Şimdi Ara

Sony Xperia z3 vs LG g4 farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Epey bir süredir telefon bakıyordum orta segment düşünüyordum aslında 1000-1100 dolaylarında fiyat belirlemiştim.
    sony c4'de kafama yatmıştı bu fiyat bandında. Bazı internet sitelerinde 1800 tl'ye g4 satıldığını gördüm
    100 tl world puan veriyor %10 indirim çekleri v.s varmış basit bir hesap yaptığımda hatrı sayılır bir indirim olmuş oluyor.
    alıcağım telefonu 1-2 daha üst düzey kullanabilmek için aradaki fiyat farkı verilir geliyor.
    Lafı çok uzatmayayım iyisi.

G4 ve z3 arasında hangisini tercih edersiniz neden. Sony çok yakın geliyor bana g4'te çok iyi telefon.
    Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
    Teşekkürler

• Her yönden G4'ün ezici üstünlüğü var.
    hangisi daha akıcı acaba

Orijinalden alıntı: Worm Holes

g4 daha performanslıysa z3 ün arayüzünün iyi olmasının ne gibi bir anlamı var.
    batarya z3'ün en büyük artısı galiba stamina mod'un dengi lg'de var mı bilmiyorum.
    hangisi daha akıcı acaba

G4 çok daha performanslı bir cihaz.Z3'ün arayüzünü arkadaş beğeniyordur o yüzden öyle demiştir.Batarya olarak Z3 stamina modları falan kullanırsanız avantajlı olabilir.Onun dışında aktif kullanımda şarjı daha hızlı bile bitebilir G4'ten.Z3 compact ile 3 saat ekran süresini zor gördüm.Z3 compact'ın bataryası Z3'ten daha iyi gidiyor diyorlar bide.Z3'ün durumu vahim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

g4 daha performanslıysa z3 ün arayüzünün iyi olmasının ne gibi bir anlamı var.
    batarya z3'ün en büyük artısı galiba stamina mod'un dengi lg'de var mı bilmiyorum.
    hangisi daha akıcı acaba

Batarya süresi olarak z3 g4 den daha iyi bir cihaz,piyasadaki en sorunsuz arayüz htc ve sony'nin ondan sonra lg gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar

Daha Fazla Göster
  • Compact şuan neredeyse Android telefonlarda bilindik markalarda en iyi pil kullanım ömrü sunan telefondur 3 Saat ekran süresi alıyorsan telefon kullanmayı bilmiyorsundur ben Z3 ile dahi full 3G kullanım,twitter,fotoğraf,müzik ile 5-5.30 saat ortalama ekran süresi alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Compact şuan neredeyse Android telefonlarda bilindik markalarda en iyi pil kullanım ömrü sunan telefondur 3 Saat ekran süresi alıyorsan telefon kullanmayı bilmiyorsundur ben Z3 ile dahi full 3G kullanım,twitter,fotoğraf,müzik ile 5-5.30 saat ortalama ekran süresi alıyorum.

Bu lafa da hastayım telefon kullanmayı bilmiyorsun.Merak etme senden iyi biliyorum.Z3 compact iie 10 saat ekran süresi alanlar var ama nasıl alıyorlar.Adam bütün uygulamaları devre dışı bırakmış parlaklığı kısmış senkranizasyon falan kapatmış stamina mod açmış.O zaman alınır tabi.Telefonun herşeyini kullan da al bakalım o süreleri sonra gel kullanmayı bilmiyorsun de.

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Compact şuan neredeyse Android telefonlarda bilindik markalarda en iyi pil kullanım ömrü sunan telefondur 3 Saat ekran süresi alıyorsan telefon kullanmayı bilmiyorsundur ben Z3 ile dahi full 3G kullanım,twitter,fotoğraf,müzik ile 5-5.30 saat ortalama ekran süresi alıyorum.

