Şimdi Ara

sony z1 almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda kullandığım telefon samsung note3...

sony z1i inceledim ve çok hoşuma gitti..samsung note 3 telefonumu verip sony z1 almak istiyorum..değermi sizce kullanıcılar cevaplarsa sevinirim..
    teşekkürler.

• boyle bır ımkanın varsa hıc dusunup bekleme bence,tabıkı z1 alınır
  • takasla almak istiyorum..yada telefonu satıp alıcam.

telefonculara sorduğumda bana 500tl fark verirsin dediler..netcell garantili

bence çok fiyat farkı
  • Bence note 3'den sonra gereksiz bir adım olur

Diğer konuda yazıklarımı aktarayım

1. ekranı önceki z modelinde olduğu gibi soluk, cansız, renkler sanki yıkanmış gibi

2. ekrana direkt karşıdan bakmak zorundasın örneğin bir video izliyorsun yan açıdan bakan arkadaşların izlediğin videoyu görmekte ciddi zorluk çekecekler

3. büyük ve köşeli olması nedeniyle elinde tutarken bir note 3'ü tutarken ki konfor kesinlikle yok her an kayıp düşecekmiş gibi

4. telefonun keanrlarındaki su girmemesi için yapılan plastik kapaklar telefonun bütünlüğünü bozuyor ve su geçirmesin diye yapılan bu dizayndan olsa gerek arkadaşım wireless'inin iyi çekmediğinden yakınıyor

5. hoparlör ses yüksekliği açısından bence sorgulanabilir + kalitesi açısından

6. ince olmasından gerek bi hayli ısınıyor bu da o işlemci ve ekranla gayet doğal zaten ısınmayan yüksek düzey android cihaz yok gibi .... bunu dezavantaj olarak bile algılamamalı

Son olarak kamerası bence auto mode'da lumia 1020'den daha başarılı + video çekerken ois gayet iyi çalışıyor + kalite hissi çok yüksek bir telefon

• teşekkürler.. cevaplar için

benimde dizayn olarak hoşuma gitti...birde note3 deki ekran parlaklığını ısındığı zaman kısması garibime gitti.madem o kadar kuvvetli parlak ekran yaptın neden uzun süre bu parlaklığını koruyamıyor..note 2 de böyle değildi.

z1 in kamerası güzel...
  • Ekran kısma olayı sadece otomatik mode seçili ise yapıyor bildiğim ve gördüğüm kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Ekran kısma olayı sadece otomatik mode seçili ise yapıyor bildiğim ve gördüğüm kadarıyla

yok yok otomatik de değil hatta ekran tonunu ayarlada seçili değil..

samsung galaxy mega da da aynı durum var..oyun oynarken bir müddet sonra ısındığında ekran parlaklığı düşüyor..sonra kendiliğinden tekrar son parlaklığa döndürüyor.

arkadaşımın telefonundada aynı durum var.note 3 lerde
  • Almaya değer bir cihaz maddi sıkıntın yoksa tabi mutlaka herkes bir gün Sony kalitesini tatmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

quote:

Ekran kısma olayı sadece otomatik mode seçili ise yapıyor bildiğim ve gördüğüm kadarıyla

samsung galaxy mega da da aynı durum var..oyun oynarken bir müddet sonra ısındığında ekran parlaklığı düşüyor..sonra kendiliğinden tekrar son parlaklığa döndürüyor.

Sorundan çok ekranın aşırı ısınması ve zarar görmesini engellemeye yönelik bir ayar bu

Zaten note 3'den ekranı daha parlak telefon var mı ben bilmiyorum

Birde yüzde 90 gibi deneseniz yine aynı sorun olacak mı merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Sorundan çok ekranın aşırı ısınması ve zarar görmesini engellemeye yönelik bir ayar bu

yüzde 90 dada oluyor..biraz daha kısdıgımda yapmadı ..yüzde 80 gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

yüzde 90 dada oluyor..biraz daha kısdıgımda yapmadı ..yüzde 80 gibi

ok denediğiniz için teşekkürler

• z1 de böyle bir durum oluyormu..ekranı kısması gibi..
    teşekkürler
  • quote:

z1 de böyle bir durum oluyormu..ekranı kısması gibi..
    teşekkürler

telefon arkadaşımın ben bayağı kurcaladım ama ona dikkat etmedim
  • quote:

z1 de böyle bir durum oluyormu..ekranı kısması gibi..
    teşekkürler

Z1 de ısınma asla sorun değil ne ekran ne de performansda herhangi bir sorun olmuyor. Z1 hem kalite hemde performans olarak ilk sırada olduğunu dh Z1 incelemesinde söyledi kaldı ki doğru da söyledi. Ekran canlılığı konusunda note 3 ile Z1 kıyaslaması vardı hatta Z1 kullanıcı kulübünde paylaşmıştım o Videoyu izleyin ondan sonra ekran konusunda yapılan yorumlayın gereksiz olduğunu göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 2 Kasım 2013; 21:22:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.. engin.Ok
  • Biohazard kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir çok kullanıcı bu cihazı incelemeden yorum yaptığını internetten izlediği videolarla boş yapılan yorumları çok okuyorum bunun sebebini de fiyata bağlıyorum 1900 gibi bir rakam olsaydı o zaman eleştiriler eminim %50 azalacaktı. :)

Neyse Son karar tabiki sizin ben kullandığım için yorum yaptım
    Benim en büyük temennim o kadar para verdiğimiz cihazları sorunsuz kullanmak bu hangi marka olursa olsun geçerlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Rica ederim. Bir çok kullanıcı bu cihazı incelemeden yorum yaptığını internetten izlediği videolarla boş yapılan yorumları çok okuyorum bunun sebebini de fiyata bağlıyorum 1900 gibi bir rakam olsaydı o zaman eleştiriler eminim %50 azalacaktı. :)

Neyse Son karar tabiki sizin ben kullandığım için yorum yaptım
    Benim en büyük temennim o kadar para verdiğimiz cihazları sorunsuz kullanmak bu hangi marka olursa olsun geçerlidir

Lafın bana mı
  • over and under kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayır ben şahsi görüşümü yazdım. Tekno blog sitelerin de okuduklarım varya o kadar basit yorumlar var ki adam hayatında belki de hiç bir şey yapmamış telefona çöp diyo :) alan kerizler diyo o nedenle objektif yorum yapan pek kalmadı

• Kesınlıkle z1

• Over and under seni çok eskiden beridir forumdan hatırlıyorum..Nokia n90 zamanlarından her zaman objektif olduğuna inanıyorum.

bence her telefonda eksiler artılar mevcut.....telefon değiştirme olayları bende hastalık oldu vallahh..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.