Bildirim
Sorunun cevabını bulamadım bir bakın lütfen.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
le oglum :D:D Tr den al raht et diyorum sana hem telefounu eline alip bakarsin sorun varsa bunu almiyorum dersin allah allah uya -
quote:
Orijinalden alıntı: troy
le oglum :D:D Tr den al raht et diyorum sana hem telefounu eline alip bakarsin sorun varsa bunu almiyorum dersin allah allah uya
Yav kardeş 3GS'i satmayacağım.Mühim değil benim için sorunmuş,garantiymiş.Yurtdışından alacağım o yüzden. -
Bir de İtalya'dan nereden alınabilir? -
Up... -
Tarihini bilmiyorum ama 2. parti sürümde olabilir, 1.ler bitti 2.ler de şu sıralar cıkmıstır ya da cıkmak üzeredir sanırım.Cihazın 3. parti dağıtım ülkeleri arasında olan Türkiye'ye gelmesi yaklastı nerdeyse -
3gs nizi neden satmıyorsunuz acaba?Meraktan soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: engin9103
Tarihini bilmiyorum ama 2. parti sürümde olabilir, 1.ler bitti 2.ler de şu sıralar cıkmıstır ya da cıkmak üzeredir sanırım.Cihazın 3. parti dağıtım ülkeleri arasında olan Türkiye'ye gelmesi yaklastı nerdeyse
Yani ABD'de çıkmış mıdır?Çünkü stoklar tükenmişti eğer varsa oradan da alabilirim.
Tarih konusuna gelince bu ayın 20'lerinde bir şey duymuştum.Şimdi hatırlayamıyorum.
Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 16 Temmuz 2010; 10:34:21 > -
?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X