Şimdi Ara

[Sorun Giderildi.] Youtube kısa film.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube sitesinden bu kısa filmi nasıl indirebilirim?
    Kütüphanecilik Haftası vesilesiyle öğrencilerime izletmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Mart 2008; 0:44:51 >

• firefox için bi eklenti vardı adını unuttum şimdi ama
  • fidyo flvplayer var. hem indiriyor hem gösteriyor.
  • İnternette çokca bulunan youtube video downloaderlar sayesinde - mesela en basitinden şu sitehttp://www.youtubeindirici.com/ - urlyi girip indirebilirsiniz. Sonrası uygun bir codec ile video açılabilir.

Engellenen sitelere şu yöntemle girmek çok kolay, yanlız internetiniz gözle görülür bir şekiled yavaşlama başlayabilir ayarlar zaten değiştirilebilir 10 saniye içinde etkinleştirip kapatmak mümkün.

quote:

Firefox’da: Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar > Vekil Sunucu Ayarları Kutucuğunu işaretleyin ve HTTP vekil sunucusu Kutucuğuna 200.65.127.161 ve Port Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!

Internet Explorer 6’da: Araçlar > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Lan Ayarları > Proxy Sunucusu kutucuğunu işaretleyin ve adres kutucuğuna 200.65.127.161 ve B. Nok. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!

İnternet Explorer 7’da: Araçlar > İnternet Seçenekleri > Yerel Ağ (LAN) Ayarları > Proxy sunucu kısmındaki adres kutucuğuna 200.65.127.161 ve B. Nok. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!

Opera için: Araçlar > Tercihler > Gelişmiş > Vekil Sunucular > HTTPS kutucuğuna 200.65.127.161 ve Bağ. N. Kutucuğuna 3128 yazın. Sonra Tamam’a basın. Artık engellenen bütün siteler girebilirsiniz!

• önce
    138 KB lık bir Ultrasurf diye progamı kullanıyorum.Kurulum yok,DNS ayarı yok.Aracı sitelerle uğraşmak yok.Tarayıcıya hiç bir şey kurmuyor.Sadece açmanız yeterli.Yasak masak anlamıyorsunuz ve hızlı.istediğniz zaman devreden çıkarabliyorsun.Ama firefoxta çalışıyor mu bilmiyorum.Kullanmdağım için denemedim çalışmıyor galiba yalnış bilmiyorsam.
    İndirmek için.
    http://www.wujie.net/downloads/ultrasurf/u.zip

youtubeya girdikden sonra

www.youtubekaydet.com adresine videonun sayfa linkini yapıştır ve masaustune indir bu kada

flv olarak iner imtoo mprg encode programı ile istediğin formata çevirebilirisn...

yapamazsan ulaş bana ben yapar upload da yaparım

• www.youtubekaydet.com sitesine url yazıp indirebilir VLC player la da oynatabilirsin
  • Site engellendiği için maalesef aracı sitelerden de yararlanılamıyor. (Sanırım.)

Lakin @nihat1551 arkadaşımızın yardımı ve önerisi vasıtasıyla bu sorunun da üstesinden gelebildim.

Onun nezlinde hepinize teşekkür ederim.

İyi Geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Mart 2008; 0:43:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Site engellendiği için maalesef aracı sitelerden de yararlanılamıyor. (Sanırım.)

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/46226525b0e5251c9861c13474489c1fb5d7e449d1f2406b0e421c7716422?search_query=k%C3%BCt%C3%BCphanecilik+haftas%C4%B1&search_type=

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Site engellendiği için maalesef aracı sitelerden de yararlanılamıyor. (Sanırım.)

yukarda yazdığım yazıya bak oluyor denedim benimki aracı site değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.