Bu lafa da hastayım telefon kullanmayı bilmiyorsun.Merak etme senden iyi biliyorum.Z3 compact iie 10 saat ekran süresi alanlar var ama nasıl alıyorlar.Adam bütün uygulamaları devre dışı bırakmış parlaklığı kısmış senkranizasyon falan kapatmış stamina mod açmış.O zaman alınır tabi.Telefonun herşeyini kullan da al bakalım o süreleri sonra gel kullanmayı bilmiyorsun de.

Yaklaşık 4 yıldır sadece Sony telefon kullanıyorum sidik yarışına girmeyelim, ayrıca Phonearenadan ve büyük telefon sitelerinden de daha iyi biliyorsundur kullanmayı mağlum orda 3 saati en kötü telefonda bile aldıklarını görmedim ayrıca ben zaten 10 saat alanlara inanmıyorum ama hiçbir şey kısmadan rahatlıkla 5-6 saat alınıyor bu telefonla abartma istersen öyle olsa S6,İphone 6 yarım saat ekran süresi vermeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 30 Temmuz 2015; 11:19:54 >

•  Sony Xperia z3 vs LG g4 farkları

Senin komple telefondan aldığın süreyi nerdeyse sadece chromedan alıyorum.

Bi de şimdi senin için ekran süresi kastığımı düşünme son kullanımımı SS atıyorum direkt ha istersen uğra Z3 ana Başlığımıza sana 6 saat ve üzeri ekran süresi alan en az 10 kişi bulurum sırf karalamak için de yorum yapma bir dahakine

Her neyse konuyu da saptırdık konu sahibi arkadaştan özür dilerim benim yorumum Ekran,kamera ve işlevselik olarak G4'ün bütün android telefonlara ezici üstünlüğü var Z3'ün bana göre tasarım ve pil avantajı var ayrıca güncellemeleri çok hızlı alıyor şuan bir çok amiral gemi alamamışken 5.1'i aldı.

• Save Thé Day a laf yok hocam
    Ayriyetten ben bugüne kadar 100 ülkeyi gezdim ve 100 lansmana katıldım gel istersen kapısak derim
    Ve lg G4 Xperia z3+ bile zorlar
    Selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Yaklaşık 4 yıldır sadece Sony telefon kullanıyorum sidik yarışına girmeyelim, ayrıca Phonearenadan ve büyük telefon sitelerinden de daha iyi biliyorsundur kullanmayı mağlum orda 3 saati en kötü telefonda bile aldıklarını görmedim ayrıca ben zaten 10 saat alanlara inanmıyorum ama hiçbir şey kısmadan rahatlıkla 5-6 saat alınıyor bu telefonla abartma istersen öyle olsa S6,İphone 6 yarım saat ekran süresi vermeliydi.

Arkadaşım sidik yarışına giren sensin.Phonearena vs gibi sitelerin testlerine baktım, sanırım stand by modunu ele alarak en üste yazmışlar Z3 compact'ı.Veya Sony ile anlaşmaları da olabilir bilemiyorum.Birşey kısmadan rahatlıkla 5-6 saat alınabiliyorsa ben neden alamadım.Cihazım yaklaşık 2 haftalık.Abartma falan yok gir profilime bak 2 buçuk saat ekran süresininin görüntüsü var.Zaten yaklaşık 2 buçuk- 3 saat ekran süresi alıyorum.

Edit: Birader ne karalaması kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.Zoruna giden ne oldu anlamadım.Sen de sırf fanboyluk yapmadan konuşursan sevinirim.Sony markasını ben de seviyorum, ama maalesef Z3 compact ile o süreleri göremedim.Z3 ile görmen, Z3 compact ile de görüleceği anlamına gelmiyor.Marka bağımlısı olmadan tarafsızca davranmak en doğrusudur.Tabi herkes tarafsız olamaz saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 30 Temmuz 2015; 13:32:33 >

