Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
148
Favori
815.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar telefonu yeni aldığım için ayarlara çok hakşm değilim. Bir sorunm olacak:
    Dün sanki power tuşuna bastığımda direk ana ekran açılıyordu (şifre yok açılışta), ama şu an power tuşuna bastığımda önce saatli bir ekran geliyor, bunu sürükleyince ana ekranımdaki ikonlar geliyor.
    Bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim? Yani power tuşun bastığımda direk ana ekrandaki ikonlar açılsın istiyorum.
    not: stamina aktif.

Ayarlar- güvenlik - ekran güvenliği - ekran kilidi - yok. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Arkadaşlar telefonu yeni aldığım için ayarlara çok hakşm değilim. Bir sorunm olacak:
    Dün sanki power tuşuna bastığımda direk ana ekran açılıyordu (şifre yok açılışta), ama şu an power tuşuna bastığımda önce saatli bir ekran geliyor, bunu sürükleyince ana ekranımdaki ikonlar geliyor.
    Bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim? Yani power tuşun bastığımda direk ana ekrandaki ikonlar açılsın istiyorum.

Öyle bir ayar bulamadım.
    Ayarlar --> Güvenlik --> Ekran kilidi --> Bu bölümde 4 seçenek var:
    Hızlı kaydırma, Şekil, PIN, Şifre
    "Hiçbiri yok" şeklinde bir seçenek yok. Hızlı kaydırmayı seçtiğim zaman açılışta şifre sormuyor ama saatli açılış ekranını kaydırmak gerekiyor ana menüye geçebilmek için.
    (Android 5.1.1)

• Applock u düzgün çalıştıramadım uygulamayı kilitliyorum mesela WhatsApp ama olmuyor sormuyor şifre vs hiç :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir ayar bulamadım.
    "Hiçbiri yok" şeklinde bir seçenek yok. Hızlı kaydırmayı seçtiğim zaman açılışta şifre sormuyor ama saatli açılış ekranını kaydırmak gerekiyor ana menüye geçebilmek için.
    (Android 5.1.1)

Bende 5.1.1 kullanıyorum. Bu şekilde olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 6 Ekim 2015; 23:01:51 >

• quote:

quote:

quote:

Öyle bir ayar bulamadım.
    (Android 5.1.1)

Ayarlardan kimlik bilgilerini sil yap o zaman ekran kilidi yok seçeneği çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByOverLord

quote:

Orijinalden alıntı: SkeletorQ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkeletorQ

quote:

Veee mutlu son

İlk başta tamir kararı çıkmıştı ama baya bir mail trafiğinden sonra nihayet değişim kararı aldım. (bu değişim demek oluyor demi ? ) :)

Ayrıca değişim alan arkadaşlar nasıl oluyor sıfır cihaz direk eve mi geliyor ?
     ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

Nasıl başardın bunu? Bende garantiye göndericemde sen nereye verdin?

Hocam ankara teleservice e verdim. Bayramdan 2 gün önce. Ama benim avantajım cihaz 30 günlük sürecin içerisinde idi 2 gün ile yırttım. Sonra dediğim gibi daha 3-4 gün önceye kadar tamir kararı çıkmış ve yedek parça bekliyordu. Çok kez sony müşteri hizmetlerini aradım hiç birşey anlamıyor lar ben ne diyorum onlar ne diyor başladım mail atmaya. (yani sony den bana gelen maile göre cihaza tamir kararı çıkar ama değişim ile sonlanır diyordu ama ben gende durmadım) ilk sony e attım yardım istiyorum diye sonra baktım onlardan birşey çıkmıyor çok kez teleservice e mail attım cihazın 30 günlük olduğunu ve tamir istemediğimi söyledim. Aynı zamanda şikayetvar.com dan da mesaj attım onlarda onalra atmışlar falan derken 3-4 gün önce cihazın kayıdı silindi. Sonra bugün sabah baktım ki bunlar yazıyor. Olay böyle gelişti hocam :)

Ha ayrıca konya da servis olmadığı için kargo ile karşı ödemeli oalrak ne kadar aksesuarı varsa şarj aleti kulaklık falan ayrıca faturayıda içine koydum ve komple kutuyu gönderdim.

Teşekkürler ben teknosadan götürücem ama ne şekilde götürmem gerek bende bilmiyorum herkes gibi değişim istiyorum

Hocam teknosa kvk ya yolluyor bilginiz olsun ,dedigim gibi butun aksesuarlariyla birlikte faturasida dahil komple kutulayip verin. Sizin sorun neydi ve cihaziniz kac gunluk acaba ?

Cihazın oldu baya haziranda aldım şuanki sorunları yan kapak, tuşların oynaması ekran algılamaması ve şarj almama. şarjın adaptörden kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede yazıcam belki değişime iter. Gerçekten cihaza iyi bakın çıt diye gider oldukça dayanıksız bana göre
    Birde teknosada garantide 20 günden sonra değişim yada para iadesi isteme hakkım var diyolar doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeletorQ -- 6 Ekim 2015; 23:07:46 >

• Arkadaşlar biraz program tavsiyesi yapin.

