Bildirim
Sorun monitörde mi ekran kartında mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar,
Videodan anlayabildiğim kadarı ile ayarlardan düzelen bir şey değil ise monitör problemi gibi duruyor. Öncelikle monitör ayarlarını değiştirerek bir deneyin. Sonrasında oynadığınız oyun özelinde anakart üzerinden monitör bağlantısını yapıp test edebilirsiniz. Muazzam bir grafik kartı istemiyor diye biliyorum.
-
Monitörün dinamik kontrast ayarını kapat. Varsa gpu uygulamalarından (nvidia-adrenalin) ayarları kontrol et. Benzer ai gece görüşü ayarından da olabilir onu da kapa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden bunu denemiştim olmadı. Monitörü iadeye gönderdim kutu açıldığı için kabul etmediler böyle bir saçmalık olabilir mi? Kutuyu açmadan ben nasıl anlayacağım bozuk mu sağlam mı olduğunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sistemimde onboard ekran kartı galiba yok. Bütün monitör ayarlarını denedim. Nvidia ve windows üzerinden de denedim. Dinamik kontrast, hdr yada uyarlanabilir parlaklık gibi ayarları denedim ama çözüm yok.
Daha renkli oyunlarda yaşıyo musun acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oluyor ama daha az
Bildiğim kadarı ile internet üzerinden aldığın ürünleri iade edebiliyorsun. Yanlış biliyor olabilirim. Ama satıcılarla uğraşmamak adına amazondan alıyorum biraz daha pahalı olabiliyor bazen. Ama 30 gün içinde kullansam bile bir problem yaşarsam iade edebileceğimi biliyorum. Tüketici kanunlarına bi bak eğer benim bildiğim gibi ise iade et. Yoksa teknik servis. Kadıköy tarafında oturuyorsan getir deneyelim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X