Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
148
Favori
815.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle 47,6 mb lik 232 ile biten surum geldi indiriyorum.degisiklik farkedersem yazarim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

232 nolu sürümde ram daha fazla tüketiyor cihaz. 200 nolu sürümde boşta 900 mb ram varken şimdi 630 mb gözüküyor.

Güncelleme verdikçe batırıyorlar.. Başka ne açıklaması olabilir ki? İnşallah 6.0 toparlar açıkları.

Bundan önceki cihazımı hiç güncellememiştim hala sağlam ilk günkü hızında nr sesi ne başka birşeyi değişmedi temelde Android sistemin temeli aynı tabi görünüm Vs ilkel oluyor güncellemelerini telefonları hep bozduğunu düşünürüm birde bi cihaz hangi sürümle çıktıysa o sürümde en güzel hali oluyor bana kalırsa .

• Servise göndericem ne şekilde yollamalıyım? Birde teknosadan aldığım için oraya götürücem orası hangi garanti servisine yollar acaba?

• Telefon 232 ile cok hafif daha hizlanmis.ses boguklugu devam.
    Dokunmatik hassasiyet kendine gelmis.
    Yukleyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: f_davey

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

232 nolu sürümde ram daha fazla tüketiyor cihaz. 200 nolu sürümde boşta 900 mb ram varken şimdi 630 mb gözüküyor.

Güncelleme verdikçe batırıyorlar.. Başka ne açıklaması olabilir ki? İnşallah 6.0 toparlar açıkları.

Bundan önceki cihazımı hiç güncellememiştim hala sağlam ilk günkü hızında nr sesi ne başka birşeyi değişmedi temelde Android sistemin temeli aynı tabi görünüm Vs ilkel oluyor güncellemelerini telefonları hep bozduğunu düşünürüm birde bi cihaz hangi sürümle çıktıysa o sürümde en güzel hali oluyor bana kalırsa .

Orası öyle ama lollipop arayüz olarak daha güzel kitkat biraz odunsu kalıyor yanında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: concortt

Oyun oynamıyorum. Mesela akşam %70 8 saat sonra kalktığımda %50-55 oluyor.

Duruken de aynı yani.

Greenify aldım onu kullanarak kapatıyorum ekranı. Pek işe yaramadı doğrusu

Aldım alalı böyle (3 hafta falan oldu alalı)

Daha hiç sıfırlama vs yapmadım.

Önemli bilgilerini yedekleyip sıfırlama yapmanız iyi olur bence. .200 ve .232 sürümlerinden herhangi birinde iyi bir sonuç almanız gerekiyor. Almazsanız pil durumu tablosunu atarsınız bakarız, gerekirse servise verir değişim istersiniz(bence düzelecektir gerek kalmaz servise).
  • Sage12 kullanıcısına yanıt
    Hocam System Cache yi temizledim ( ana ekranda telefonu kapatma ve ses açma tuşuna 5 sn basıyoruz 3 kere titriyor sonra telefonu normal açıyoruz)

Baya düzeldi gibi duruyor.
    Şimdi kapanana kadar kullanacağım sonra %100 şarj edip açmadan önce yine System Cache temizliği yapıp açacağım düzeliyor gibi duruyor

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1120714/b1d08013-2255-4ff6-8d91-232009aa4fb4.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1120714/ef5da632-7335-43b2-bddb-f3b78e38dfde.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concortt -- 5 Ekim 2015; 22:20:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sizce nasıl bir gariplik var mı normal mi? Şu an yüzde 50
     ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Ben herkese tavsiye ediyorum System Cache yi temizleyin. Ses açma ve güç tuşuna 5 saniye basılı tutun telefon 3 kere titreyince bırakın telefonu normal güç tuşuna basarak açın. Tamamdır ben de batarya 3 saati geçmiyordu şuan 5.5 saat gidiyor

• quote:

Ben herkese tavsiye ediyorum System Cache yi temizleyin. Ses açma ve güç tuşuna 5 saniye basılı tutun telefon 3 kere titreyince bırakın telefonu normal güç tuşuna basarak açın. Tamamdır ben de batarya 3 saati geçmiyordu şuan 5.5 saat gidiyor

tam olarak ne işlem yapıyor. ayarlardaki önbelleği silme işlemi ile aynı mı?

• arkadaşlar lolipopta konum tabanlı wifi ayarı kalktı mı bulamıyorum

• Gereksiz diye lolipopta kaldırılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

arkadaşlar lolipopta konum tabanlı wifi ayarı kalktı mı bulamıyorum

Konum ayarlarında var. Ne kalkmış anlamadım?

• quote:

Yahu su an ben de yaptim. Psikolojik midir nedir, uzun surmeye basladi sarj, 8 dkda %1 dusuyo ekran kisikken. Ise yariyo sanirim.

• quote:

quote:

o değil. senin dediğin wifi tabanlı konumlama. kitkatta konum tabanlı wifi vardı wifi hep kapalı konumda kalıyordu sadece bağlanabildiği yerde otomatik açılıyordu.

• 232 nolu güncelleme otadan geldi biraz önce şimdi yüklüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: girizgah

quote:

Yahu su an ben de yaptim. Psikolojik midir nedir, uzun surmeye basladi sarj, 8 dkda %1 dusuyo ekran kisikken. Ise yariyo sanirim.

Valla bende de öyle :-) psikolojik mi tam dolumdan sonra anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

arkadarşlar 2 gün önce bende z3 compact aldım. ama teşir ürünüydü herhangi bi problemide yok okadar incelettim satış danışmanı arkadaşa.. herneyse şimdi bi sorunum var ekran kilitlemek için tuşa bastıktan sonra z3 compactın tanıtın videosu oynamaya başlıyor. dokunduğumdada iptal oluyor. ama bu video yu kapatmak istiyorum ben. heryere baktım bunun hakkında yazı bulamadım. nasıl kapatabilirim bu videoyu?

çözüm bu arkadaşlar

telefon etme yerine girip

*#*#73556673#*#*

tuşlamanız yeterli. bununla birlikte telefon demo modundan çıkmış oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

o değil. senin dediğin wifi tabanlı konumlama. kitkatta konum tabanlı wifi vardı wifi hep kapalı konumda kalıyordu sadece bağlanabildiği yerde otomatik açılıyordu.

Anladım o kalkmış sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Her güncelleme yaptığınızda önceki Cache duruyor yerinde üstüne yenisi geliyor. Bu da eskiyi siliyor. Zaten rom vs yüklerken bunu silerek yükleriz hep. Her güncellemeden sonra yapmak lazım. Normalde Recovery girip yapılır ama Z3C de böyleymiş.

Edit:http://m.youtube.com/watch?v=Za-BZbHwol4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concortt -- 6 Ekim 2015; 7:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.