Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11.com'da ehızlı mağazasında Sony Eurasia resmi garantili 2.799TL ve ilk 10 kişiye MDR-NC31 gürültü engelleyici kulaklık hediyeli, 55TL'ye kadar n11 indirimi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cokerhan -- 1 Aralık 2015; 23:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iayksl

6 ay sonra alma derim işlemcisi o zaman kötü olacağını ( piyasadaki olacak olan işlemcilerden ki şuan 3. sırada işlemci a9x ve samsung 7serisinden sonra geliyor genel manada ) varsayıyorum fiyat olarak düşer 300 lira ama halefi z6 ülkemize gelmiş olacaktır ve fiyatı öngörüme göre 2800 tl civarı olacaktır dövizde artış olmadığını düşünürsek ve sony ara telefonlarda(ultra ve compact gibi) fiyat indirimi sevmiyor z6 ekranıda 4k olacağını kestiremiyorum pek ama 4k ekran hakkında düşüncem zihinlerde pek olumlu etki bırakmaycak 810 platformu güç bazında çok akım çeken bir mimarı ... fhd den 4k ya istek doğrusunda geçiş yapan ekran düşüncesi mükemmel ötesi... piyasaki 2k ekranlara garezim yok samsung ve lg nin ekranları belli özellikle lg şarj konusunda ekran çözünürlüğü yüzünden bayağı geriye gitti
    iyi kötü yönlerine razı isen al derim unutma ki maddi olarak apple ürünleri gibi ülkemde değerleri sabit kalmıyor ve artmıyor android tabanlı telefonlar gibi benim genel mantığım şudur fiyat olarak (lg konusunda haklı olabilirsin gflex2 ve g4 ün fiyatı aşırı düştü çabuk ucuzluyor beklemek mantıklı olabilir bu markada ) cihazı alırsın düşen parayıda kulladığın zamana sayarsın ben bazen takıntılılı olabiliyorum güncel olmasında aldığım üründe ... zamanında 2300 gibi bir fiyata z1 aldığım ve son bir aya kadar kullandım servise gönderdim 500 tl gibi masraf çıktı mantıklı olarakta yaptırmadım yakın zaman kadar satılıyordu 1000 tlye şuan piyasada yok ve 1000 tlye satılırkende şuan alsam diye düşüncem olmadı ama bazende sıkıldığım oldu telefondan satmak istegimde zamanında 5s 32gbden 100 tl fazla paraya aldığım telefon 4s parasına anca ikinci el parası ediyordu. sonynin ayrıcalıkları vardır iyi ve kötü katlanmak istersen al derim yakın zamanda

6 ay sonra başka bir xperia serisimi tanıtılacak?

O zaman z6 premiumu beklerim.

Sony diğer markalar gibi 1 senede bir değilde 6 ayda birmi amiral gemisi tanıtıyor...?

Yorumunuz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z2 z3 z5 gibi standart serileri 6ayda bir tanılır geçmişte öyle idi gelecekte nasıl olur bilmiyorum ama compact serisi yılda bir kez tanıtılıyor global olarak premium nasıl olur bilmiyorum sony kendi mantıgıyla devam ederse yılda bir kez tanılır premium serisi ...
    eğer önceliginiz zamansa alacagınız zamanın şartları bazında tekrar değerlendirirsiniz .
    eğer faydası olursa ne ala saygılar..
  • Cokerhan C kullanıcısına yanıt
    hayırlsı olsun bir iki güne güzel kampanya çıkar umarım sony tarafından umudum yeni gürültü engelleyici kulaklık yada uch 10 şarj aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 2 Aralık 2015; 0:32:53 >
  • Aranan kan bulundu
  • Size tavsiyem geçmeyin z5p gerçekten kaliteli cihaz fakat ip6 plus dan geçmeye değmez sabredip z6p bekleyin
    premium serisi compact gibi yılda bir üst modeli çıkıyor zaten sony de z serisini artık yılda bir tanıtacak
    Kimse yanlış anlamasın sony çok kaliteli cihazlar yapıyor ben sadece israf etmeye karşıyım gerek yok boş yere üreticileri zengin etmeye eski telefonun yetmiyor ise düşünmeden Z5 premium alınabilir fakat daha 1 yılını yeni doldurmuş hala rakibi çok az telefonlar verilip geçmeye değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Size tavsiyem geçmeyin z5p gerçekten kaliteli cihaz fakat ip6 plus dan geçmeye değmez sabredip z6p bekleyin
    premium serisi compact gibi yılda bir üst modeli çıkıyor zaten sony de z serisini artık yılda bir tanıtacak
    Kimse yanlış anlamasın sony çok kaliteli cihazlar yapıyor ben sadece israf etmeye karşıyım gerek yok boş yere üreticileri zengin etmeye eski telefonun yetmiyor ise düşünmeden Z5 premium alınabilir fakat daha 1 yılını yeni doldurmuş hala rakibi çok az telefonlar verilip geçmeye değmez

