Şimdi Ara

Sorin'in Türkiye hakları Beşiktaş'ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı.

Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek.

Şartlar araştırılıyor

Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi.
    Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı.

kaynak

• milliyettede yazdı bugün.. Deli gibi saçmaya başladılar bizimkiler paraları yine.. bu sene nelere gebe çok merak ediyorum şimdiden
  • eğer bjk ya gelirse yılın transferi olur bu adam gerçekten süper
  • Sorin iyi adam..
  • Arkadaşın dediği gibi, gelirse yılın transferi olur.
    Mükemmel bir oyuncu. ama Boyu 1.71 ;)
  • bjk bu sene akıllı bır seklıde transfer yapıyor tıgana ıstıyor bızımkıler alıyor ıste budur be
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

bjk bu sene akıllı bır seklıde transfer yapıyor tıgana ıstıyor bızımkıler alıyor ıste budur be

KATILIYORUM KARDEŞİM EĞER İYİ DEĞERLENDİRİRSE BU SENE ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLAYACAĞIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Juan Pablo Sorin Süper olur sol tarafa.. Tabi anlamadığım nokta paso yabancı adam peşindeyiz, yabancı sınırına takılmayız inş.
  • Runje,Kleberson,Bobo,Nobre,Delgado,Ailton..

Şu an kadroda yer yok..

Ailton gidecek, Robert gelecek ve yabancı transferi bitecek.

Sorin nereye,nasıl geliyor merak ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

milliyettede yazdı bugün.. Deli gibi saçmaya başladılar bizimkiler paraları yine.. bu sene nelere gebe çok merak ediyorum şimdiden

BEŞİKTAŞ
    demirören in açıklamalarına göre şampiyon olmak için değil,
    FENERBAHÇE yi şampiyon etmemek için oynayacak...

maksat "100. yılında tek şampiyon olan takımın BEŞİKTAŞ olmasıymışşş"...

yani senin soruna cevap bu sene çoook şeylere gebe,
    bu sene ligin son haftalarındaki şaibelerin daniskalarını yapacağını,
    Demirören yönetimi yarım ağızla söyledi.....

hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

milliyettede yazdı bugün.. Deli gibi saçmaya başladılar bizimkiler paraları yine.. bu sene nelere gebe çok merak ediyorum şimdiden

BEŞİKTAŞ
    demirören in açıklamalarına göre şampiyon olmak için değil,
    FENERBAHÇE yi şampiyon etmemek için oynayacak...

maksat "100. yılında tek şampiyon olan takımın BEŞİKTAŞ olmasıymışşş"...

yani senin soruna cevap bu sene çoook şeylere gebe,
    bu sene ligin son haftalarındaki şaibelerin daniskalarını yapacağını,
    Demirören yönetimi yarım ağızla söyledi.....

hayırlı olsun..

Demirören'de çok polemiğe girmeye başladı zaten Aziz Yıldırım'la. Başka ülkelerde kulüplerin daha başkanlarının adı bilinmez ama bizim ülkemizde maalesef her gün gazetelerde açıklama yapanlar başkanlar :// Başkan dedin mi ağırlığı olcak biraz..

• bişe anladıysam...
  • çok saçma sapan bi haber..

sorin'in türkiye hakları neymiş birisi bana bunu izah etsin

bir de belge almış adam ne belgesiymiş kaça almış nerden almış, kısacası ben de ilk defa böyle bi haber gördüm ve hiçbirşey anlamadım
  • ah keşke gelse
    gelmezki
  • nekadar vermişler belgeye kaç milyon avro
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus_OnAir

ah keşke gelse
    gelmezki

Röpartaj yapmışlardı Türkiye'den çok teklifler aldım ama Türkiye de oynamayı şimdilik düşünmüyorum falan dedi(hele bi 33 olayımda ondan sonra bakarız demek istedi herhalde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

çok saçma sapan bi haber..

bir de belge almış adam ne belgesiymiş kaça almış nerden almış, kısacası ben de ilk defa böyle bi haber gördüm ve hiçbirşey anlamadım

hislerime adeta tercüme oldun, ne demek ya Türkiye hakları

• ewt beşiktaşa gelcek ama inşallah ailton giderse ailtonla beraber 6 yabancımız war çünki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Türkiye Distiribütörü gibi birşeydir belki.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Türkiye Distiribütörü gibi birşeydir belki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.