Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
814.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonlarını yeni alan arkdşlar Kamera da pembe sorunu yaşyan varmı
  • Telefonlarını yeni alan arkdşlar Kamera da pembe sorunu yaşyan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

Kullanan arkadaşlar merhaba, sıradan bir mp3 yada Youtube dan bir müzik klip izleyip dinlediğiniz de dış ses kalitesi nasıl oluyor? Özellikle son seste sorun var mı.

Arkadaşın 5S de açtım çok net bir ses tonu aldım.

İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Telefonu Sony Center'da denemiştim. Yüksek seste telefonun arka alt Kısmi titriyor. Gümbür gümbür bir titreme olmasa da hissediliyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

Şu Ana ekran kilit alanına.. ffotoğraf çekme kısayolu olduğu gibi istediğimiz uygulamanın kısa yolunu ayarlayabılıyormuyuz. Aradım fakat bulamadım

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

ben dodol launcheri ile yaptim.

• erginy15 kullanıcısına yanıt
    Umarım güncellemelerde düzeltirler. Kameranın sağına ve soluna çokta güzel kısayol olurdu. olmaması saçma olmuş . Launcher kurmayıda ve kullanmyayı nedense pek sevmiyorum. Bakallım şimdilik böyle dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Orijinalden alıntı: acabuco

Arkadaslar fanboyluk yapmadan yorumda bulunmanizi rica ediyorum. 3 sene sonra artik telefonumu degistirmenin vakti geldi ve yazlari rahatca kullanmak ve havuza gittigimde su gecirmez fotograf makinesiyle ugrasmama gerek kalmayacak bir telefon almayi dusunuyorum. Su altindaki performanslarina baktigimda s5 in duz modeli ile z3 compact videolarini youtubedan izledim, ikiside guzel gozukuyorlar.

S5 in duz modelini rahatca havuz altinda kullandiklarini goruyorum videolarda, s5 active ye gerek kalmiyor bu yuzden.

Duz s5 mi tercih etmeliyim, z3 compact mi ? Avantajlari ve dezavantajlari neler bu iki telefonun havuz alti kullanimi icin?

Z3c tabiki. Çünkü su dayanıklılık sertifikası s5ten daha iyi.

Hangi sertifikaya dayanarak suya dayaniklilik kalitesini belirliyorsunuz ? Z3C ile Nexus 5 i suya dayaniklilik konusunda kiyasladigimizda sonuc ne size gore ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

quote:

Arkadaslar fanboyluk yapmadan yorumda bulunmanizi rica ediyorum. 3 sene sonra artik telefonumu degistirmenin vakti geldi ve yazlari rahatca kullanmak ve havuza gittigimde su gecirmez fotograf makinesiyle ugrasmama gerek kalmayacak bir telefon almayi dusunuyorum. Su altindaki performanslarina baktigimda s5 in duz modeli ile z3 compact videolarini youtubedan izledim, ikiside guzel gozukuyorlar.

S5 in duz modelini rahatca havuz altinda kullandiklarini goruyorum videolarda, s5 active ye gerek kalmiyor bu yuzden.

Duz s5 mi tercih etmeliyim, z3 compact mi ? Avantajlari ve dezavantajlari neler bu iki telefonun havuz alti kullanimi icin?

Z3c tabiki. Çünkü su dayanıklılık sertifikası s5ten daha iyi.

