Şimdi Ara

^^SonyEricsson W960i^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.565
Cevap
4
Favori
317.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Asıl guzeli cihazın yan tarafini boydan boya dolaşan incecik bir işik huzmesinin olmasi. Gece loş veya karanlik bir mekanda çok can yakar bu telefon

Evet çok cafcaflı duruyor. K850'dede aynı şeritten kullanmışlar... Valla ben bu iki telefonuda çok sevdim anlaşılan baya bi ikilemde kalıcam...

ben bu telefonlara kavuşmak için çok ekmek yemem lazım

• SE de baya bi kurnaz olmaya başladı haa buna 3.2 mp kamera k850 ye 5
    koruma kapağı olmayan telefonlar bir süre sonra iğrenç resim çekiyor,

• aslında haklısın çok çiziliyor ama ona bi çare var önüne oldukca saydam bir bant çek güzelce olur

4200 rpm hızında ki bir hdd bu ramlerden çok daha hızlıdır.
    8gb normal pc lerden kullnılan ram kullanılsa içindeki verinin kaybolmaması için ve ramlere yeterli enerjiyi verebilme amaçlı birde akü bağlamak gerekir,
    gerek pil ömrü gerekse maliye, greksede yukarıdaki nedenlerden dolayı düşük hızlı manyatik ramlerden kullanılmıştır.

bu kullanıcıyı fazla etkilemez zaten, yani altı üstü mp3 atacan, gayet yeterli olur,
    ama bu ramler hdd den hızlı asla olamaz!

yanılıyorsam düzeltin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

@altinok

dediklerine katılıyorum zaten,hani bi yön tusu olsa ne bileyim bi joystick olsa daha iyi olurdu aklımda var zaten senin dediğin de,dokunmatik ekran sorun yaratırmı hiç kullanmadım bide fiyatı ne olur bunlarda sorun hele ki 8gb hafıza bence muthiş bi yavaslamaya yol acar ama genel ozeliklerine bakıldıgında ise gercekten üstün ozelikli bi tel bence..he şuda var wi-fi ile dokunmatik ekranda cok uyumlu olur

Bu tamamen yalan-yanliş bir kanı.Hafızanın yüksek olmasi hiç bir sekilde cihazda yavaşlamaya yol açmaz! Kaldı ki bu cihazlar TAKOZ N SERİLERİ GİBİ HARD DİSK'E DEGİL, HIZLI FLASH NAND BELLEKLERE SAHİPLER (Yuksek ihtimal samsung veriyordur bu bellekleri) Flash belleklerin okuma ve yazma hızları en hızlı micro hdd'den min. 5 kat hızlıdır. Bu yuzden N serisinden bu cihazlarin dosya okuma ve yazmada çok ilerde olacagına hiç şüphen olmasın. Şimdiye kadar kullanmiş oldugum K750- K790- K810i ve walkman serilerinden W800 ve W810i'de kisaca hepsinde 2Gb memory card kullanmama ragmen herhangi (hatta hiç bir) yavaşlama durumu vs söz konusu olmamişti ve olmazda.

Forumda bir konu hakkinda gercek bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş birkaç bilmezin ortaya atttigi bir kuru hurafeden baska hiçbir sey degil bu konu good charlotte hocam. Kisaca bu cihazlar "dahili flash, nand belleklere sahip olduklarindan" birakin yavaşlamayi, bugüne degin bu kapasitede bir cihazda gorulen en yuksek hıza sahip olacaklarini şimdiden garanti edebilirim..

Ayrica hadi diyelim ki cihaz gercekten aşiri yavaşliyor ve calişiyor! Rekabetin had safhaya ulaşmiş oldugu şuan sony böyle hayati bir hata yaparmi sence? Hiç Sanmiyorum

• arkadaşlar ne olur biri bana bu telefonun yalan olmadığını yazsın ve gözlerime inanmak istiyorum hem wi fi hem symbian os var hemde 3.2mp kamera elveda hayalleirmdeki n95 elveda kullandığım w810i demek istiyorum ve baba nerdesin diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 15 Haziran 2007; 20:44:02 >
    usb belleklerden en az 5 kat hızlı idi

nasıl micro hdd leri aşağlamışsın anlıyamadım,
    ha telefon için uygun değildir bence evet telefonda kullanılması saçma
    ama mayyetik rtamden 5 misli yavaştır demek çok daha şaçma
  • şu anlık tek eksiği stereo hoparlör gibi gözüksede bana göre çok büyük eksik değil hadi bana bunun gerçek olduğunu söyleyin çünkü telefonda open gl desdekli grafik yongası gözüküyo

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

şu anlık tek eksiği stereo hoparlör gibi gözüksede bana göre çok büyük eksik değil hadi bana bunun gerçek olduğunu söyleyin çünkü telefonda open gl desdekli grafik yongası gözüküyo

gerçek gerçek panik yapma
  • ben w960 dan bahsediyorum arkadaşlar forumda bu linki vermişler gerçelk gibi duruyo ve fm radyoda var rds desdekli bvence bu telefon tam bizlik symbainlı walkman serisi bi telefon tam hayallerimdeki gibi

Orjinalden alıntı: nolamaz

sağol ya yüreğime su serptin bu telefon ne pahasına olursa olsun benim olmalı
    babama diyecem alacak onu bana vurcam kırbacı vurcam kırbacı

• quote:

quote:

Seni gidi sezercik senii...

• quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

quote:

quote:

Seni gidi sezercik senii...

22 yaşımdayım ama çocukluğumda ilk hatırlayıp karnım ağırana kadar gülmüştüm o çocuk çok komikti sesive kendisi allah ya eski günleri yadettik iyi oldu

• gøød chãrlotté
    resimler için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Diğer başlığı editledim. w960 ile ilgili yorumları o başlıktan kaldırdım. Artık orası w910 başlığı, burası ise w960 ...

K850 de ayrıldı zaten.

Artık böyle sürecek

Teşekkürler revo

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

gördüğüm en ilginç sony teli, orjinal bir şey olmuş samsung,iphone,nokia,lg ve sony den esintiler var, özellikleri ve dizaynı çok iyi, kullanımı biraz sıkıntılı olabilir gibi...

hiç sorun değil
    alışırız

quote:

Arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmem ama cihazda 15 adet ön-tanımlı ve manuel ayarlanabilen 9 kanal bir EQ mevcut
    Akabinde menuler arasi dolasim hicbir nokia'da olmadigi kadar hizli ve suratli.
    Birde bu cihazlarin ciktiktan birkac ay sonra yeni firmwareler ile olgunlastiklari zaman artik nasil olurlar dusunemiyorum!

Sony bu defa harbi-harbi COK PİS SALLADI PİYASAYI DİYORUM BASKA BİSİİ DEMİYORUM!!

sony ericsson gümbür gümbür geldi işte
    k850 ve w960 dağıttı zaten

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

insan işi değil, deli gibi bir telefon. brawo s.ericsson

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu cihazda pek güzel, symbian olmasıda işe yarar, lakin benim gözüm K850 de. Symbian ile işim yok, ayrıca 5 mp kamera ve xenon flaş ve javanın hızı, benim aradığım özellikler.

öyle hocam
    symbian istemeyen ve 5mpx isteyen k850 alacak
    symbian ve 8 gb isteyen w960

quote:

Asıl guzeli cihazın yan tarafini boydan boya dolaşan incecik bir işik huzmesinin olmasi. Gece loş veya karanlik bir mekanda çok can yakar bu telefon

quote:

Orjinalden alıntı: YBA

dikkatimi çeken husus kameranın koruma kapağı olmayışıydı,
    o yüzden 3mp hikaye
    kamerası yok muamelesi yaparım,
    koruma kapağı olmayan telefonlar bir süre sonra iğrenç resim çekiyor,

dikkatli kullanılırsa bir şey olmaz

quote:

quote:

open gl

• quote:

quote:

hiç güleceğüim yoktu

bu arada telefon daha çıkmadan taliplileri var yani ne dersiniz tutar mı :Ç

düzenleme : devrik cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 15 Haziran 2007; 21:10:46 >

• quote:

quote:

quote:

hiç güleceğüim yoktu

bu arada telefon daha çıkmadan taliplileri var yani ne dersiniz tutar mı :Ç

düzenleme : devrik cümle

ben alacam insallah abi alınmaz mı böyle canavar hele kamerasının performansıda iyi olursa dadından yenmez gerçi se kötü kamera yapacağını sanmıyorum gerekirse dilenecem gerkirse w810i mi bu foruma yazdığım pc mi klavye dahil kablosuz joistiğimi gs formamı satacam alcam ben bu telefonu allah sıhat sağlık verirse zaten benim bu telefona bu kadar hayran olduğumu bilse sony ericsson bana kesin bitane yollar artık pc yi satarsam wif bağlantılı bu telefondan atarım forum a msj bu msj size çok yakın bi frekanstan yazılıyo

• arkadaşlar hiç bir telefonu kusursuz ve mükemmel yapmazlar zira bir kusuru olacaktır elvet ama bu kusurlar gün geçtikçe ortaya çıkar bence en büyük kusurlarından biri biraz daha küçük olabilirdi onun dışında 10 üzerinden 9.5 almıştır benim gözümde buda mükemmele yakın olduğunu gösterir inşallah bu bir yıl içinde k810i gibi hemen satışa çıkar ama fiyatının 2 milyar gibi bir rakamla satılacağını sanmıyorum max 1800 ytl .:)
    olur tahminen .... . ......... . . . . . . . . . . ......... . ...... . . . . . . .......... . . .. . ....... . . :)
  • Herşey çok güzelde anlayamadığım bir nokta var...Neden büyük olmak zorunda eminimki bu özellikte bir telefonu gayet güzel bir şekilde küçük olarak piyasaya süreblirler...Ekrandan demeyin o tuş takımını küçültüp onun yerine büyük bir ekran koyabilrler..Nokia büyük telefonları yüzünden gözümde puan kaybederken s.e da bu hataya düşmesini hiç istemem açıkcası
    walkman'de bence şuana kadar gelmiş geçmiş en ii cihaz olcak gibi gelio
    3.2 bence yeterli 3x ve üzerioptik olmadıktan sonra 5mp olsa ne yazar?
    bide kamerası taş gibi olsa varya.....
    ekran 256k ben ona kızdım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.