Şimdi Ara

Sorun Çözüldü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • acaba yıllar önce garuda ile sorun yaşayıpda konu açma gereği duymayan birileri varmıdır aramızda? yıllar önce?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 11 Haziran 2010; 10:31:20 >
  • Olaylara gel...

    Ne anlamsız olmuş, en ufak sorunda, kes alışverişi yapma bir daha?

    Yaptığına göre, göze almaya değecek şeyler değilmiş.
    Madem böyle sahtekarlık demek niye? Çok ağır, ayıp...


    Hakan ile defalarca alışveriş yaptık, ilk önce para sonra ürün olarak alışveriş yaptığım nadir üyelerdendir!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz

    valla hakan kardeşim ile hiç bir alışverişim olmadı bu zamana kadar yanlız benim yiğen ile yaklaşık 2 sene once n91 alışverişi yapmışlar ilanına koyduğu fotoğraflar ile yiğenin aldığı n91 farklı imiş tabi bunu tabi bunu yiğen güvenip aldığı için resme bakma ihtiyacı hisset memiş...hakan kardeşim de (kardeşim diyorum yanlış anlama yaş farkı çok ) cihazlar benzer temizlikte olduğu için tekrar foto çekme dim diye belirtmiş ama ilanda resimler gerçek resimler diye bir ibare mevcutmuş bu gerçekten etik bir davranış değil di o zamanlar ama pek önemsemedik. diyeceğim o ki arkadaşin sahtekar diye sözlerine başlaması yanlış olması ayrı bir konu ama sırf böyle bir yanlışta bulunuldu diye eksik ayıplı mal . Kamera siz laptop u kameralı diye satması vb olaylar a çok alışveriş yapmasından kaynaklanıyor densede de bunun faturası alıcıya kesilemez madem bu işle çok haşır neşirsın aldığın ve sattığın cihazları çok iyi kontrol edecek sin. Farkında iseniz birkaç arkadaş da da hep aynı ufak sıkıntılar...sinekte ufak ama hiçbirimiz sinek düşmüş çorbayı icmeyiz. .ŞIMDI HAKAN BU KONUDA HAKLIDA HAKSIZDA OLSA MIGDE BULANDIRDI BU OLAY BIR KERE.



    en doğru kararı siz vermişsiniz , ben ses etmedim umursamadım sorunları diğerleri gibi fakat tek bir hatamda hakan abi böyle birşey yapıyorsa altda kalmak istemedim konuyu açma sebebim budur ama söylediklerim en ufak bir yalan vs. iddaa eden varsa çıksın karşıma bende kanıtlarla çıkayım karşısına hakan abi kötü biri demiyorum ama olan bunlar bu kadar süre sonra bunları belirtmem anlamsız gelebilir ama hakan abi benim tek hatamda böyle bir davranışda bulunduğu içindir bugün aramasını isteyeceğim konuşup orta karara varabilmek için kimseyle kötü olmam istemem ama hakan abi sütden çıkmış ak kaşık değil o kesin .




  • arkadaşlar bende hakanı iyi tanırım ortada bir yanlış anlaşılma vardır kendisi ankaradan bana urfaya her türlü mal göndermiştir laptop telefon hatta Lcd televizyon alacam kendisinden bugünlerde bende söylenen sözler ağır sözler varsa ortada bir sorun önce telefonla veya msn ile oda olmadı pm ile halledilmesi lazımdı hakanı tnıyan tanır ama tanımayan biri bunları okursa kendisi için olumsuz düşünen mutlaka olacaktır inşallah sorununuz çözülür.
  • garuda cihazınızı alır vermez yada parayı gönderirsiniz cihazı göndermez demiyorum ama sattığı cihazlarda ufak tefek karın ağrıları oluyor çoğu zaman .
  • garuda ile bir ilânım üzerinde gereksiz ve kaba bir yorumu üzerine attığım kibar "Mesajınızı silerseniz sevinirim." temalı bir özel mesaj vasıtasıyla karşılaşmıştık. Daha önce de birkaç kere görüştüğümüzü hatırlar gibiyim, hatta alışveriş yapmış bile olabiliriz ama tam hatırlamıyorum.

    "Ben yazdığım mesajı silmem. İstersen şikâyet et sildir." ve benzeri savunma ile yaptığını legalize etmeye çalışmıştı. Buna gerek olmadığını, kendisinden rica ettiğimi ve bu ricamı kırmayacağını bildiğimi söyledim ama yine aynı şeyleri müstehzi bir dille yazınca ilân altındaki rahatsız edici mesajını şikâyet ettim (Hiç de huyum değildir, cevap verilecek değeri olan her mesaja cevap vermeyi tercih ederim), bir dakika sonra silindi.

    Günler geçti, büyük olasılıkla aramızdaki ufak ama mide bulandıran münakaşayı unutmuş olduğundan bir ilânım ile ilgilendiğini belirtti garuda. "Böyle böyle olay yaşamıştık, sizinle alışveriş yapmayı düşünmüyorum." dedim. Elimden geldiğince, dilim döndüğünce kibar bir dille. Aynı kibarlıkta yanıt aldığımı hatırlıyorum. Yine bir vakit sonra başka bir ilânımla ilgili mesaj atarak takas ya da başka bir teklif etti, tam hatırlayamıyorum. Onda da benzer bir mesaj ile alışveriş yapmayı reddettim. Tekrar agresif bir tutum içermeyen cevap aldım, ne güzel. Eminim ki o da kafasına uyan başka bir ürün bulmuştur, keza ben de ilânlarında sergilediği ürünleri pek beklemeden satabilen biriyim, hemen sattım veya takasladım (ürünleri ve ilânları hatırlamadığımdan tam bir şey söyleyemiyorum). Gerek var mıydı böyle bir vukuata, yoktu. Ama insanız, hepimizin anlayışında ve iyi niyetinde bazen sapmalar oluyor. Her zaman eşref saatimizi yakalayamıyoruz.

    Bunu anlattım ama anlatma sebebim "garuda kötü biridir, garuda'yı kınayalım beyler!!!11bir" demek değil. Burada binlerce kişiyiz, biri size uymuyorsa onunla alışveriş yapmama hakkınızı kullanın. Daha sonradan pişman olacağınız hataları seri şekilde tekrar etmek akıl işi değil. Sorunun kaynağı olduğunu düşündüğünüz kişi ile tekrar tekrar alışveriş yapmanın mantık dahilinde kabul edilebilirliği yok. Bir gün uyandığınızda "Bu zamana kadar garuda ile yaptığım alışverişlere nalet olsun be arkadaş!" demeniz mümkün değil. Daha önceden bu alışverişlerde hoşnutsuzluk hissetmiş olmalısınız, sabrınızı taşıran son bir şey sadece o alışverişlerdeki hoşnutsuzluğu hatırlamanıza sebep olmuştur o kadar.

    Ayrıca, garuda ile alışveriş yapmayı bazılarınızın komik bulabileceği birkaç "prensip" sebebiyle doğru bulmasam da alışverişlerinde karşı tarafı bilinçli üzecek biri olduğunu sanmıyorum. Hatası olduğu konuda da forumdaki kariyerini ve diğer üyelere verdiği güveni hiçe sayıp, bunun kendisi ve alışveriş yaptığı bir başka üye ile arasında çözümlenemeyip foruma sızmasını istemeyecek karakterde olduğunu düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.