Şimdi Ara

^^SonyEricsson W960i^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.565
Cevap
4
Favori
317.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SonyEricsson W960İ

WALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMA NWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKM ANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALK MANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWAL KMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWA LKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANW ALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMAN WALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMA NWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKM ANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALK MANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWAL KMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWA LKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANW ALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMAN WALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMA NWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKM ANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALK MANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWAL KMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWA LKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANW ALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMAN WALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMA NWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKM ANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALK MANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWAL KMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWA LKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANW ALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMAN WALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMA NWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKM ANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALK MANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWAL KMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWALKMANWA

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

Reis-i Eagles'ın gsmarena'dan türkçeye çevirdiği teknik bilgiler

GENEL:
    UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Tanıtım Tarihi: 2007 Haziran
    Durum: Yakında Gelecek

BOYUTLAR:
    Cihaz Ebatları: 109 x 55 x 16 mm
    Ağırlık: 119 g

EKRAN:

Ekran Tipi: TFT Dokunmatik, 256K (262.144) Renkler
    Ekran Çözünürlüğü ve Boyutu: 240 x 320 piksel, 2.6 inç
    - El yazısı tanıma özelliği
    - Duvarkağıtları, Ekran Koruyucular

ZİL SESLERİ:

Zil Sesi: Polifonik (40 kanal), MP3, AAC
    Bestelenebilir ve yüklenebilir zil sesleri
    Titreşim: Var

HAFIZA:

Telefon İsim Hafızası: Var
    30 Gelen arama, giden arama ve cevapsız kaydı
    Kart Yuvası: Yok
    - 8 GB Dahili Hafıza

VERİ:

GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD: Yok
    EDGE: Yok
    3G: Var, 384 kbps
    WLAN: Wi-Fi 802.11b
    Bluetooth: Var, v2.0 A2DP desteği ile
    Kızıkötesi: Yok
    USB: Var, v2.0

ÖZELLİKLER:

İşletim Sistemi: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0

Mesajlaşma: SMS, MMS, E-Posta

Tarayıcı: WAP 2.0/xHTML, HTML(Opera 8.0), RSS okuyucu

Oyunlar: Var + Yüklenebilir

Renkler: Vinyl Black

KAMERA:

3 MP, 2048x1536 piksel, otofocus, video, flaş; 2. Video Arama Kamerası

DİĞER ÖZELLİKLER:
    - Java MIDP 2.0
    - FM Radyo ve RDS desteği
    - Walkman Touch Oynatıcı
    - TrackID
    - T9
    - Resim Görüntüleyici
    - Resim/Dosya Editörü
    - Organiser
    - Ses Kaydı
    - Handsfree

BATARYA:
    - Standard batarya, Li-Ion
    - 370 saate kadar bekleme süresi
    - 9 saate kadar konuşma süresi

^^SonyEricsson W960i^^

8GB - müzik çeşitleri için yer
    Hafif pop? Hard rock? Reggae, hip hop, caz? W960i'te hepsine yer var. Telefonunuzda en çok 8000 şarkı (eAAC+ biçiminde) saklayabilirsiniz.

^^SonyEricsson W960i^^

Kusursuz dokunuş
    Walkman® dokunmatik müzikçalarla müziğinizi kolay yoldan yönetin. Albüm kapağına büyük telefon ekranında bakın ve parmaklarınızla istediğiniz şarkıyı çalın.

^^SonyEricsson W960i^^

Telefon ekranınızda televizyon kalitesi
    Videoları W960i ekranda TV kalitesinde izleyin. Veya PC'nize bağlanıp telefonunuzdaki podcast'leri senkronize edin ve zevkini çıkarın. Gereken tüm yazılımlar ve stereo kulaklık seti telefon kitine dahildir.

^^SonyEricsson W960i^^

Dokun ve çal Walkman® telefon
    Şık tasarımlı W960i Walkman® telefonu, dokunmatik ekranı ve 8 GB belleği ile etkileyicidir. İstediğiniz her müzik, tam anlamıyla parmaklarınızı ucundadır. W960i yakında piyasada.

El Yazısı Tanıma
    Stylus kalem kullanarak dokunmatik ekrandan metin girişi: Normal kalemle yazar gibi bir harf yazın. Stylus kalem, yazdığınız harfi, klavyede karşılığı olan harfe dönüştürür.

