Şimdi Ara

Sosyal Medya Ajanlarının Yeni Görevi: CHP ile PKK yakın gösterin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık o kadar sığ, o kadar birbirini tekrarlayan oyunlar ki bunlar, kendileri dahi sıkıldılar ama aylık maaşları ödendiği için görevlerini yerine getirmeye devam ediyor "ajanlar".

Çoğunluğu 15 35 yaş arası ağır işsizlerden seçilen bu sosyal medya ajanslarına yeni atanan görev, tüm sosyal medya, forum ve sözlük sayfalarında CHP'yi terör gruplarına, partilerine ve eylemlere destek veren parti gibi göstermek.

Buna kafası çalışan AKP destekçileri bile inanmayacaklardır.

Bunun oyun olduğunu anlamanın hiç bir zorluğu yok.

Nasıl ki zamanında kürt kahvehaneleri polis tarafından tarandı ve olayı PKK yapmış gibi gösterip, sürekli ateşi harlama çabası 30 yıldır var, bugünde aynı.

Ortadoğu halkı cahil kaldığı sürece bu oyunlara da gelmeye devam edecek.

Bu bölgenin kaderi bu, cahil kalmak. Üstelik kendi isteğiyle.

http://www.medyafaresi.com/ratingler/2016-05-02

Bu link toplumun zeka seviyesini anlatır size.

Son sözüm, bu tarz açılan konulara asla asla asla yazmayın artık, bunun bir oyun olduğunun farkına varın. CHP böyle bir parti değil, böyle bir yapılanması da yok, olsaydı dün dokunulmazlık konusunda hayır oyu verirdi, evet oyu verdi, bu bile anlamak isteyene yeterli.

HDP'liler PKK ile arasına mesafe koymayı bir dönem başardılar, ama sanıyorum ki tamamı ölümle tehdit edildi, tekrar eskiye dönmek zorunda kaldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Oyun mu gerçek mi ?

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chpli%20milletvekilleri%20pkk%20cenazesinde

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chpli%20vekil%20iyi%20sallad%C4%B1k

Particilik yapmayın doğruculuk yapın doğru peşinde koşun

Bu utancın ardından artık üyeliğini sildirip, yeniden düşünmeye başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 3 Mayıs 2016; 10:54:11 >

• The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Adam particilik yapmayın diyor sen ne gösteriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Oyun mu gerçek mi ?

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chpli%20milletvekilleri%20pkk%20cenazesinde

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=chpli%20vekil%20iyi%20sallad%C4%B1k

Particilik yapmayın doğruculuk yapın doğru peşinde koşun

Yanlış kişiye tosladın..

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: Gömlekli Adam

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Siktir lan ordan, kıvırmayın kabullenin.

Uslub üslub .yı dağ başımı burası Beslediğiniz nefret karakterlerinize etki etmeye başladı

Hocam bi siktir git allahını seversen, karakterim sonradan bozuldu benim. Bu ülkede yaşayıp da karakteri bozulmayan var mıdır?

Küfrederek eline geçen tem şey ban olur
    Tüm eşek severlere hskettikleri muamele yapılacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    İnandığın şeyleri yaz, partcilik yapmayın dediğin şey ne?

Açın bakın forum başlıklarını, hepsinin amacı belli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

İnandığın şeyleri yaz, partcilik yapmayın dediğin şey ne?

Açın bakın forum başlıklarını, hepsinin amacı belli değil mi?

Ben chpli değilim hele Allah korusun Akpli hiç değilim milliyetçi olduğum için mhpye verdim ama mhp de çok yanlış maalesef.. Ben yanlışı söyler doğruyu överim chp çok yanlış yolda k.kdan sonra tamamen pusulası kaydı bir ajanlık yapmaya ya da chpyi yanlış göstermeye gerek yok chp zaten yanlış yolda..

Üstüne basa basa söylüyorum chpyi karalamaya gerek yok chp zaten kara..

http://forum.donanimhaber.com/m_111667870/tm.htm

al buda sana kapak olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 3 Mayıs 2016; 11:04:46 >

• Yav he he. Gerçek chp bu değil.

