Şimdi Ara

sorunlar.. sorunlar.. sorunlar.. lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugunlerde sistemim ile başım bayagı belada..amd2.5 1gb twimmos ati 9800pro 256bit..

nfs mw de yüksek kalite de gayet rahat oynayabiliyorum buna hl2 farcry gibi oyunları da katabilirim diyordum taaki geçenlerde attıgım formata kadar formatdan sonra service pack 1-2,son bios güncellemesi,ekran kartı driver güncellemesi,service pack güncellemeleri,windows güncellemeleri,virüs taramaları,spy taramaları,hz ayarları yapmadıgım yada denemedim başka bir ayar varmı bilemiyorum.benim için en önemli olan counter-strike oyunundaki fps sorunudur,bu sistemle minimum 90+ fps görmem gerekirken fps 50lere kadar düşüyor

ati catalyst control panel hatası

ekran kartı ayarlarım

counter-strike fps sorunsalı #1

counter-strike fps sorunsalı #2

oyundaki config de bir sorun yok.sorun bilgisayarda ve söyledigim gibi herşeyi denememe ragmen halledemedim birde şu gözüme takıldı Amd Athlon 1.09 GHZ (?) olarak görünüyor Bilgisayarım > Özellikler > Genel sekmesinde ;

işlemcim amd 2.5 daha önceleri o kısımda 1.8Ghz yazıyor idi,bios güncellemesinden sonra ise 1.09 olarak görünüyor ve bilgisayar F1 tuşuna basılmadan acılmıyor (bios güncellemesinden sonraki hata sinsilesini) bu 1.09 olayı sanırım normal degil düzeltmem için ne yapabilirim ve pc de yapabilecegim güncelleme/ayar yada performans için herhangi birşey hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

• Bence bios üzerinde yoğunlaş bios update yaptığında bios default (yani fabrika ayarlarına dönmüş olmalıki dediklerinden yola çıkarak böyle bir kanıya vardım bios a gir ve daha önceki ayarları uygula....

Devamlı F1 tuşuna basmadan açmamanın nedeni gerekli bios ayarları sanırım kolay gelsin ...

Saygılar...
  • işlemcin default olarak 100fsb de çalışıyo.yani 11*166 olamsı gerekirken 11*100=1100mhz olarak çalışıyo.

bios güncellmesinden sonra bütün ayarların default değerlere döner sen kendin fsb değerini 166 yapmalısın.

diğer sorununun ise sanki ekran kartı driver ı ile ilgili gibi geldi bana.driver ı değişitirdim demişsin bence daha önce kullandığın driver ı denemelisin.en yeni driver her zaman en iyi performasnı vermiyo ne yazıkki.genelde son çıkan kartlara uygun optimizasyonlar yapılıyo senin ekran kartın da eski seri olduğu için performasnında düşüş yaşaman normal olabilir.
  • bios ayarlarını eksi haline getirdim sorun şimdilik yok gibi fakat ilk resimdeki catalyst hatasını bir türlü halledemedim bir çok versionda da denedim fakat bu hatayı hep aldım(formatdan öncesi ve sonrası)
  • soft olarak ekran kartına o/c yapıyorsan onu default a al öyle bir dene olmadı tüm driverleri kaldır tekrar kur diyecem sen bunu zaten yapmışsın

+ kartın orjinal driverini kur üstüne yine eskiden kurduğun driveri kurmayı dene

Saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

işlemcin default olarak 100fsb de çalışıyo.yani 11*166 olamsı gerekirken 11*100=1100mhz olarak çalışıyo.

bios güncellmesinden sonra bütün ayarların default değerlere döner sen kendin fsb değerini 166 yapmalısın.

diğer sorununun ise sanki ekran kartı driver ı ile ilgili gibi geldi bana.driver ı değişitirdim demişsin bence daha önce kullandığın driver ı denemelisin.en yeni driver her zaman en iyi performasnı vermiyo ne yazıkki.genelde son çıkan kartlara uygun optimizasyonlar yapılıyo senin ekran kartın da eski seri olduğu için performasnında düşüş yaşaman normal olabilir.

amd2500+ 1.8GHZ işlemcinin fsb ayarlarını 166 mı yapmam gerekir? yakmiyim aleti

• birisi yardımcı olsamıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.