Walkman® telefon
    Mobil müzik devrimine katılın

Müziğiniz telefonunuzda
    Sony Ericsson Walkman® telefon, dijital müzik çalarların rahatlığını cep telefonunuza getiriyor. Artık gelişmiş telefon özelliklerini kullanmanın yanı sıra, cep telefonunuza müzik yükleyebilecek, yüklediğiniz parçaları gerçek zamanlı aktarabilecek, saklayabilecek ve çalabileceksiniz. Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

Walkman® çalar
     ^^SonyEricsson W960i^^

Telefonunuzdaki müziği yönetmek artık çok kolay. Tek bir tıklama ile Walkman® müzik çaları başlatabilir, herhangi başka bir dijital müzik çalardaki gibi parçaları çalabilir, geri sarabilir, ileri sarabilir, ekolayzer tercihlerinizi belirtebilir, parça sırasını karıştırabilir ve çalma listesi oluşturabilirsiniz. Walkman® çalar, MP3 ve AAC de dahil olmak üzere çok sayıda dosya formatını destekler.

FM radyo
     ^^SonyEricsson W960i^^

Müzik yayını her zaman var, siz sadece kulaklığınızı telefonunuza takın ve dahili FM radyoyu etkinleştirin. RDS sayesinde dinlemek için ayarladığınız istasyonu ya da bazen çalan şarkı hakkındaki bilgileri görebilirsiniz. Kendi seçtikleriniz dışında birşeyler dinlemek istediğiniz zamanlar için ideal bir özellik.

MegaBass™
     ^^SonyEricsson W960i^^

Bas frekansları daha baskın hale getirildiğinde müziğin keyfine daha iyi varırsınız. Sevdiğiniz şarkıları yüksek kaliteli kulaklık veya harici hoparlörlerden yüksek sesle ve berrak bir ses kalitesiyle dinleyebilirsiniz. Mega Bass™ özelliği sese derinlik ekler ve stereo genişliği kazandırır.

Sarsıntı denetimi
    Melodinizi değiştirmenin kolay yolu: Telefonunuzu sarsmanız yeterli. Sarsıntı denetimi etkin durumdayken, Walkman tuşunu basılı tutup bileğinizi titretin. Parçanın değiştiği size bir titreşimle bildirilir; geçerli çalma listenizden rasgele yeni bir şarkı seçilir ve otomatik olarak çalınır.

Resmi sitesinden ingilizce bilgiler

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10908

Resmi sitesinden türkçe bilgiler
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10908

Devasa büyüklükteki W960i resimleri

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_2_3_1&zone=pc&lm=pc3_2&pid=10908&esi=true

İlk vidyo'su

Bu vidyoyu izlemeden iphone alacağım demeyin. İzleyin ve w960ta karar kılın

Arkadaşlar. Şimdi imzayı hazırladım. Kesinlikle kural dışı falan değildir. Her türlü kontrolünü yaptım. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
    Resim için daha güzel bir hareketli resim bulursanız değiştirebiliriz

Bu görünüşü

^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ | | | W960i Klüp | | |
    |||
    109 x 55 x 16 mm ||| 119 gr ||| 240 x 320 Dokunmatik Ekran, 2.6 inç ||| 8 GB Dahili Hafıza ||| Walkman 2.0 |||
    ||| Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 ||| 3.2 MP Kamera, 2048x1536 piksel ||| Autofocus ||| WLAN: Wi-Fi 802.11b |||
    ||| A2DP desteği ile Bluetooth ||| 128 mB Ram ||| İnanılmaz Kutu İçeriği ||| Sarsıntı denetimi |||

^^SonyEricsson W960i çok yakında hayranlarıyla buluşuyor^^
    ^^O'nun cazibesine kapılmak istiyorsanız tıklayın.^^
    (((^|^))) W960i (((^|^)))

Bu da kod hali buyrun(kod halini koyunca sayfa yapısını ve düzenini bozuyordu. buraya upload ettim.burdan kullanabilirsiniz imzayı)

http://rapid-share.com/files/37986501/w960i_imza.txt
    http://www.sendspace.com/file/sisy7c

W960i Klüp Üyeleri
    Üyelik Kapatılmıştır.

