Teğmen
21 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öncelikle başlık için özür dilerim, açıklayıcı olsun diye yazdım.. R/C bir tutku ve eğlenceli bir aktivite farkındayım.

Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için sizden yardım istiyorum,

Max bütçe 150 tl yeğen 2 yaşına girecek ama 3 yaşında gibi olgun..
Pedalı tren seti derken uzaktan kumandalı araba klasik ama güzel bir hediye karar kıldım

D&r hepsiburada ürünlerine baktım,

Beğendiklerimin Linkini eklerim daha sonra

Tavsiyeniz var mı doğum gününe üç gün kaldı? Yardımcı olacaklara teşekkür
Merhaba, sürekli benzeri konular açılmış ama cevaplarda güzel açıklama eksik.. farklı farklı cevaplar yazılmış..

şarzı uzun giden kamerası güzel telefon tavsiye istiyorum..

Vibe 1 yazılmış, batarya güzel ağır olması sorun değil ama kamera vasatmış

Lgg3 ideal ama şarz ve ısınma yine felaket

Sony c4 hepsiburada da yok sanırım, ideal bi telefon gibi gelmişti.

Arkadaşlar ne almalı, Samsung olmasın bütçe zaten orta segment..

Sony stabil olduğu için tasarım için seviyorum..
Selam, laptopa yeni Bios chipi alıp lehimlesem yazılım yüklemeden! Bios ekranı gelir mi?

Asus Notebook siyah ekran var Bios gelmiyor, güncellerken bozdum servis çok tutar şimdi..
.
Selam yarın sınav var, Girecek var mı merak ettim :)
Selam, yeni Foça komando uzman Çavuş eğitimi alan var mı?
Selam, komando uzman Çavuş olan var mı?
Yeni Foça eğitimi hakkında bilgi edinmek istiyorum da?
Selam,

bios update yaptım, laptop daha açılmıyor, bios ekranı gelmiyor.. cd veya flashla bios yükleyebilir miyim..

bios chipim winbond 25q32bvsig
http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1111694-ukrayna-kime-deplasman

'Shakhtar futbolcuları profesyonel davranıp saklamaya çalışsa da aylardır bu tür ölüm haberlerini dinleyip Avrupa kupası ya da lig maçı oynamaya, halka biraz da olsa normal bir hayat yaşıyorlarmış hissi vermeye çalışıyor.
..

Donetsk halkıyla birlikte Shakhtar Donetsk de kendi topraklarında mülteci. Fenerbahçe için Arena Lviv için ne kadar deplasmansa Shakhtar için de durum içten içe farklı değil ve bu yükü her gün taşımak zorundalar.'

Ukraynanın karışık olduğunu biliyordum, savaş sebepli lvivde oynancağını da ama Futbol kulübünün durumunu böyle tahmin etmemiştim.. dolayısıyla biraz üzüldüm.. ve garip gelebilir, bu halde (ki bizden iyi durumdalar) yenerlerse helal olsun derim..
Fenerbahçe ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçından önce dopingli olduğu öğrenilen Fred, UEFA’nın sadece tavsiye yazısı göndermesi nedeniyle bu maçta forma giymişti.

Fakat Ukrayna basınına bir açıklamada bulunan Shakhtar Donetsk CEO’su Fred’in B numunesinin de pozitif çıktığını söyledi. “Evet haberler doğru. Fred’in B numunesi de pozitif çıktı. Hala UEFA’dan resmi yazı bekliyoruz.”

Dünya Anti-Doping Ajansı’nın Brezilya Futbol Federasyonu’na Fred’in B numunesinin de pozitif çıktığı yönünde bir yazı gönderdiği belirtildi. Yıldız oyuncunun kanında diğer doping maddelerini gizleyen diuretic hlorteazid maddesinin bulunduğu ifade edildi.

Bu gelişmenin ardından Fred'in Fenerbahçe ile oynanacak olan rövanş maçında forma giymesi beklenmiyor. Brezilyalı orta saha son lig maçında da 18 kişilik maç kadrosunda yer almamıştı.

http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/1488691-fenerbahceye-mujde-uefa-kararini-acikladi
Hakkında
İlgi Alanları: okumak, yazmak, düşünmek
Forum İmzası:
İstediğinizi sorunuz memnun olurum,
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 635
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 7.864 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.