< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sosyal Medya’da Passat Patlaması, Nedir bu Passat sevdası ?
-
-
Aynen öyle daswagenciğim…geldiğini duyduğumdan beri gece uyuyamaz oldum, rüyalarıma giriyor o derece yani. Bu hafta sonu gidip inceleyeceğim, belli olmaz sardırırım bir tane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
B8 kasa efsaneydi.
Bunun tipi hoşuma gitmesede sırf o 4motion 2.0 TDI veya 2.0 TSI motoru için bile alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden başka kimsenin umrunda değil açıkcası.
Doğuşta bunun farkında ki sosyal medyada PR çalışması yapmış :)
Satmayacak 2.5 Milyonluk bir çöp. Trende sokmuşlar bir de
sw passat'tan bir cacık olmaz türkiye'de. suvlar karşısında hiç şansı yok. zaten almanya için üretilen bir model bu. orda çok seviyorlar sw passat'ı. sedanı bir tek türkler alıyor orda.
-
Bilinçli bir Pr'dan ziyade otomobil mevzularını takip etmeyen insanlar ilk defa gördü Passatı.. sedanı olmadığını da çoğunluk ilk defa öğrendi, takip edenler biliyordu zaten de. epey bir etkileşim getirdi bu durum.
İsim olarak çok güçlü bir model olduğu için bu ülkede, bir ölçüde satış bekliyorum ben.. ama Tiguan falan gibi veya herhangi bir Suv gibi olamaz tabi.
-
Öyle b8 heyecanı yok ama youcum, o B8 neydi ya öyle harman yerlerinden vurup gelen, dağlara adı kazılan karaoğlan gibiydi,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu B9 biraz Z kuşağı Passat olmuş ama Passat Passat’tır.
Ya sen ne diyosun arkadaş, 2 gün tt’de kaldı, Twitter tarihinde TT olan başka bir otomobil yok, Ferrarrinin F1 arabası bile bu kadar konuşulmadı.
Yani şöyle Megane örneği gibi en azından bizim gibi ülkeler için bi sedan varyantı olmalıydı
bu kadar dominant bir model olmayaydı sw modeli bile çıkmazdı bence. şu an herkes suvlara saldırıyor. benim düşüncem almanya'da passat sw çok seviliyor, sadece almanya ve batı avrupa için çıktı bu model. oralarda passat sw hala güçlü bir alıcı kitlesine sahip suv modasına rağmen. rusya'da savaş olmasaydı belki passat sedan çıkabilirdi yine. ama rusya yok, çin için zaten çin'e özel farklı bir passat modeli var. sırf türkiye'ye özel üretmezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Mart 2024; 10:39:39 > -
bir sw sever olarak hiç beğenmedim öncelikle. fiyat olarak da yüksek.
gider kodiac alırım dolusundan...
-
2.5 milyon parayı 1.5 Passata veren adam 2.5 ay tt olur buraya yazıyorum
yeni makyajlı superb sedana devam. passat sw tutmaz bizde. tofaş kartal travması var bizim milletin.
-
B8.5 passat sahibiyim. Araba sizi büyülüyor. Bundaki genişlik kalite hissi başka arabada yok. Premium segment hariç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Senden başka kimsenin umrunda değil açıkcası.
Doğuşta bunun farkında ki sosyal medyada PR çalışması yapmış :) Satmayacak 2.5 Milyonluk bir çöp. Trende sokmuşlar bir de |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X