0-PHI(hayranı fanatiği değilim.sadece beğeniyorum.bundan dolayı 0 numaralı üyeyim)
    1-pininfarina
    2-sardemir
    3-bulut_kunter
    4-_acidburn_
    5-EstrEmO
    6-KENSHIN
    7-sagolen
    8-memolix
    9-mercan2317
    10-Akelei
    11-alisan
    12-gandalf_3466
    13-redpover
    14-CeLLaT_1905
    15-saidtezel
    16-Katze
    17-pcman5334
    18-gallagher2001
    19-Chandler B.
    20-zanozan
    21-aNLcLk_1905
    22-thompson
    23-okanbay
    24-tiger_xp
    25-sergen_baba
    26-bynedim
    27-join
    28-thrtn
    29-milu
    30-ssmuho
    31-kumlu005
    32-Si_pro
    33-akazcioglu
    34-CatSK
    35-west_616161

Teknode Tarafından Yapılan W960i İncelemesi

^^SonyEricsson W960i^^

AÇIKLAMA

Arkadaşlar telefon'u ilk elime aldığımda kaliteli bir cihaz olduğunu anladım açıkçası.
    Telefonun en güzel yönü ince ve şık tasarıma sahip olması bunu güzel uygulamışlar bu cihazda.
    En çok merak ettiğim hoparlör sesi beni yanıltmadı ve test ettim gerçekten muhteşem bir sese sahip.
    Tabi sesde güzel olmasının nedenini Walkman serisi olmasına bağlayabiliriz.
    Telefonun içi şu anda da kullandığım P990i'nin bir kopyası diyebiliriz.
    Kamera bakımından da merak ettiğim konular vardı ve merakımı giderdim.
    P990i de olduğu gibi aynı sistemle çalışıyor fakat birkaç değişik yanı var.
    Mesela P990i de telefonu odaklayıp bekleyip çekmek zorunda kalıyorsunuz.

Fakat bu telefonda aniden bassanız bile kendini beklemeye alıp odaklıyor ve kısa sürede çekim yapıyor.
    Sizlere birkaç fotografta ekleyeceğim W960i'ye ait.Eğer inanmayan olursa fotografları bilgisayarına kaydedip özelliklerden hangi cihaza ait olduğuna bakabilir.
     ^^SonyEricsson W960i^^

TASARIM VE BİLGİ

Telefonda ki geri tuşu walkman tuşu ve c tuşlarının üzerinde belirgin olmayan tuşlar var aslında.
    Bu tuşlar walkman modunda devreye giriyor veya video oynatmak istediğinizde devreye giriyor.
    Tuşlar bana biraz sert geldi yani gerçekten aşırı sert diyebilirim tabi bu benim görüşüm.
    Yani P990i deki klavye rahatlığı yok diyebilirim.
    Bilindiği üzere telefon Uiq3 işletim sistemini kullanıyor ve bu bana göre muhteşem birşey.
    Çünkü hem p serisine alışanlara hemde walkman serisini kullanıp daha fazlasını isteyenlere hitap edebiliyor.
    Telefonun yan kasası göründüğü üzere beyaz arka kapak ön kapak siyah olarak tasarlanmış.
    Telefonun yan tarafınada zarif bir çıkıntı eklenmiş bunun nedeni herhangi bir teelfon tutucuya bağlayıp telefonu elinde gezdirmek isteyenler için.

8GB

Telefonda en çok dikkat çeken özellik bana göre 8gb olması.
    Çünkü herhangi bir telefona 8gb bir kart almaya kalksanız bile dünyanın parası.
    Hem alıp taksanız bile kartı telefon sapıtıyor verim alamıyorsunuz.
    Bu telefonu 8gb yapmaları güzel olmuş gerçekten.
     ^^SonyEricsson W960i^^

DOSYA YÖNETİCİSİ

Telefonun dosya yöneticisi iki bölüme ayrılıyor, 1-Medya Klasörü 2,Telefon Klasörü.
    Çektiğiniz video ve resimler medya klasörüne gidiyor yani.İstediğiniz gibi klasör açabiliyor silebiliyorsunuz.
    Çoklu dosya gönderimi yine mevcut ve çoklu taşıma silme buna dahil.

KAMERA

Telefonun ön kısmında bulunan video görüşme sağlayabilen kamera o kadar küçük ki belli bile olmuyor diyebiliriz.
    Bazı telefonlarda ön kameralar sırıtıyor mesela,ama bu telefonda çok kibar yerleştirilmiş.
    P990i de olan kamera koruyucusu bu telefonda mevcut değil yada diğer w serilerinde bulunan diyelim.
    Çünkü bu telefon p serisi değil w serileriyle karşılaştırmak daha doğru olur diye düşünüyorum.
    Çekilmiş birkaç fotograf koyucam sizlere ama bilenleriniz varsa eğer p990i deki kameranın aynısı diyelim.
    Menü olarak da kalite olarak da aynı sadece 3.2 mp.Ben pek bir fark göremedim şahsen.

