Şimdi Ara

Sorunumu Çözene 20 lira harçlık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün elektronik mağazadan vga hdmi Dönüştürücü aldım satıcı kesin çalıştırır dedi ama ekranım eski diye mi çalışmıyor anlamadım.

Monitörün özellikleri bu

Acer X193HQ, 47 cm (18.5"), 1366 x 768 Piksel, 5 ms, Gri

Nerede yanlış yapıyorum acaba yardım lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trabzonspor -- 6 Nisan 2020; 19:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşa 20 lira :))

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Hocam varsa bir tv ye ps4 ü bağlayıp çözünürlüğü manuel olarak 720p yapıp, daha sonra öyle monitöre bağla. Eğer başka bir tv ye bağlama imkanın yoksa;
    Ps4 kapalı haldeyken açma tuşuna basılı tut ve ikinci bip sesi gelince tuşu bırak,konsol açılmadan kapanacaktır. Tamamen kapandıktan sonra normal şekilde açma tuşuna bas ve ekrana gelen safe mode menüsünden çözünürlüğü 720p olarak seç.

Sorunun bu şekilde çözülürse para vermeni istemiyorum, bir hayır kurumuna bağışlayabilirsin benim adıma. İyi akşamlar
  • PS4'ü resetle tekrar tak. Muhtemelen ayarlardan 1080p ayarlı olduğu için monitörde gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Hocam varsa bir tv ye ps4 ü bağlayıp çözünürlüğü manuel olarak 720p yapıp, daha sonra öyle monitöre bağla. Eğer başka bir tv ye bağlama imkanın yoksa;
    Ps4 kapalı haldeyken açma tuşuna basılı tut ve ikinci bip sesi gelince tuşu bırak,konsol açılmadan kapanacaktır. Tamamen kapandıktan sonra normal şekilde açma tuşuna bas ve ekrana gelen safe mode menüsünden çözünürlüğü 720p olarak seç.

Sorunun bu şekilde çözülürse para vermeni istemiyorum, bir hayır kurumuna bağışlayabilirsin benim adıma. İyi akşamlar
    Olmadı malesef. 2. Bip sesi gelince bırakıyorum ama herhangi bir değişiklik olmadı

• 2. resimde beyaz kabloyu çok pis kıvırmışsın. Kopmuş olmasın? Canım acıdı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Nisan 2020; 19:58:30 >
    Yanlış yazmışım sanırım, şu videodaki gibi bir kere basılı tutup 2.bip sesini duyunca tuşu bırak hocam bu şekilde safe mode ekranı gelmesi lazım.

Eğer bu olmadıysa, dediğim tv de değiştirme seçeneği işe yarayabilir. Çünkü attığın fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla input not supported hatası vermiş, muhtemelen ps4 1080p de olduğu için monitör görüntüyü veremiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Kablo çok kısa hocam ancak öyle uzanıyor :)

Farklı bir monitör takıp 720 düşürdüm oldu arkadaşlar

20 liranı güle güle harça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 6 Nisan 2020; 20:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Aklıma sadece burası geldi. Umarım küçük de olsa senin sayende birine yardımı dokunur.

Keyifli oyunlar hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.