimdi Ara

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de yaşayan 23 yaşındaki Simge Barankoğlu, satışı yasak olan elektronik sigaraların reklamını yaptığı için gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı!
    ''Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?" videosu ile ünlenen Simge Barankoğlu, geçen yıl da Beyaz Show'a katılmıştı.

Simge Barankoğlu'nun Instagram'da 635 bin takipçisi var.
    Kaynak:
    http://m.milliyet.com.tr/sosyal-medya-fenomeni-simge-gundem-2761830/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 17 Ekim 2018; 18:40:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #freesimgebarankoglu
  • 1.69 boyuyla reklam yapmıs
  • nasıl para kazanam

Memelerimi açam

Korktunmu diyem

Elektronik sigara satam

Hapse girem

• Çorumlu zenciyle aşk yaşayan kız değil’mi la bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte gerçek gündem!

• Kızın hakkında bilgim yok azıcık inceleyim dedim günümüz orasını burasını açıp dikkat çekmeye çalışan kızlardan. Özellikle memelerini gözümüze sokmadığı fotoğrafını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 17 Ekim 2018; 22:23:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • #bedavasimge
  • çok gezenin ayağına mok bulaşırmış. darısı direk dansına başlayan aleyna tilkiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil biri bence zenciyle evlenmiş, o zencide az akıl ahlak varsa böyle bir kızla evlenmez evlendiysede sebebi belli vurup vurup malum yeri sarktıktan sonra boşanacak, böyle bir kız çocukta yapamaz yapsa çocuğu büyüdüğünde ne yüzle bakacak, gelipte bedava verecem dese yapmam o derece, kızın anne babasında’da iş yok kızın bu hale gelmesine ses çıkarmamış, bu kızı gerçekten sevenide görmedim mide bulandırıcı biri, yakın zamanda sönecek internet aleminde ama o kaşar oluşu baki olacak akıllarda öyle biri olarak kalacak.

Bence ahlaklı normal işinde gücünde hiçbir kız bununla arkadaşlıkta yapmaz, yaptıklarının bedelini ilerde ödeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

çok gezenin ayağına mok bulaşırmış. darısı direk dansına başlayan aleyna tilkiye
    O kızın sonunu ben iyi görmüyorum ilgi budalası ama ışıklar üstünden gidince bakalım ne yapacak uyuşturucu alıp intihar mı edecek çünkü yanındakide kullanıp atacak yazık meta oluyorlar ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.