Şimdi Ara

Sorana Ermeniyim mi demem lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendini nasıl hissediyorsan öyle davran ve söyle. Gerçi bizim toplumumuz ileri görüşlü bir toplum olmadığı için ben ermeniyim dediğinde bazı kesimler tarafından linç yiyebilirsin. Çünkü toplum olarak siyasette dönen oyunları ve siyasetçilerin söylemlerini, eylemlerini millete indirgirgemek ve siyasetçiler üzerinden milleti aşağılama gibi kötü bir huyumuz var ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 2 Ekim 2020; 1:40:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de geçmişten slavlık var sarışın renkli gözlü beyaz tenliyim ama Türküm hocam.Sülalem 300 senesi öncesinden beri Müslüman bende öyleyim.Ama dediğim gibi ben bu ülkede doğdum büyüdüm atalarımın isimleri soy isimleri Türkçe falan yani.Zaten safkan Türk yok şuan Türkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam ermeni anam Türk De geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim Kardashian'la hemşeriyim de sempatik olur.

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

Ne alaka müslüman ateis agnosti Ermeni ya da Ateist Hristiyan vs. Türk olamaz mı? Saçmalama

• doğulu derken neresi? tunceli mi?

• Sen nasil istiyorsan oyle davran ve soyle. Iki secenekte seni onursuz yapmaz. Baskalarinin ne dusundugu onemli degil. Cokta uzerine dusunulmesi gereken bir sey degil zaten.

Aynanin karsisina gec Turkum de. 2 dk bekle sonra da Ermeniyim de hatta sonra ingilizim falan da de. Bir fark gorursen haber ver

• Ermeni asıllı müslüman ım de

• Atatürk'ün bir konuşmasında geçiyordu; Türkiye devletine hizmet eden, kendini Türk hisseden herkes Türk'tür diye. Hiçbirimiz safkan değiliz çok takılma. Sorarlarsa Türküm de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 2 Ekim 2020; 8:49:29 >
  • Akıl aldığın adama bak bı bu adam tarafsız yada mantigiyla hareket etmiyor din duşmani sadece. Doğrucu tarafsız mantıklı düşünen insanlarla derdini paylaş.

• Ya forumun içine ettiniz yetti be.Ne pohtan boş forum.

• anadolu türk halkı zaten sende de olduğu gibi farklı milletlerin karışmasıyla oluşuyor. türkiyedeki çoğu kişi rum, gürcü, bulgar kökenli. ermeni de olsan burada burada bu kültürde yetişmiş olduğun için aynı zamanda türksün. amerikalıların irlandalı, ingiliz, alman, fransız, italyan olmasıyla aynı şey yani.

• Türmeni'yim de sen de rahat et, forum da rahat etsin. Hadi hayırlı olsun. :)

• Kendini ne olarak görmek istiyorsan o olursun.

Kendini Türk hisseden herkes Türktür

• İli söyle geç hocam.

• Irkı ile övünen geri zekalıdır diye bir konu vardı, geçenlerde popüler konular arasına girmişti. Somalili veya anerikalı olman seni değiştirmeyecek. İki tür insan var, iyi ve kötü. Geri kalan tanımlar düşmanlık yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Kaldı ki hepimizin genetik olarak Ermeni Yahudi vs tüm "ırk"larla bağı var. Yani seni Ermeni diye aşağılayacak salağın da genetiğinde ortak materyal var. Takılma böyle ufak tefek şeylere, insanlarla Ermeni olduğu için değil kötü olduğu için mücadele et, Ermeni'nin iyisini Türk'ün kötüsünden daha fazla koru ki iyi insanlar sayesinde iyilik yayılsın.

• Atatürk'ün dediği gibi orijininiz ne olursa olsun, kendinizi Türk hissediyorsanız, Türksünüzdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Türk kanından geldiğimi düşünmüyorum. Kanıtlayabilme şansım olsa eminim ermeni , kürt , arap veya bulgar çıkma yada yüzdelik olarak barındırma şansım yüzde 99 dur.

Sonuç olarak Türk kanından gelmesemde kendimi Türk olarak hissediyorum. Din ,dil ,ırk ayırmaksızın benim için böyle düşünen herkesle aynıyım.

Ne demiş büyük insan ne mutlu Türküm diyene

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.