Arama programı exdialer
    Browser dolphin

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

quote:

quote:

Öyle bir ayar bulamadım.
    (Android 5.1.1)

Ayarlardan kimlik bilgilerini sil yap o zaman ekran kilidi yok seçeneği çıkıyor.

Ayarlar --> "Kimlik bilgilerini temizle" seçeneği altif değil, soluk renkte yazılmış. O yüzden temizleyemedim. Ne yapabilirim başka acaba?

• Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim problemi şimdi çözdüm. Aynı problemle karşılaşanlar olabilir o yüzden yazıyorum buraya:
    Ben üstteki kaydırma çubuğundaki en sağda görünen kullanıcı ikonunu tıklayıp misafir kullanıcı eklemişim telefonu kurcalarken. Sorun bundan kaynaklanmış. O misafir kullanıcıyı kaldırınca "hızlı kaydırma" ekranını iptal etme seçeneği çıktı meydana, yani şu şekilde oldu:

Ayarlar --> Güvenlik --> Ekran kilidi --> Bu bölümde 5 seçenek oldu artık:
    Yok, Hızlı kaydırma, Şekil, PIN, Şifre
  • Arkadaşlar sırt üstü yatıp telefonla oynarken durduk yere ekran kapanıyor. Ekrana 5 saniye müdahale etmezsem kapanması normalmi. Ekran kapanması için gereken süreyi 1dk yapmıştım.

Not: telefonu yüz üstü masaya koymuş gibi yere paralel tutuyorum ve kıpırdatmıyorum.

• zanaks kullanıcısına yanıt
    camera fv,
    ağırlıklı olarak manuel çekim yapanlar için, detaylı ayarlar, derli toplu bir arayüz ve png formatı desteği sunuyor.

picsay pro,
    standart pekçok fotograf işleme özelliklerine ilave olarak, maskeleme ile lokal müdahale ve yeniden boyutlandırma özelliklerini aynı paketin içinde sunuyor.

swipepad,
    uygulama başlatıcı.. daha fazla detay burada mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98802884
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.capraz

Tum aramalarda yapıyorsa cevabı bilmiyorum.Fakat bazı aramalarda yapıyorsa operator degısıklıgı uyarisi olabilir.

Tüm hepsinde oluyor zaten operatör değişikliği ilk arayınca çalıyor.bende bir iki dk geçince oluyo ama yinede teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Arkadaşlar sırt üstü yatıp telefonla oynarken durduk yere ekran kapanıyor. Ekrana 5 saniye müdahale etmezsem kapanması normalmi. Ekran kapanması için gereken süreyi 1dk yapmıştım.

Not: telefonu yüz üstü masaya koymuş gibi yere paralel tutuyorum ve kıpırdatmıyorum.

Ayni olay bende de var, akilli backlight control gibi bi onlem sanirim.

• ios'dan ilk defa android'e bu telefonla geçtim ilaç gibi geldi. Mesaj geldiğinde ekran uyanmaması (küçük eklentiyle çözülüyor) iphone'a göre kulaklık sesinin vasatlığı gözüme çarpan eksileri ama çokta önemli değil alma konusunda tereddüt eden varsa tavsiye ederim kesinlikle. Dock ile şarj kapağının yalama olması da önlenmiş olur
  • Ekran ayarlarında akıllı arka ışık kontrolü açık mı?
  • Telefonda bi dengesizlik var,3 gün önce pil süresini 4 gün gösteriyodu şimdi 1 gün 19 saat gösteriyo full doluyken.Telefonda bi değişiklik yapmadım.Yüklü olan programlarda aynı arkada çalışan programlarda aynı.
  • quote:

Veee mutlu son

İlk başta tamir kararı çıkmıştı ama baya bir mail trafiğinden sonra nihayet değişim kararı aldım. (bu değişim demek oluyor demi ? ) :)

Ayrıca değişim alan arkadaşlar nasıl oluyor sıfır cihaz direk eve mi geliyor ?
     ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

Yeni cihaz 2 aya gelir artık

• quote:

Orijinalden alıntı: brk1995

Ekran ayarlarında akıllı arka ışık kontrolü açık mı?

Kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: burako1994

Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız çok memnun olurum.Telefon görüşmesi yaparken iki defa artarda dıt dıt sesi geliyor ilk başlarda karşı taraf yanlışlıkla tuşa basıyor sanıyordum fakat öyle değilmiş sorunun çözümünü bilen var mı

Bende de aynı durum oluyor, sanırım görüşme sırasında mail vs. geldiğinde uyarı veriyor, görüşme öncesi mail yokken görüşme sırasında bu dıt dıt sesi sonrası mail geldiğini farkettim, bir de bu şekilde sizde gözlemleyip sonucu yazarsanız, olay netleşmiş olur.
  • Ordinal sarj duck'i kac TL arkadaslar? Ve hangi magazalarda buluruz?

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.