• Tarafsız olmasam sence G4 şunda ezer bunda ezer der miydim? Z3 Daha iyi telefon der geçerdim fanboyluk amacım olsa ama G4'ün kamerası da,ekstra özellikleri de,quantum ekranı da Sony'den fersah fersah iyi aksini söyleyen mi var? Ama forumda neredeyse kalbur üstü bi telefonla 4 Saat ekran süresi görmeyen insan yokken senin 3 saat aldım demen şaşırtıyor ki benim elimde hem Z3 Compact hem de Z3 var hani iki telefon farklı falan deme boşuna akşam da Compact ile 6 saat ekran süresi koyarım buraya ben hiçbir markanın fanboyu değilim ki bu forumda da diğer sitelerde de en çok yerilen marka her zaman Sony olmuştur kamerasıyla,ekran-kasa oranı Iphone'dan kat be kat olmasına rağmen hunharca apple fanları,Samsung fanları tarafından eleştirilmiştir ama haklının da hakkını verin bu telefonların pil süreleri piyasanın en iyilerinden onun haricinde hiçbir konuda iddaları yok bu modellerin bu da bu kadar basit.Ayrıca ben 6 Aydır kullanıyorum Z3'ü yani pili daha oturmuş durumda sen daha kalibre olmamış pille telefonu eleştirme peşindesin.

• quote:

Tarafsız olmasam sence G4 şunda ezer bunda ezer der miydim? Z3 Daha iyi telefon der geçerdim fanboyluk amacım olsa ama G4'ün kamerası da,ekstra özellikleri de,quantum ekranı da Sony'den fersah fersah iyi aksini söyleyen mi var? Ama forumda neredeyse kalbur üstü bi telefonla 4 Saat ekran süresi görmeyen insan yokken senin 3 saat aldım demen şaşırtıyor ki benim elimde hem Z3 Compact hem de Z3 var hani iki telefon farklı falan deme boşuna akşam da Compact ile 6 saat ekran süresi koyarım buraya ben hiçbir markanın fanboyu değilim ki bu forumda da diğer sitelerde de en çok yerilen marka her zaman Sony olmuştur kamerasıyla,ekran-kasa oranı Iphone'dan kat be kat olmasına rağmen hunharca apple fanları,Samsung fanları tarafından eleştirilmiştir ama haklının da hakkını verin bu telefonların pil süreleri piyasanın en iyilerinden onun haricinde hiçbir konuda iddaları yok bu modellerin bu da bu kadar basit.Ayrıca ben 6 Aydır kullanıyorum Z3'ü yani pili daha oturmuş durumda sen daha kalibre olmamış pille telefonu eleştirme peşindesin.

Birader ana konuya attığım ekran görüntüleri var.Ortalama 2 buçuk 3 saat ekran süresi alıyorum.Benim cihazda batarya sıkıntısı mı var o zaman?Pili eleştirme peşinde falan değilim o kadar övülünce 5-6 saat ekran süresi bekliyordum.2 hafta da az bir süre değil.Pilin tam performansa erişmesi gerekir 2 haftada.Neden böyle?Madem 4 yıldır sony kullanıyorsun bunu bana açıkla.

• Batarya için z3 diğer her şey için g4

• Orjinal şarj kablosu ve şarj adaptörüyle şarj edip telefonu gün içinde çok fazla ısındıran uygulamaları kullanmazsan zamanla şarjın oturacağını düşünüyorum çünkü inan senden başka hiçkimsenin böyle kötü performans aldığını görmedim en kötü ihtimalle servise verirsin bir sorun varsa onlar zaten düzeltirler.Ayrıca 2 hafta az bir süre olmasa da ben 5 saat gibi ekran sürelerini 1.5 ay sonra yavaş yavaş almaya başladım yani batarya için o kadar da uzun bi süre sayılmaz ayrıca son güncellemeyle batarya performansı da arttı 5.1'i bekle derim.

tasarım olarak z3 daha hoş pil olarak da önde sanırım ama performans olarak g4 katlıyor anladığım kadarıyla
    teşekkürler ilginiz için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.