Şimdi Ara

Sorun Çözüldü.. Teşekkürler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sonunda bugün X360 ım elime geçti.. Orijinal oyunlarda hiçbir problem yaşamıyor olmama rağmen FW'li oyun açamıyorum (Cihaz FW yapılı geldi).

Bu durumda acil yardım talep ettiğim 2 sorum var:

1. Bursa'da FW 360 oyunu bulabileceğim yer var mı? Çalışan birşeyler alıp getireyim eve.

2. DVD Yazıcım ASUS 1814BLT. Bu yazıcıyla kullanmamı tavsiye edeceğiniz boş medya ve program var mı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceguven -- 17 Kasım 2007; 16:58:06 >

• erce güven hmmm... bu isim bi yerden tanıdık geliyor
  • Level ve şimdi de OyunGezer'den tanıdık geliyor olabilir...

Acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
  • Bu durumda FW olmamış gibi, medyalarda dandik olabilir...Denemedinmi hiç alırken ?
  • İnternetten aldım ne yazık ki :( Deneme şansım olmadı...
  • Ayrıca şöyle bir durum var.. Cihazla birlikte gelen *alo 3 oyunu LIVE'a bağlıyken açılıyor ve menüye geliyor. Ancak Single Player oyunu seçtiğimde disk okunamıyor hatası veriyor. Tam bir bilgim yok ama FW olmasa ana menü ekranına ulaşmak mümkün olmazdı sanırım.

PC konusunda yıllardır sayfalarca yazı yazdık ama iş konsola gelince uzmanların yardımına ihtiyacım var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erceguven

Ayrıca şöyle bir durum var.. Cihazla birlikte gelen *alo 3 oyunu LIVE'a bağlıyken açılıyor ve menüye geliyor. Ancak Single Player oyunu seçtiğimde disk okunamıyor hatası veriyor. Tam bir bilgim yok ama FW olmasa ana menü ekranına ulaşmak mümkün olmazdı sanırım.

PC konusunda yıllardır sayfalarca yazı yazdık ama iş konsola gelince uzmanların yardımına ihtiyacım var..

sorunlu olan halo3 versiyonlarından bir tanesi.Arkadaşım büyük ihtimal elindeki medyanın markası 360la uyuşamıyor.Ne tip medyaların olduğunu söylersen daha çok yardımcı olunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar dediğiniz gibi sorunm medyadanmış.. Verbatim medya aldım ve sorun çözüldü... Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.