Süper bir yorum yapmışsınız hocam.

Ben yaklaşık 1 1,5 sene kadar daha kullanıcam cihazımı,o zaman hangi cihaz çıkar bilemiyorum aklıma yatanı alırım artık yorumunuz için sağolun.

• Z5 premium canada'da satista arkadaslar vergi cart curtla beraber 850$ canada dolari..

• 2799 Tl'den çıktı sonunda hayırlı olsun.
    https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7730-sony-xperia-z5-premium-i-krom

• kullanıcı yorumlarını merak ediyorum bu yüzden bekliyorum, kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim birde bende z3 var acaba z3ten bu telefona geçmeye değer mi ?
  • Arkadaşlar mrb. Android telefona geçmeyi düşünüyorum. Sizler kullandığınız telefondan memnunmusunuz. Benim için hız,performans ve stabilite önemli. Sizce 100 den fazla uygulama ve oyun yüklesem ilerleyen zamanlarda kasma donma vs... olumsuzluklar olurmu. Android dünyasında hangi telefonu önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Size tavsiyem geçmeyin z5p gerçekten kaliteli cihaz fakat ip6 plus dan geçmeye değmez sabredip z6p bekleyin

değer asıl iphone değmez

fark ortada

45 DK 4K VİDEO KAYDI YAPABİLİYOR - SU GEÇİRMEZ - 4K EKRAN - 2 GÜN PİL ÖMRÜ

DAHA NE OLSUN

videonun başına ve 6:45 dk sına dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 2 Aralık 2015; 12:07:25 >

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    teknosada xz5 olanı inceledim kamerasına tek bakınca mükemmel ötesi ancak yanına g4 tuttum işler değişti, sonra xz5 iso ayarının gereksiz yüksek olduğunu farkettim isoyu 800 yaptım bariz şekilde g4 den güzel çekti. Klişe olmuş ama hakkaten kamera süper ancak yazılım stabilitesi rezalet. instagramın kamera çekme menüsünden çeki resimleri daha iyi :) premium sony centere gelmedi daha gelsin hemen alacağım.
  • Kısmetse 30 dakika sonra SONY CENTER'a gidip, teşhirdekini inceleyip bir adet Z5p krom sahibi olcam :) heyecanlıyım.

• cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    hangi sony hocam sordunuzmu gelmişmi diye ?
  • Ankara Kentleri

• arkadaşlar hepsiburada 2699 yazıyor herifler fiyatı yine yanlış mı girdi (z5c'ında yanlış girmişlerdi)

www.hepsiburada.com
    Sony Xperia Z5 Premium Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-premium-p-TELCEPSONXPZ5P-B
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

Ankara Kentleri

Ankara Kentpark yazarken otomatik düzeltme oldu sanırım hocam.
    Kentpark'taki Sony Koç'ta şu an satıştaymış, 2799 lira olarak ve içinden hızlı şarj aleti çıktığı söylendi bana.
    Ayrıca yanında stok kulaklık var yani n11'de ehızlı'nın yani btsony'nin yanında verdiği gibi Sony MDR-NC31 kulaklık verilmiyormuş.
  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    aynen hocam Kentparkı premium düzeltmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

aynen hocam Kentparkı premium düzeltmiş :D

aldınız mı peki? bende alacağım ancak n11 kuponu ve bonus kart indirimi araştırıyorum. Sony MDR-NC31 kulaklık hediyesiyle 2599'a almak için uğraşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.