Şimdi Ara

Sorunun cevabını bulamadım bir bakın lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 4 İtalya'da ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı nedir?
    Apple sitesine baktım iPhone 4 çıkıyor;ama fiyatlar bölümünde çok yakında diyor.Fiyat da bulamadım tarih de?
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Kola Gelsin.

• le oglum :D:D Tr den al raht et diyorum sana hem telefounu eline alip bakarsin sorun varsa bunu almiyorum dersin allah allah uya
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy
    le oglum :D:D Tr den al raht et diyorum sana hem telefounu eline alip bakarsin sorun varsa bunu almiyorum dersin allah allah uya

Yav kardeş 3GS'i satmayacağım.Mühim değil benim için sorunmuş,garantiymiş.Yurtdışından alacağım o yüzden.
  • Bir de İtalya'dan nereden alınabilir?
  • Up...
  • Tarihini bilmiyorum ama 2. parti sürümde olabilir, 1.ler bitti 2.ler de şu sıralar cıkmıstır ya da cıkmak üzeredir sanırım.Cihazın 3. parti dağıtım ülkeleri arasında olan Türkiye'ye gelmesi yaklastı nerdeyse
  • 3gs nizi neden satmıyorsunuz acaba?Meraktan soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunu cevabı ne?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103
    Tarihini bilmiyorum ama 2. parti sürümde olabilir, 1.ler bitti 2.ler de şu sıralar cıkmıstır ya da cıkmak üzeredir sanırım.Cihazın 3. parti dağıtım ülkeleri arasında olan Türkiye'ye gelmesi yaklastı nerdeyse

Yani ABD'de çıkmış mıdır?Çünkü stoklar tükenmişti eğer varsa oradan da alabilirim.
    Tarih konusuna gelince bu ayın 20'lerinde bir şey duymuştum.Şimdi hatırlayamıyorum.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 16 Temmuz 2010; 10:34:21 >
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.