Teğmen
30 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhabalar nickimi ismim olan Ramazan İle değişmem mümkün mü Ramazan nicki 10 yıl önce son mesajı 4 yıl önce son girişi yapmış böyle bi durum mümkün müdür.
arkadaşlar ben uzun süre aradım bi arkadaş çok güzel bir şekilde emek verip hazırlamış bende yedek olsun diye indirip yeniden upload ettim inşallah birilerinin işine yarar.bütün driverleri yüklüyor sadece ekran kartını tanımıyor onuda aşağıdaki linkten indirebilirsiniz iyi günler dilerim.

Dell N5010 W7 32 Bit

AMD ATI Mobility Radeon HD 5470
-
sil
arkadaşlar saati yeni aldım ama bir türlü ayarlarını yapamadım yardımcı olabilecek birileri var mı acaba

saat bu

arkadaşlar cihaz almanyadan geldi işin acemisiyim itunes ten restore dedim ve bu ekran geldi neler yapmadım ki ama hiç bişey fayda etmedi...

yaptıklarım.

birinci olarak itunesten shift ile restore dedim ve indirdiğim dosyayı gösterdim, islem sorunsuz halloluyor
ama yine ayni ekran değişin bişey yok
redsn0w ilede gereken islemi yapiyorum
boot ekranı filan hepsini yapıyor we yine ayni ekranda kalıyor..
ne yapacagımı sasırdım
lütfen yardım edin

arkadaşlar almanyadan bi iphone 3 gs 8 gb gelecek ordan gelenlerde simlock var mı yoksa kayıt ettirdikten sonra direk çalışırmı simlock varsa ben kendim yapabilirmiyim yoksa teknik servis mi yapar.Bu konularda bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mi iyi forumlar....
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
arkadaşlar cihazda şu anda v 31.0.017 yüklü ama ben v35 istiyorum softvare updater yeni sürüm yok diyor nasıl güncellerim fikri olanlar yada bi yerde bi eksiklik mi var....
satıldı
selam arkadaşlar elimde bir araba tesisatı var ben bu tesisatı eve kurmak istiyorum kabin üzerinde 2 tane 1000 Wattlık jbl bass var 2 tane de jbl kayık var ve 2 tanede tweteer var amfi olarakta bir 1800wattlık biride 600 wattlık amfiler var bunları eve bağlamam için bana bir elektrik devresi nasıl olacak nerden alacam bir fikri olan var mıı...biraz karışık oldu ama :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 463
Konularının görüntülenme sayısı: 3.154 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.