EKRAN

Bu telefonda hoşuma giden o kadar çok şey varki bunlardan biride ekranı.
    Dokunmatik olarak SonyEricsson'un diğer telefonlarıyla kıyaslarsanız onlar çok çabuk ve aşırı çiziliyor Örnek:P910i,P900.
    Ama bu telefonda dokunmatik ekranı sert yapmışlar aynı zamanda kalemide farklı plastik birşey.
    Ekranının çizilmesi aslında kullanıcıya bağlı birşey ama p serisinde of yine mi çizildi gibi kelimeli cümleleri bu telefonu kullanırken sarfediceğinizi düşünmüyorum.Tabi p serisi kadar ekrana basmak kolay değil biraz daha sert basmanız gerekiyor.
     ^^SonyEricsson W960i^^

WALKMAN

Bu telefonda walkman menüsü gayet şık çünkü animasyonlar kullanmışlar mesela havada kabarcıklar uçuşuyor falan.
    Mesela belirli bölümlere ayrılmış walkman menüsü.Misal Ruh hali diye bir bölüm var ben walkman kullanmadım daha önce belki diğerlerinde de vardır.
    Yine her zaman ki gibi ekolayzer bu telefonda da mevcut ve gayet güzel.Ses hakkında zaten bilgi verdim sizlere çok güzel bir sese sahip bununla birlikte de kaliteli çıkıyor.

Telefon şahsen elde çok güzel duruyor ince olması göz önüne çıkaran özelliklerinden biri.
    Hem ince hem kullanışlı hemde zarif bir telefon olarak tasarlanmış W960i.
    Ama daha önce normal bir walkman telefon kullanıp buna geçiş yapmak isteyenlere pek kullanışlı gelmeyebilir.
    Ekran çizilmiyor dedik ama hepde ekranı kullanmak olmaz çünkü zamanla zarar görebilir ellemekten.
    Joystick yan tasafta tukarı aşağı ve ortasına basılabilme özelliği var.
    Bu telefonu rahat kullanmak istiyorsanız eğer elinizi aynı zamanda joystick e sabitlemeniz gerekebiliyor.
     ^^SonyEricsson W960i^^

WEB

Arkadaşlar web daha önce gördüyseniz P990i nin aynısı hiç bir fark yok.
    Kullanışlı bir web tarayıcısına sahip bu telefon.Wireless da buna eklenince zaten kim tutar sizi.
    Wireless aynen devam sistemi değiştirmemişler adamlar.Şifreli wireless lara giriş yapabilmek için hesap kurmanız gerekiyor.
    Ama şifresiz wireless lara kolayca bağlanabiliyorsunuz hiç bir sorun yaşamadan.
    Web i tam ekran yan kullanma geniş dar kullanma özellikleri bunda da mevcut.
    M.youtube dan kolayca video izleyebiliyorsunuz wireless buna çok iyi imkan sağlıyor ve takılmıyor.

Telefonda birde bekleme menüsü var çeşitli yerlere girmeye yarayan bir menü bu kısayollar vb.
    Telefonda saat büyük ve siyah bir biçimde tasarlanmış dikkat çeken bir görünümü var.
    Telefonda girintili çıkıntılı çok fazla yer yok ön kısım düz arka kısımda sadece kamera şişkinliği var tasarım gerçekten çok güzel arkadaşlar.

TELEFONUN PİL ÖMRÜ MÜKEMMEL 2 GÜNDÜR FULL ELİMDEYDİ VE YAPMAM GEREKEN AYARLAR VARDI HALA ŞARJI BİTMEDİ %25!

Örnek Kamera Fotografları :

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

Fotograflar bu saatte anca bu kadar kusura bakmayın yorgunum yerimden kalkıcak halim yok.

Orjinal Çekim Fotograflar : Buraya birkaç tane koyucam isteyen indirip özelliklerine bakabilir.Sonra yalan söylüyorsun durumları olmasın.

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Aralık 2008; 11:25:01 >

• 3 haftaya kadar çıkarmı yawçıkmazza n95 alıcamda bide bu çıktımı kaç ytl olur türkiyeye ne zaman gelir ?? bence bu telefon n91 i alt üst edicek

bunlarda yeni resimler

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost RideR -- 15 Haziran 2007; 10:15:21 >

• eylül - ekim gibi piyasalara düşmeye başlar

bu arada flaşı da varmış..eksiğini bulana verecem 1 adet çetrefillisinden

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

W960 TEK KELİME İLE BİTİRMİŞ OLAYİ, İŞTE BUDUR TELEFON!!

