Şimdi Ara

Soru: Eski numaranın geri alınması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999 yılında türkcell'den aldığım hattı geçen sene kapattırmıştım. Şimdi bir türkcell bayisine gidipte aynı numarayı talep etsem alabilirmiyim?

• uzun yıllar geçmiş ama satışa sunulmadıysa alabilirsin.. satışa sunulup sunulmadığını müşteri hizmetlerinden de sorgulatabilirsin veya bayiden de sorgulatabilirsin.. iptal olmuş eski hattını kontörlü hat olarak geri alacaksan 29 TL ücreti var yanılmıyorsam.. yeni hazırkart fiyatıyla aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_2423 -- 12 Mayıs 2012; 19:54:54 >
  • Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.
  • uzun yıllar geçmiş ama satışa sunulmadıysa alabilirsin.. satışa sunulup sunulmadığını müşteri hizmetlerinden de sorgulatabilirsin veya bayiden de sorgulatabilirsin.. iptal olmuş eski hattını kontörlü hat olarak geri alacaksAn 29 TL ücreti var yanılmıyorsam.. yeni hazırkart fiyatıyla aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral

1999 yılında türkcell'den aldığım hattı geçen sene kapattırmıştım. Şimdi bir türkcell bayisine gidipte aynı numarayı talep etsem alabilirmiyim?

Hazır Kartlar iptalden 6ay sonra faturalı hatlar iptalden 1yıl sonra tekrar satışa sunulur.Buna göre acele etmenizde fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.