• akp savaş ortamında barış sağlamak için onlarla beraberdi
    şimdi savaş ortamında chp onlarla savaş için beraber
    akpyi pkkdan daha büyük bir düşman olarak görüp düşmanımın düşmanı dostumdur diyorlar
  • İşte çoluk çocuğu kekliyorlar ancak.

Sezgin Tanrıkulu yukarı Sezgin Tanrıkulu aşağı.

Adam biliyoruz Kürt ve devleti sevmiyor, daha doğrusu mevcut hükumeti sevmiyor. Ben de sevmiyorum,
    ben kürt değilim o sebeple normal ama kürt olsam ben de direk PKK lı ilan edilirim. O da bu sebeple hemen PKK lı
    yaftası yiyor.

Geçende bana bir tanesi dedi ki bir HDP linin twitter hesabını aç, bir de Sezgin Tanrıkulu'nun
    ikisinde bir fark görebiliyor musun falan diye, açtım baktım. İki taraf da Kürtçe yazılar yazmış orası
    doğru adamlar Kürt, iki taraf da hükumete laf ediyor orası da doğru, adam CHP li edecek tabii.
    Yalnız HDP'li Apo'yu övüyor, liderimiz diyor, PKK'yı övme yazıları var. PKK kahraman diyor.

Sezgin Tanrıkulu'da bunların hiçbiri yok. Sezgin Tanrıkulu gibi kürt birisi açık açık PKK'ya küfredemez mesela,
    öldürülür örgüt tarafından. Normalde Türk birisi örgüt tarafından hedef olmayabilir ama Kürt diye oluyor.
    Öldürülenler oluyor işte. Hatta geçende Sezgin Tanrıkulu şehit yakınlarına bağlanan maaşın arttırılması için
    meclise önerge verdi. Hiçbir haber sitesinde duyulmadı bu olay mesela.

Zaten adam PKK lı olsa Diyarbakır'dan falan seçilebilirdi. Oralardan aday gösterilirdi ve seçilirdi de. Öyle bir olayı yok.

Geçende adam CIA ajanı çıktı dediler yine burada bazı saftirikler. Sonra baktım, bir tek Habertürk
    bu iddiayı doğru mu diye adama sorma zahmetinde bulunmuş. CIA dedikleri de CIA falan değil.
    Yurt dışı özel sektör istihbarat firması ha.

Sonra adamı arayıp sorular soran da o firmada çalışan birisi ve bu da Sezgin Tanrıkulu'nun yakın arkadaşının oğlu.

Bize yabancı basından ne sorular soruyorsa onları sordu ben de cevapladım dedi adam. Komik işte, istihbarat firması
    adama kod vermiş, firmanın bilgi aldığı kişileri fişlemesiyle adamı ajan ilan ediyorlar. Çok enayi dolu internet, bu ensonhaber
    gibi siteler de bu enayileri çekiyor kendisine. Kekleyecek adam arıyor.

• Olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 3 Mayıs 2016; 11:26:36 >
  • Kılıçdaroğlu bir sürü militan doldurdu partiye bu saatten sonrada düzelmez CHP
  • Su chpnin kontrolünü gerçek cumhuriyetçiler alabilse ne güzel olur. Şu kılıçdaroğlu sülük gibi yapıştı, partiye zehrini yayıyor. Önceden chpnin kapısından içeri giremeyecek adamlar şimdi chp sözcüsü olmuş pkk ağzıyla konuşuyor. Mhp gibi chpde de değişim rüzgarı olsun sonuna kadar desteklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

akp savaş ortamında barış sağlamak için onlarla beraberdi
    şimdi savaş ortamında chp onlarla savaş için beraber
    akpyi pkkdan daha büyük bir düşman olarak görüp düşmanımın düşmanı dostumdur diyorlar

Çocuğu bile kandıramıyorsunuz.

• Chp Sur,Cizre,Nusaybin de görev yapan askerleri orantısız güç kullandığını söylüyor ve yargılama istiyor ne ajanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.