CİHAZİN İNCELİGİ, 8GB MEMORY, N SERİSİ GİBİ TAKOZ OLMAMASI VE YUKSEK HIZLI İŞLEMCİSİ İLE NOKİA'Yİ ŞİMDİDEN ÇOK TERLETECEGİ AŞİKAR.

İşte detayli teknik özellikler;
    W960'in 9 saat konusma suresi ve 30Fps hizinda videosu göz kamaştiriyor
    Bu arada 2007'nin dördüncü çeyreginde yani eylül gibi vitrinleri süsleyecek bu bebekler. Ben şimdiden bi tane ayirttim W960i
    Gelir gelmez benim olacak bu bebek

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

^^SonyEricsson W960i^^

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

eylül - ekim gibi piyasalara düşmeye başlar

1500ytl'den

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

PHI hocam bi rahat durmuyon yaff (tam gaz devam )

hayran oldun w960a napayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Haziran 2007; 10:20:32 >

• Aşık olunası bir telefon

bak doğrusu burda
    quote:

Technical Specifications

Phone Models: more>>
    W960i Dual mode UMTS for selected markets
    Networks:
    W960i Dual mode UMTS (2100MHz), GPRS 900/1800/1900
    Screen Display:
    240x320 pixels QVGA
    262 k TFT color
    Memory:
    RAM Memory: 128MB
    Flash Memory: 256MB
    Shared memory for storage: Up to 160MB + 8GB (for user storage)
    Max JAR Size: Unlimited (but depending on available storage)
    Max SIS Size: Unlimited (but depending on available storage)
    Symbian OS Technology: more>>
    Symbian OS v9.1
    UIQ 3.0
    Native hardware accelerated 3D graphics with Open GL ES support
    Java Technology: more>>
    Java ME CLDC 1.1:

* JTWI 1.0 (JSR 185) consisting of Connected Limited Device Configuration (CLDC) 1.1 HI (JSR 139), MIDP 2.0 (JSR 118), WMA 1.1 (JSR 120)
    * PDA Optional Packages, supporting the File and PIM APIs (JSR 75)
    * Bluetooth™ API (JSR 82)
    * Wireless Messaging API 2.0 (JSR 205)
    * Web Services API (JSR 172)
    * Mobile Media API (JSR 135) Mobile 3D Graphics (JSR 184) with hardware acceleration
    * Scalable 2D Vector Graphics API for J2ME (JSR 226)
    * Nokia UI API 1.1

Browser: more>>
    Opera version 8: HTML 4.01, xHTML 1.0, CSS, Javascript (ECMAScript), RSS
    TLS/SSL security
    WAP 2.0
    Messaging: more>>
    SMS, MMS, EMS
    POP3, IMAP, SMTP and MIME
    Push e-mail
    Digital Rights Mgmt.: more>>
    OMA DRM v1.0
    Multimedia Support: more>>
    Audio: MP3, AAC, eAAC+, AAC+, AU, iMelody, AMR, RMF, DLS, RealAudio, G-MIDI level 1, WAV, WMA, XMF
    Video: MP4 (MPEG4 and AAC-LC), 3GP (H.263 SMR NB and AAC), Real Audio Video, WMV 9
    Image: BMP, GIF, JPEG, MBM, PNG, WBMP, SVG Tiny 1.1
    Animations: GIF
    Streaming: RTSP according to 3GPP™
    Local Connectivity: more>>
    Bluetooth 2.0
    USB 2.0
    WiFi (802.11b) (UMTS version only)
    VoIP support
    PC software
    Extra features:
    Walkman player
    3.2 Megapixel camera x3 digital zoom, autofocus and business card scanner
    Sony Ericsson Media Manager, music management software
    TrackID™
    PlayNow™
    FM RDS radio
    MusicDJ™
    Streaming audio/video
    WiFi connectivity
    Enabled for VoIP third-party clients
    Latin and Chinese character handwriting recognition
    Chinese keypad, Pinyin and Stokes input
    Transreflective display for bright light conditions
    Jog dial
    RSS feeds
    Podcasting support
    Flight mode

linki:http://developer.sonyericsson.com/site/global/products/phonegallery/w960/p_w960.jsp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson K660i
    18 yıl önce açıldı
    Sony Ericcson W810i Kayıtlı
    4 gün önce açıldı
    Nokia 6230i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ırda yok

