Şimdi Ara

^^SonyEricsson W960i^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.565
Cevap
4
Favori
317.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K850 ve W960 arasında kaldım ben şimdi.Şu anki telim K750 ama walkman serisi tam bana görede.Bu dokunmatik ekran kullanımı çok zor a benziyor yaws.K850 i alıcaz galiba Ama ikisinide göremden bişi diyemem

SonyEricsson hakikaten bombayı patlatmış...

Orjinalden alıntı: tej90

K850 ve W960 arasında kaldım ben şimdi.Şu anki telim K750 ama walkman serisi tam bana görede.Bu dokunmatik ekran kullanımı çok zor a benziyor yaws.K850 i alıcaz galiba Ama ikisinide göremden bişi diyemem

Alışırsın 1 haftada

quote:

Orjinalden alıntı: outlaw

Bu alet ne böyle yahu?

SonyEricsson hakikaten bombayı patlatmış...

Salladı piyasayı

• Ben dokunmatik ekranlarda zorlanıyorum ya. Acaba bu telefonun yan tarafında p serilerinde olduğu gibi kaydırma tuşu var mı? Birde bu telefonda 3,5 jack girişi ve 3-d stereo hoparlör olsa işte o zaman tam süper olurmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 15 Haziran 2007; 14:33:16 >
  • Süper bir haber ve süper bir alet ... İşlemcisi nasıl bilmiyorum ama 128 mb ram koyulduğuna göre işlemci pek hızlı olmayacaktır ... Tahminim 300 mhz civarı işlemci vardır ... Ekran kalitesi , symbian işletim sisteminin artıları ve hafızanın yüksek kapasiteye sahip olması ezici özelliklerden , 3.2 mp kamerayı da gözden kaçırmamak gerekir ... 2mp kameralı P990ım ile harika resimler çekiyordum ki bu cihaz daha üstün olduğuna göre tadından yenmez diyorum , ben de bekliyorum ... Şimdilik yorumlarım bu kadar ...
  • K850 ile bunu arasındaki ses kalitesini çok merak ediyorum.Ekran kullanımı zor ve kullanışsız bence W960 da ama telefon çok şekil kararsız kaliyo insan valla W960 video çekme hakkında biligi verildimi acaba K850 320x240 / 30 fps dendi W960 da ona yakınsa ikiside düşünülebilir.K850 çok kalın birde W960 incecik

Birde K850 nin ekranı 2,2 inç W960 ekranı kaç inç. Yani hangisinin ekranı daha büyük ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 15 Haziran 2007; 14:51:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

tek eksik s.e nin hala 262 bin renkli ekran yapması artık 16m renklli ekrana geçmesi gerekiyor

16milyon ile 262.000 renk arasinda bu tarz kucuk ekranlarda öyle aman aman, ciddi bir fark hissedilmiyior. Bir ara E65 kullandim ve 16milyon renkliydi cihazın ekranı ama inanmazsin belki 262,000 renkli K810i'nin ekranını üç gun sonra mumla aramaya başladim!!

Bu arada N95'in papucunu kesin olarak dama attigi bir konu var ki, o'da W960'in işçilik, kasa ve malzeme kalitesi. N95'in kasasının her yerinden gacir-gucur ucuz plastik sesleri geliyor, birleşme noktalari oynuyor ve kullanilan malzeme o fiyata satilan bir cihazda kesinlikle siritiyor. W960'in ön-incelemelerden dahi kasa ve işçilik kalitesinde N95'e toz yutturacagi ve bu sinifta bir cihazda işçilik kalitesi nasıl olur ders verecegi belli. W960'in ince ve zarif olmasi bir kenara oldukca tok ve saglam bir yapisi var

+1

• çok süper bi telefon olmuş süper
    ama arka tarafı güzel değil heralde yatay çekim yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 15 Haziran 2007; 14:18:01 >

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

n91den sonra asık oldugum tek tel budur

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

taze fotolar geldiiii

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

ben bu taze fotoları çok sefdim
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı

• O nasıl telefon öyle 8 GB telefon hafızası var.

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

taze fotolar geldiiii

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

ben bu taze fotoları çok sefdim

ellerinde neyi tuttuklarının farkındalar mı acaba ???

• Çok güzel telefonda bir kullanmak isterdim açıkçası K850 nin menüsüde böyle değişikmi acaba
  • arkadaşlar tek kelime MUHTEŞEEEEEEMMMMMM...TELEFON OLAĞAN ÜSTÜ HER İKİSİDE AMA TABİ 3.2 MP OLAN ÇOOK DAHA ÜSTÜN VE TAHMİN EDİYORUM Kİ PİYASADAKİ BÜTÜN ODELLERİ EZİP GEÇİCEK EEE SONYERİCSON FAKIDA BUDUR YÜRÜ BE SONY ARKANDAYIZ (ZATEN BİZ TOPİK OLARAK YÜZÜMÜZÜ YERE DÜŞÜRMEYECEĞİNİ BİLİYODUK DİMİ ARKADAŞLAR )YA HAKKATTEN SÜPER TELEFONLAR HEM ESTETİK HEMDE ÖZELLİK BAKIMINDAN ZENGİN TAMAMDIR...BU TELLER DEĞİL NOKIA GİBİ BASİT Bİ TENEKE MARKASINI,SONY GİBİ KALİTELİ CİHAZLAR YAPAN BİR MARKANIN TELEFONLARINI BİLE GERİ PLANDA BIRAKACAK İLGİ BUNLLARAD ÖNECEK HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN SONY BİR GOL DAHA ATTI......
    FOREVER SONYERİCSSON FOREVER W SERİES

• çok güzel telefon işletim sistemi nedir?
  • quote:

taze fotolar geldiiii

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

Bence fazla aşık olma gökhan. Bu symbian Os kullanımı zor, daha önceden 2 kez bu işletim sistemini kullandım ve hiç memnun olmadım. Belki sen seversin ama kalemle telefon bir arada oldu mu ben o işten hiç hazzetmiyorum.

• inşallah tez amanda çıkarda üst modellerde renk olur
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • - Symbian OS işletim sistemi

quote:

Orjinalden alıntı: iCe_SuNNY

çok güzel telefon işletim sistemi nedir?

fake gibi ama paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 15 Haziran 2007; 15:00:18 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.