Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.240.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysf.

14w19 ya da 14w20 dışında hepsini alabilirsin bende bahsettiğiniz diğer sıkıntılardan hiçbiri yok.

Seninki 14w kaç peki? 14w30 lar varmış sanırım piyasada.
  • 14w20 ama sıkıntısı yok hiç. Tabi dediğiniz gibi piyasada 30 lu serileri var bunlar da sıkıntı olmama şansı daha çok. Ben 7 aydır kullanıyorum daha bi sıkıntısı olmadı ve en az 20 kez yıkadım suda.güvenle kullanabilirsiniz telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkindede kasa açıklığı var,ama defalarca yıkadım su geçirmedi, ulaşılamama sorunum olmadı (hattım avea) pilim çok iyi gidiyor, daha ne olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Öncelikle z2 nin önemsiz ama büyütülen sorunu kasa açıklığı ve lens kaymasına deyiniğim kasa açıklığı olan cihaz kesinlikle su geçirmiyor ha bu biraz şans işi ama benim telefonumdada kasa açıklığı var(aldıktan 2 ay sonra farkettim belli bile olmuyor) telefona her türlü su ile yapılabilecek işkenceleri yaptım banamısın demedi hala çalışıyor ama Su GEÇİRMEZLİK tamamen şans işi kasa açıklığı olmayan cihazda su geçirebilir.
    İkinci sorun lens kayması benim telefonda belirgin olmayacak şekilde var ama fotoğraf kalitesini etkilemiyor kesinlikle zaten birçok arkadaşta teyit etti bunu.
    Şimdi önemli soruna gelelim telefon açıkken ulaşamama sorunu başıma hiç gelmedi böyle bir sorun var hattan mı kaynaklı operatörden bilmiyorum ve sorunun net bir çözümüde yok bazıları yeni hat alınca düzeliyor diyor ama yeni hat alıp düzelmeyen de var kısaca bazı telefonlarda böyle bir sorun mevcut.

Bende aldıktan bir ay sonra farketmiştim açıklık ve kayma var ama hiç bir sorun teşkil etmiyor içiniz rahat olsun zaten gg den kulaklık dahil 1240 Ã almıştım daha Allahtan belamı mı isteyecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rehberde kaydırarak arama özelliği var mı?bir kişi aramak için bir kaç tuşa daha basmak gerekiyor
  • ysf. kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel var mıydı peki? Testini yaptınız mı ölü pikselin

@44 plaka, sizde ölü piksel var mıydı?
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    Peki ölü piksel var mıydı? Testini yaptıktan sonra geri veremem.
  • Ölü pixelde tamamen şans işi bende yoktu şimdi telefonda yaşadığım tek sorun konuşurken bazen ses tam gitmiyor biraz sesli konuşmak gerekiyor tek sorun bu şu anlık bence bekleyebiliyorsan biraz daha bekle android L güncellenmesini alınca izlenimlerinimizi paylaşırız burada ha ama bekleyemem diyorsan piyasaya daki en iyi telefon z2 bence yine telefon alçak olsam z2 alırdım
    Su geçirmezliğin bi defa kesinlikle kasa açıklığı ile alakası yok 10 telefondan 1 i su geçirebiliyor önemli olan da o bir tane su geçiren telefonun size gelmemesi benim size tek tavsiyem telefonu suya sokacaksanız adam gibi adam gibi suya sokun telefonu alıpta fırlatmayın suyun içine veya havuza girerken telefonla girin ama telefonla suya atlamayın veya sert bir dalış yapmayın bu telefon suya dayanıklı ama telefon suya çarptığı andaki basınca dayanıklı değil

• Arkadaşlar bende 2 tane z2 distribütör telefon var beyaz olanı 10 gün kullandım diğerini şu an kullanıyorum. 10 günlük fabrika jelatinleri üzerinde kulaklık daha açılmamış kutusunda bile ezik çizik olmayan fatura sı (1750) tl olan cihazımı satıyorum. W 35 olup kesinlikle kullanılmamış sıfır telefon yani şimdiden hayırlısı olsun. Fiyat için pm atarsınız

• Arkadaşlar telefonda hangi rom yüklü oldugunu nasıl anlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Rehberde kaydırarak arama özelliği var mı?bir kişi aramak için bir kaç tuşa daha basmak gerekiyor

Kaydırarak arama özelliği yok isme baktığınız zaman arar

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

Peki ölü piksel var mıydı? Testini yaptıktan sonra geri veremem.

Defalarca testini yaptım ölü piksele rastlamadım.