• http://www.youtube.com/watch?v=ILtexhk3n6M

bide şu videoya bakın en iyisi bu yeni çıkan sonylerde bana göre
  • quote:

quote:

ırda yok

hoca napacan irdayı wifi verelim SEN İSTEDİN

• quote:

quote:

ırda yok

de get hasta adam

quote:

PHI hocam pininfarinanın verdiği bilgilerde hata var mesela radyo yok yazılmışş

bak doğrusu burda
    linki:http://developer.sonyericsson.com/site/global/products/phonegallery/w960/p_w960.jsp

aslında radyo yok yazmıyor
    radyo var yazıyor da
    o resimlerdeki sıralamada biraz kayma olmuş yok gibi görünmüş
    ben de dikkat ettim ona
    radyo var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Haziran 2007; 10:31:38 >

• quote:

quote:

quote:

ırda yok

hoca napacan irdayı wifi verelim SEN İSTEDİN

öyle deme, sinyal kalitesinin düştüğü yerlerde, bodrum kat, kapalı mekan, dağ başı.. gibi açıyorsun çekim gücü %25 artıyor.. tek dezavantajı açık bırakırsan pili hemen bitiriyor.. sadece gerektiğinde açmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 15 Haziran 2007; 10:32:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

ırda yok

de get hasta adam

quote:

PHI hocam pininfarinanın verdiği bilgilerde hata var mesela radyo yok yazılmışş

bak doğrusu burda

aslında radyo yok yazmıyor
    radyo var yazıyor da
    o resimlerdeki sıralamada biraz kayma olmuş yok gibi görünmüş
    ben de dikkat ettim ona
    radyo var yani

ırda ne la

• RAMİNE Bİ BAKIN BEYLER 128 mb

RAMİNE Bİ BAKIN BEYLER 128 mb

iyi o zaman wm 06 kaldırır

öyle deme, sinyal kalitesinin düştüğü yerlerde, bodrum kat, kapalı mekan, dağ başı.. gibi açıyorsun çekim gücü %25 artıyor.. tek dezavantajı açık bırakırsan pili hemen bitiriyor.. sadece gerektiğinde açmak lazım

yav bi git hadi işine

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

ırda ne la

kızılötesi

quote:

RAMİNE Bİ BAKIN BEYLER 128 mb

W960i

• tek eksik s.e nin hala 262 bin renkli ekran yapması artık 16m renklli ekrana geçmesi gerekiyor
  • ağlamak istiyorum

wi-fi

8 gb bellek

devasa ekran

3.2 mp kamera

SONY

of sen bitanesin yaa su kartların borclarını bitirip beklemeye baslamalı

ama tek sorun fiyatını tahmin edemiormmm

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

tek eksik s.e nin hala 262 bin renkli ekran yapması artık 16m renklli ekrana geçmesi gerekiyor

Vallahi bu kadar özelliğin içinde olmasa da olur diyorum
    16milyon ekran benim için ve çoğu kullanıcı için çok da gerekli değli
    Ha belki az da olsa fark var renk olarak kalite olarak
    Ama benim için çok farketmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

ağlamak istiyorum

wi-fi

8 gb bellek

devasa ekran

3.2 mp kamera

SONY

of sen bitanesin yaa su kartların borclarını bitirip beklemeye baslamalı

ama tek sorun fiyatını tahmin edemiormmm

çekinme ağla
    ben dün bu cihazlar açıklandığından beri bi hoşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Haziran 2007; 10:40:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

yav bi git hadi işine

yıl 2001, mekan türkiyede bi telefoncu;

müşteri:
    çek bi 3310

telci:
    abi onu bırak 3330 geldi, bunda ırda var

müşteri ( Turkish Samurai):
    ırda ne la

telci:
    abi, sinyal kalitesinin düştüğü yerlerde, bodrum kat, kapalı mekan, dağ başı.. gibi açıyorsun çekim gücü %25 artıyor.. tek dezavantajı açık bırakırsan pili hemen bitiriyor.. sadece gerektiğinde açmak lazım, manyak bişey abi, bak burda şeyiside var...

müşteri:
    ee o zaman ne duruyorsun, çek ordan bana bi ırda 'lı 3330..

biz böyle bi piyasadan bu günlere geldik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.