Hangi sertifikaya dayanarak suya dayaniklilik kalitesini belirliyorsunuz ? Z3C ile Nexus 5 i suya dayaniklilik konusunda kiyasladigimizda sonuc ne size gore ?

tr.m.wikipedia.org
    IP Kodu - Vikipedi
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/IP_Kodu

Z3 Compact ip68
    S5 ip57
    Nexus 5 sertifikası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

z1 compacttan geçmeye değer mi acaba

değmez hocam

geçeceksen z3 geçmelisin

ekran 4.3 den 4.6 a geldi z3c de çok aman aman bariz bi büyüme olmuyor.

z1c de çok hızlı stabil.

ben z3 geçmeyi düşünüdum ama hele bi z4 gelsin ona göre.
  • conrado kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam z4'ü beklemezdim. Olursa tam geçiş dönemi telefonu olacak. Belki iyi olur, belki olmaz. Farklı güzel ürünler de çıkacaktır. Yeni işletim sistemleri, yeni donanımlar. Çok riskli. Z1c'den geçmeye bence de gerek yok.
  • orientem kullanıcısına yanıt
    Kenarları filan silikonlamışlar. Kapaklarda su geçirmeyi engelleyecek setler koymuşlar. Ama çok güvenmemek lazım. Çünkü kapakların kilit mekanizması yok. Bu gün 5 metrede sorun çıkarmaz belki ama çıkarırsa neden sorun çıkardı dememek lazım. Kilit mekanizmaları bu tür donanımlar için önemli. Sony kameramda bu sıkıntı yok çünkü kapaklar ayrıca tırnaklı kilit sistemiyle yerine oturuyor.
  • birisi007 B kullanıcısına yanıt
    5 metre mi? telefon 1,5 metreye kadar dayanıklı, ayrıca tırnak var tutması için? nasıl bir beklentiniz var ki?
  •  ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

4G deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 19 Kasım 2014; 12:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Nikola

4G deneme

türkiye mi? hangi operatör?
  • arkadaşlar bende z3c almayı düşünüyorum fakat fiyatlar birbirinden çok farklı bir arkadaş indirim ve maxipuan ile 1250 tl ye geldiğini yazmış ama ben bulamadım. sizin daha önce alış veriş yaptığınız güvenilir uygun siteler hangisi acaba.
  • Telefonun şarj olma süresi (yabancı sitelerde) 3 saat 28 dakika olarak görünmekte. benim telefonum kutusundan çıkan sarj aletiyle 2 buçuk saat civarı sürede 0'dan full şarj olmakta. Bataryadan memnun olmamam (stamina açık, sync yok, gps yok, az konuşma ve benzeri kısıtlamalar ile ile max 6 saat ekran süresi alabiliyorum) ile bir bağlantısı olabileceğini düşünmekteyim.

Telefonlarınızın orjinal şarj ile, ne kadar sürede full şarj olduğunu yazabilirseniz bende kıyaslayabileceğim.
  • haydarselim kullanıcısına yanıt
    ip 68 sertifikasına sahip bir cihaz teoride 5 metre su derinliğine dayanır. Örnekleri mevcut bkz. Sony TX20, Nikon AW100, Panasonic DMC-TS4 vs. vs. Belirgin örnekleri eskidendir fotoğraf makinelerinde olduğu için bu tür örnekler verdim. Tırnaktan kastım kilitli emniyet mekanizması, bunun uygulanabilir türlü versiyonları var. Sony TX20'ye ait olan resimde kilit üst tarafta görülmekte. İlle mühendislik harikası teknolojik bir şey olması da gerekmiyor. Z3c'nin üzerinde bulunan tırnak çok verimli değil. Farklı şeyler de yapılabilirmiş. Beklentilerimi karşıladığı için bu ürünü seçtim ve kullanıyorum. Suyun altında kullanmaya pek niyetim yok. Çokta tavsiye etmem.

Bu arada;
    en.wikipedia.org
    IP Code - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/IP_Code

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 19 Kasım 2014; 13:41:48 >

• haydarselim kullanıcısına yanıt
    T mobile

• merhaba, 3G acip kapama mumkun mu ayarlardan
  • hocam cihazın garantisini hangi siteden soruluyoruz
  • KRALL kullanıcısına yanıt
    http://www.xperiablog.net/specifications/2014-xperias/xperia-z3-compact/

Tesadüfen dolaşırken bu bilgileri buldum. Sensörlerle alakalı bilgi de mevcut.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.