• atp96 kullanıcısına yanıt
    Anladım, o hattan da olabilir dediler ama telefonla alakalı sanırım. Ne yazık ki bekleyemem, idare etmez beni şu anki telefonum yani. O yüzden aele ediyorum z2 konusunda. Android L'de 32-64 bit muhabbeti olacakmış. Z2 32 bi mi? Yok, suya sokmam bile belki ben bozuk olmasın istiyorum sadece ya da hatalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Rehberde kaydırarak arama özelliği var mı?bir kişi aramak için bir kaç tuşa daha basmak gerekiyor

kaydırarak arama özelliği yok ancak ex-dialer yükleyerek bu özelliğe sahip olabiliyorsunuz..
  • ysf. kullanıcısına yanıt
    Testi nasıl yapılıyor peki? Teşekkürler bilgiler için.
  • quote:

Testi nasıl yapılıyor peki? Teşekkürler bilgiler için.

Ayarlar - telefon hakkında- diagnostics - cihaz testi - ekran. Bu şekilde bakabilirsiniz. Önemli değil rica ederim.

• Mükemmel şarj diye buna derim, %51 şarjım varken 4 saat ekran süresi
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

• S.Ã arkadaşlar alttaki resimlerde görebileceğiniz gibi siyah bir nokta çıkıyor arka kamera ile fotoğraf çekildiğinde Zoom yaparak ss aldım ama cidden rahatsız etti beni telefonu ilk aldığım zamanlar böyle birşeyle karşılaşmadım sonradan oldu böyle birşey yardımcı olursanız sevinirim
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★ ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★ ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

• quote:

Arkadaşlar Z2'nin kronik sorunlarından bahsedebilir misiniz biraz? Önemli bir konu benim için.

Kasa açıklığı, lens kayması bunlar donanımsal tamam. 14w ile başlayan hangi seri numarasında bunlar kesin yok diyebiliriz. Sony Center'dan alacağım ama sony center'da ilgi sıfır nerdeyse. Hadi bunları geçtim, kasa açklığı olunca su geçirmezliği gidiyor ve servis kullanıcı hatası diyormuş. Vodafone kullanıyorum, 3g iken ulaşılamama, internette yavaşlama hatta hiçgirmeme sorunundan bahsetti herkes. Bu hepsinde olan bir durum yoksa çoğunluğunda olan bir durum mu? Sony Center'dan alacağım kapalı kutu Z2 de olma ihtimali var mı ya da internettekilerden az mı? Sesin az gitmesinden de bahsedildi aramda karşıya. Bu hepsinde olan bir durum mu?

Benim telefondan yana şansım azdır, başka alternatiflerim de var ama z2 kaldı elimde. Eğer bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalacaksam almayacağım. Z3 bütçemi aşıyor, z3 compact da şu anki telefonumla aynı inc ekrana sahip ama büyük istiyorum ben. Iphone da tercihim dışı. Kutusundan dandik kulaklık çıktığını biliyorum ama başka sorunu var mı? Alınıp kullanılabilir mi? Yazılımsal olarak sorunu var mı ayrıca?

Ayrıca kamerası gerçekten kötü mü?

Kamerası kötü değil kesinlikle. Suya sokmadım bilhassa ama yıkadım bir iki, devamlı ıslak elimle kullanırım birşey olmadı. Ama ulaşamama ve ulaşılamama sorunu bende oldu güncelledikten sonra, çok can sıkıcı. Geri eski sürümü yükledim su an iyi. Bence z2 almayın, 1000 lira civarına güzel telefonlar var. G2 daha iyi bence mesela. Meizunun telefonu satışa çıkıyor. Şimdi z2 alsanız bir de üstüne sorun yaşasanız üzüleceksiniz yani. İyi telefon ben de şahsen memnunum ama beni üzdüğü noktalar da olmadı değil. Adamlar yılbaşı güncelleme vericez diyorlar, sonra şubat diyorlar. Benim telefonum arama yapmıyor açık ve çekerken mesaj geliyor su sizi aradı ulaşamadı diye yahu. Mail atıyorum adamlara telefonu resetle onar zırt pırt diyorlar baa dalga geçer gibi.. neyse lafı uzattım bu tarz şeylere takılıyorsanız illa sony olsun diye şartınız yoksa almayın bence.

Edit: sesin az gitmesi sorunu telefonu düzgün tutmayınca oluyor, gayriihtiyari ağzınızdan uzaklastirirsaniz karşıdaki direk duymadığını belirtiyor düzeltince de sıkıntı olmuyor zaten alışırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 19 Ocak 2015; 2:39:58 >

• bende ölü piksel yoktu kardeş
  • 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.